- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini canım nasıl oldu anlatır mısın?Kızlar ben 35 haftalık erken dogum yaptim malesef dua edermisiniz bebegim kuvezdecok dikkat edin bebeklerinızin hareketlerine
Nasıl oldunuz acaba merak ettim inş. Herşey yolunda dir32. Haftada suyum azalmişti 1 ay yatcaktim cuma kontrole gittim su yine.sınırdaydi baska sıkıntmız yoktu dr hareketlerini takip et haftada bir gel demisti pazar günü hareketlerinde yavaşlama gördüm meyve cikolata yedim ama tekme atmiyordu ögle sonrasi dr gittim nst ye bagladilar kalp atislari cok ritmli dehildi drum geldi ulttasonla bakti suyum 7 sınır olmasi gerekirken 6,5 lara düşmüs dedi buarada şekerimde 166 olmus bebegi seker bayıltır bile dedi seni dogurtmamiz lazım acil dedi bebegin sualani cok az dedi hemen acil sezeryanla doğum yaptim nefes hızlı diye küvezde kalıyor insallah iyi olcak bebeğim sizde cok dikkat edin
32. Haftada suyum azalmişti 1 ay yatcaktim cuma kontrole gittim su yine.sınırdaydi baska sıkıntmız yoktu dr hareketlerini takip et haftada bir gel demisti pazar günü hareketlerinde yavaşlama gördüm meyve cikolata yedim ama tekme atmiyordu ögle sonrasi dr gittim nst ye bagladilar kalp atislari cok ritmli dehildi drum geldi ulttasonla bakti suyum 7 sınır olmasi gerekirken 6,5 lara düşmüs dedi buarada şekerimde 166 olmus bebegi seker bayıltır bile dedi seni dogurtmamiz lazım acil dedi bebegin sualani cok az dedi hemen acil sezeryanla doğum yaptim nefes hızlı diye küvezde kalıyor insallah iyi olcak bebeğim sizde cok dikkat edin
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim yavrunu korusun inşallah. Son durum nedir acaba?Canım normalde benimde sınırda derdi cok bitince ölcü verdi cnm ayni bebegim küvezde henuz beslenemiyor az az süt veriolar geri geliyormus cogunlukla Allahim sifa versin insallah dr nediosa onu yapın bana dinlen hep yat dedi dinlenmedim cok simdi sıkıntıyınben cekıyorum bebegime kavusamadimkılosu düsüyor 2285 dogdu 1956lara düstü 8 günde
Canm benim de 28 ekim günüm cuma günü 2800 gr dı bebeğim iyi dedi drHanımlar bende kısmetse 28 ekim de doğum yapıcam ilk bebeğim 36 da doğdu şuan 37 hafta içindeyim korkuyorum. oğlum küvozde kalmıştı. bu haftada kilo boy nasıl sizinkilerde?
Sanirim birlikte el eleeeEn son ben doğuracağım sanırım
Sen doğurdun mu? Bende hala bi ses yok. Galiba kasım annesi olacağım benSanirim birlikte el eleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?