- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm yururken zorluyo dedigin gibi üst bacak arası sanki cnm orda gibi atiyo evet cnm benim kızda oğlum gibi asagida oglum7den sonra inmişti bu daha aceleci çıktı. Kocaman karın çık gez yukarılarda dimi.yok illa erkenden inicekler seviyorlar anlıyacağın beni zorlamayı iyi olsunlarda alışkınım ben oglumu 2 cm açıklıkla 3 ay taşıdım kızımıda taşırım
Evet canım hamile ve emziren anneler kullanabiliyor aynen canım c grubu kesinlikle kullanılmıyor a ve b grubu doktor tavsiyesiyle kullanılıyorprospektüsünde tam belirtmemiş aslında hamielelr için olup olmadıgı ... a, b diye sınıflandırılıomus sanırım bu anttibiyotıkler bu benimkisi kullanlıor diim ya?
Evet canım ay baş ağrısıda hiç çekilmiyorhatta dr parol yazmıs sanırım bas agrısı yapacagını anladı
Güneş kremleri evden çıkmadan en az yarım saat önce sürülmeli. Birde çok fazla sürmeyin bende kullanıyorum bütün yüze bezelye tanesi kadar yetiyor kalıp gibi kalmıyor o zaman ince tabaka olması bile yetervalla canım dediğim gibi eski bi solante kullanıcısı olduğum için extra bi fark görmedim. solante lekeleri durduruyo cidden orası kesin. ama pregna olanı kimyasalı olmadığından katı bi krem, sürdükten sonra yüzü bi beyazlaştırıo kalıp gibi oluyo, evden çıkmadan baya önce sürmek mantıklı geç emiliyo. ama kimyasal yok ve bakanlık onaylıysa almak lazım bence. :))
Evet mecbur havuza girmicez ama denizden bişey olmaz:)Bizim sitede havuz malesef balkondan bakinca 3 yan havuz herkes cip cip havuzda... Malesef enfeksiyon korkusu ile bu yil havuz yokkkk
Doktorum serbest diyor ama esim cok pimpirikli bu sene girmeyiver diyor. Ben denize gireyim diyorum olmaz basin falan döner diyoEvet mecbur havuza girmicez ama denizden bişey olmaz:)
Canım geçmiş olsun ya.. İlaç içiyorken bol au içmeye devam et.. Rbbim şifa versinAcayip bas agrısı yaptı bende largopen ismi canımmm
Canım ben de kabızlık yaşıyordum, şimdi her gün biraz kiraz yiyorum, sorunum yok, bacak arasında ağrı bende de var, afedersiniz tuvalete otururken acıyor bide bazen içerde yumru gibi şişlik oluyor, doktoruma soramadım da internet te olabilir yazıyoroof sanada gecmiş olsun bende bu ara kabızlık olayı var zaten kronikteiyice cozuttu bu ara ...ileledikce zorlasıyor hersey sanki benimde bakteri canımı sıktı bide iki bacak aram agrıor kasılmada degil bi degişikk
Benimki de sert degil canım hele bu aralar hava çok sıcak diye bayagi durgunlasti... arada bir ben acikinca hareketleniyor o kadar :) uslu olcaklar herhalde :)valla cnm anlamıyorum.ben zaten hareketleniyor tekme atıyor ama hafif rahatsız etmiyor sert degil yani cnm
Kızlar çok sıcak yaaanefes almakta zorlanıyorum resmen... rabbim yardımcımız olsun...
Ben de canım bizim buralar zaten çok sıcak iyiden iyiye sicakliyorum şimdi... bayrama urfaya gidicem asıl orda ne yapacağım diye düşünüyorum...Bütün enerjim cekildi resmen saunada gibiyim .. İnanamıyorum ilk defa sıcaktan bu kadar etkileniyorum.
valla benim plesantada sorun yokta bebis asagida dedi doktor farkli seyler sanirim ikimizin ki cnm
Evet mecbur havuza girmicez ama denizden bişey olmaz:)