• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
B brsztrk yürürken zorluyor mu canım seni de ya ? bildigin üst bacak arası dimi ?agırlık var sanki orda kopacak gibi agrıor bazen ...bebek rahim duvarına cok yakı oldugu icin miymiş yani o tam ne demek oluyor ki bebek asada demek miki acaba

B brsztrk yürürken zorluyor mu canım seni de ya ? bildigin üst bacak arası dimi ?agırlık var sanki orda kopacak gibi agrıor bazen ...bebek rahim duvarına cok yakı oldugu icin miymiş yani o tam ne demek oluyor ki bebek asada demek miki acaba
aynen cnm yururken zorluyo dedigin gibi üst bacak arası sanki cnm orda gibi atiyo evet cnm benim kızda oğlum gibi asagida oglum7den sonra inmişti bu daha aceleci çıktı. Kocaman karın çık gez yukarılarda dimi.yok illa erkenden inicekler seviyorlar anlıyacağın beni zorlamayı iyi olsunlarda alışkınım ben oglumu 2 cm açıklıkla 3 ay taşıdım kızımıda taşırım

prospektüsünde tam belirtmemiş aslında hamielelr için olup olmadıgı ... a, b diye sınıflandırılıomus sanırım bu anttibiyotıkler bu benimkisi kullanlıor diim ya?
Evet canım hamile ve emziren anneler kullanabiliyor aynen canım c grubu kesinlikle kullanılmıyor a ve b grubu doktor tavsiyesiyle kullanılıyor

hatta dr parol yazmıs sanırım bas agrısı yapacagını anladı
Evet canım ay baş ağrısıda hiç çekilmiyor :( allah yardımcın olsun.. Bende de pazartesi eğer enfeksiyon çıkarsa banada başlar doktor antibiyotik ilaç kullanöaya razıyım ya enfeksiyon etkiliyormuş bebeği :(

valla canım dediğim gibi eski bi solante kullanıcısı olduğum için extra bi fark görmedim. solante lekeleri durduruyo cidden orası kesin. ama pregna olanı kimyasalı olmadığından katı bi krem, sürdükten sonra yüzü bi beyazlaştırıo kalıp gibi oluyo, evden çıkmadan baya önce sürmek mantıklı geç emiliyo. ama kimyasal yok ve bakanlık onaylıysa almak lazım bence. :))
Güneş kremleri evden çıkmadan en az yarım saat önce sürülmeli. Birde çok fazla sürmeyin bende kullanıyorum bütün yüze bezelye tanesi kadar yetiyor kalıp gibi kalmıyor o zaman ince tabaka olması bile yeter

oof sanada gecmiş olsun bende bu ara kabızlık olayı var zaten kronikte :işsiz::işsiz:iyice cozuttu bu ara ...ileledikce zorlasıyor hersey sanki benimde bakteri canımı sıktı bide iki bacak aram agrıor kasılmada degil bi degişikk
Canım ben de kabızlık yaşıyordum, şimdi her gün biraz kiraz yiyorum, sorunum yok, bacak arasında ağrı bende de var, afedersiniz tuvalete otururken acıyor bide bazen içerde yumru gibi şişlik oluyor, doktoruma soramadım da internet te olabilir yazıyor

Selamlar hanimlar,herkes gezmeye mi gitti kimsecikler yok burada?istanbul o kadar sıcak ki evden disari çıkamıyorum

Kızlar çok sıcak yaaa :KK43: nefes almakta zorlanıyorum resmen... rabbim yardımcımız olsun...

Bütün enerjim cekildi resmen saunada gibiyim .. İnanamıyorum ilk defa sıcaktan bu kadar etkileniyorum.

Bütün enerjim cekildi resmen saunada gibiyim .. İnanamıyorum ilk defa sıcaktan bu kadar etkileniyorum.
Ben de canım bizim buralar zaten çok sıcak iyiden iyiye sicakliyorum şimdi... bayrama urfaya gidicem asıl orda ne yapacağım diye düşünüyorum...

Gerçi annem dışarı çıkartmaz evde otur der klimayi falan açar ama inanin bazen klimalar bile sıcak ufluyor urfada... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...

Back
X