2016 Ekim Anneleri Doğum Yapanlar

Ben de 19 ekim annesi olacaktim.ama gelmedi bizim oğlan.carsamba 41 haftam bitiyor.nts de sanci falan da yok.sanirim yarin sezeryan olurum olsun kismet boyleymis diyorum.zayifti oglusum.en azindan biraz kilo aldi bari.dunku olcumlerde 3096 gr cikti.2700lerdeydi

Bnde ekim annesiyim dgum hikayemi anlatrim bi ara suan acil bisey sormam lazim size kizim sarilik oldu iki kez hastanede yattik dustu yine cikti ve yine sarario gbi mememi emiodu ama smdi hemen uyuyo mememde off kafayi yicem ya mama veriorum sarilik olmasin die ve iki gundur dolu dolu buyuk insan gbi kusuo acaba usuttuk mu yoksa mamadan dolayimi kusuo anlamadm

Merhaba 2016 ekim anneleri aslinda whatsap grubu kursam ordan herkes derdini anlatir resimler paylasiriz arkadaslik dostluklar ne dersiniz

Merhaba 2016 ekim anneleri whatsap grubu kuralim mi ordan herseyimixi rahat konusabiliriz bebislerimizin resimler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…