2016 EKİM anneleri biryerde toplanalim

Burada hgdiniz... Öncelikle çok geçmiş olsun ikinizede...inş bu ay tuttmustur kizlar

Kozlar nen hamilele="acaresra, post: 45357977, meöğrendim nerdey1421"]Öyle mi çıkar o zamgüzeli ci merhalde inşallahta çıkar çok istiyorum anne olmayı
Kizlar ben hamileleigimi adetimden bi haftao nce ogrendim nerdeyse..hgc 8 di sadece...en guzeli cok merak ediosaniz kan tahlili yaptirin hemen[/QUOTE]
Yani evet mantıklı ama diğer sefer yaptırdığım zaman 44 H çıkmıştı sonuç sonra yavaş yavaş düştü aynı sonucu almaktan korkuyorum eşim de öyle malesef ondan biraz daha beklemek istiyorum ama idrar testi yapıcam onu 2 çizgi olarak görmek bile mutlu ediyo beni

Kizlar ben hamileleigimi adetimden bi haftao nce ogrendim nerdeyse..hgc 8 di sadece...en guzeli cok merak ediosaniz kan tahlili yaptirin hemen
Yani evet mantıklı ama diğer sefer yaptırdığım zaman 44 H çıkmıştı sonuç sonra yavaş yavaş düştü aynı sonucu almaktan korkuyorum eşim de öyle malesef ondan biraz daha beklemek istiyorum ama idrar testi yapıcam onu 2 çizgi olarak görmek bile mutlu ediyo beni[/QUOTE]
Sabredeviliosan bekle bakalim:))

Sabredeviliosan bekle bakalim:))[/QUOTE]
Çalışıcam

[QUOTE="xaeyu, post: 45351556, member: 7ediorumnünaydın kızlar bende 3 ekinde anne olacağım inşallah yaaa ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum nasıl anlarız acaba bilen var mı[/QUOTE]
Azcik daha sabirrr bakalimm bende merak ediorumn

[QUOTE="xaeyu, post: 45351556, member: 7ediorumnünaydın kızlar bende 3 ekinde anne olacağım inşallah yaaa ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum nasıl anlarız acaba bilen var mı
Azcik daha sabirrr bakalimm bende merak ediorumn[/QUOTE]
Sizde bebek var mı ?

[QUOTvbcaresra, post: 45358247, member: 741421"]Azcik daha sabirrr bakalimm bende merak ediorumn[/QUOTE]
Sizde bebek var mı ?[/QUOTE]
Evet var 8 haftalik iki aylik şuan bakalim hayirlisu

Sizinle kaderimiz nekadar benziyo. Bende gecen ay hamile ksldıgımda hcg 40tı snra 48 oldu sonra düşmeye başladı 39 fln oldu. İnşallah bu ayda kaderimiz aynı olur ve hamile kalıp sağlıkla doğururz
İnşallah çok dua ediyorum. Ha bu arada kader demişken siz bağcılarda oturuyomussunuz öyle mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…