Bir yer olsun orda toplanalim arkdaslarBencede cok fazla
Merhaba bende gecen ay düşük yaptm malesef. Bende bu ay şüpheleniyorum. Sende ne gbi belirtiler varMerhaba ben geçen at düşük yaptım ama bu ay sanırım yine hamileyim yada bilmiyorum 23 ünde adet olmam gerekiyodu olmadım bazı belirtiler var test yapmak istiyorum yalnız biraz daha sabır edip 1 haftayı da doldurmak istiyorum inşallah hamileyimdir ama eğer hamileysem şu an 4 hafta 3 günlük hamileyimdir.
Mide bulantısı baş dönmesi karnımda ağrılar ama öyle bildiğimiz ağrı değil sanki bi şey batıyo yer değiştiriyo gibi tuhaf tuhaf ağrılar veriyo işte istahsizlik falan var bide ben kanama yoluyla düşük yaptım sen ?Merhaba bende gecen ay düşük yaptm malesef. Bende bu ay şüpheleniyorum. Sende ne gbi belirtiler var
Bende kanamayla düşük yaptım malesef. Evet o ağrılar bnde de var durduk yere oram burama ağrı saplanıyor ve hemen gecıyo. Yorulunca da çok belim ağrıyor. Biraz da kasıklarımMide bulantısı baş dönmesi karnımda ağrılar ama öyle bildiğimiz ağrı değil sanki bi şey batıyo yer değiştiriyo gibi tuhaf tuhaf ağrılar veriyo işte istahsizlik falan var bide ben kanama yoluyla düşük yaptım sen ?
Oturduğum yerde nefes nefese kalıyorum bazen de sanki bir dünya is yapmış gibi yoruluyorum işte. Şu an test yapsam çıkar mı acab?Bende kanamayla düşük yaptım malesef. Evet o ağrılar bnde de var durduk yere oram burama ağrı saplanıyor ve hemen gecıyo. Yorulunca da çok belim ağrıyor. Biraz da kasıklarım
Bi yap bakalım çıkabilir. Ben önceki hamileliğimi 2 gun önce öğrenmiştimOturduğum yerde nefes nefese kalıyorum bazen de sanki bir dünya is yapmış gibi yoruluyorum işte. Şu an test yapsam çıkar mı acab?
Öyle mi çıkar o zaman herhalde inşallahta çıkar çok istiyorum anne olmayıBi yap bakalım çıkabilir. Ben önceki hamileliğimi 2 gun önce öğrenmiştim
İnşallah çıkar canm bende çok istiyorum. Ama çok istememek lazım yoksa insanın elinden kayıp gidiyor ahhhh ahhhhÖyle mi çıkar o zaman herhalde inşallahta çıkar çok istiyorum anne olmayı
Kesinlikle öyle ama bundan öncekini sanırım nazardan kaybettim ama yine de herseyin hayırlısı rabbim ne verirse hayırlısını verirİnşallah çıkar canm bende çok istiyorum. Ama çok istememek lazım yoksa insanın elinden kayıp gidiyor ahhhh ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?