- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
Daha test yapmadım şimdi mi yapsam yarın sabah mi ? Şimdi yapsam da belli olur mu ?Eee sen hamile misin kesin
Yarın sabah yap ilk idrarınla. Bakalım yarın sabaha kadar kanaman cogalrsa adet oluyorsunDaha test yapmadım şimdi mi yapsam yarın sabah mi ? Şimdi yapsam da belli olur mu ?
Tamam o zaman sabahı bekliyim teşekkür ederim.Yarın sabah yap ilk idrarınla. Bakalım yarın sabaha kadar kanaman cogalrsa adet oluyorsun
Aynen canm bekle bakalım herseyin hayırlısıTamam o zaman sabahı bekliyim teşekkür ederim.
Aynen inşallah sıkıntı olmazAynen canm bekle bakalım herseyin hayırlısı
Nasil kanama adet mi kan tahlili yaltor canim[/QUOTE]NE="acaresra, post: 45362911, member: 741421"]Şu an kanamam oldu biraz sorun olur mu ??
İnşallah ama testte çıkmadı neden ki acaba bide yumurtaliklarimda ağrı var adet mi kiYerleşme kanamsi ki acaba inş oledir
Bemce kan tahlili yaptir icin rahatlar[/QUOTE]Bencekan tahE="acaresra, post: 45364333, member: 741421"]İnşallah ama testte çıkmadı neden ki acaba bide yumurtaliklarimda ağrı var adet mi ki
Bende öyle yaparım o zamanRicaederim ama ben olsam acilde yaptirirdim
valla cnm bilmiyor sormadım dokur a ama 8 ekim dogum yapacıgımı soyle allahın izni ileHg ayin kaci gibi gorunuor hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?