- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
- 133
Valla benimki hafif hafif hala hem daha küçükler daha 1 kilonolunca tahminen sertlesir hareketleriCanim ben de uyanma falan yok yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimki hafif hafif hala hem daha küçükler daha 1 kilonolunca tahminen sertlesir hareketleriCanim ben de uyanma falan yok yaa
Teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun canım
Bakalım bende de çıkarsa bana da başlatır kesin. Canım epeyce eczanede çalıştım yarar zarar ilişkisini biliyorum ilaç yazarsa mutlaka yarım bırakmadan kullanacağım sana ne yazdıBende de dun cikti bakteri antibiyotik baslatti Dr![]()
canım.. benim bebeğimin tekmeleri güçlü baya.. plesentam arkada yerleşmiş olduğundan heralde, erken hissetmeye başladım ve baya güçlü.. sabahtan akşama hareketli kızım.. geceleri de.. otururken ve yatarken çok hissediyodum, son 2 haftadır ayaktayken de hissetmeye başladım..Slm kizlar bazı arkadaşlar uyurken bebeğin tekmesini hissedip uyaniyormus. Bende.hic olmadi oyle sadece hissediyorum hareketlerini ama oyle sert degil anlamadim ben bu tekme olaylarini
Benim bebek mi güçsüz yoksa herkesi bebegi maslahhh baya kuvvetli galiba![]()
Aranizda gunes kremi alan kullanan var mi?doktorum saglik bakanligindan onaylu tek krem varmis onu onerdi ama.henuz almadim.
Tam da senin kullandigin canim,solenta pregna saglik bakanligi onayli tek kremmis.cevremde kullanan olmadığı icin alamamistim.memnunsan alirimcnm ben solante marka krem kullanıyorum, önceden solante-pigmenta yı kullanıyordum zaten, çünkü cildim lekelere müsait malesef.. ama iyi geldi 2 yıldır çillerim büyümedi.
hamile kaldıktan sonra solantenin pregna serisini aldım hamileler için olanını, kimyasal yokmuş sadece bitkiselmiş.
ama çok katı geliyo, yüzüme sürünce kalıp gibi kalıyo. eminim koruyordur ama sürerken zor oluyo sert bi krem olduğundan :)
senin doktorunun önerdiği nedir canım paylaşır mısın?
valla canım dediğim gibi eski bi solante kullanıcısı olduğum için extra bi fark görmedim. solante lekeleri durduruyo cidden orası kesin. ama pregna olanı kimyasalı olmadığından katı bi krem, sürdükten sonra yüzü bi beyazlaştırıo kalıp gibi oluyo, evden çıkmadan baya önce sürmek mantıklı geç emiliyo. ama kimyasal yok ve bakanlık onaylıysa almak lazım bence. :))Tam da senin kullandigin canim,solenta pregna saglik bakanligi onayli tek kremmis.cevremde kullanan olmadığı icin alamamistim.memnunsan alirim
Hadi yaa, Serdar bey için de iyi duymuştum halbuki, ayy üniversite ye de bi komşunun kızı girmiş, asistan masistan doğum çok kalabalıktı, onun dışında da ağzımız yandı bizim de üniversite de farklı bi bölümde, peki doktorunun ismini öğrenebilir miyimaynen canım ben sivrikayaya başlamadım zaten ayşe hanımın izne çıkacağını biliyordum
acil bir durumum oldu serdar bey bakıyormuş ona gittim ay bin pişman oldum
devlet zaten bizzat yakınım gitti çok kötü anılarla döndü
bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi eşime bolu dedi çağsu da ameliyatta oldum çünkü
ve bir çok arkadaşım çağsu ya gidiyor çok memnun erkek doktorundan bile
bende bayan istiyordum o yüzden çağsu da başladım sonra fatmahatuna geçtim ordan çok memnunum
akçakocadan bolu çokta uzak olmaz aslında canım ya eşinle bir konuş olmadı
çünkü burda devlet hastanesi bile para almak için sezeryan yapmak istemiş tanıdığımı
üniversite hastanesini denedin mi?
Bizim sitede havuz malesef balkondan bakinca 3 yan havuz herkes cip cip havuzda... Malesef enfeksiyon korkusu ile bu yil havuz yokkkkAyy sorma canım benimde canım deniz havuz çok istiyor. ama bayrama kadar çalışmaya devam. . .
Ben de devlette de sezeryan olunca bıçak parası adı altında para aldıklarını duydum, bide devlet te havva sezer var hiç duydun mu nasıl biri diye, arkadaş ona gidecek de doğumu çok yakın, mecbur kaldı birazaynen canım ben sivrikayaya başlamadım zaten ayşe hanımın izne çıkacağını biliyordum
acil bir durumum oldu serdar bey bakıyormuş ona gittim ay bin pişman oldum
devlet zaten bizzat yakınım gitti çok kötü anılarla döndü
bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi eşime bolu dedi çağsu da ameliyatta oldum çünkü
ve bir çok arkadaşım çağsu ya gidiyor çok memnun erkek doktorundan bile
bende bayan istiyordum o yüzden çağsu da başladım sonra fatmahatuna geçtim ordan çok memnunum
akçakocadan bolu çokta uzak olmaz aslında canım ya eşinle bir konuş olmadı
çünkü burda devlet hastanesi bile para almak için sezeryan yapmak istemiş tanıdığımı
üniversite hastanesini denedin mi?
Acayip bas agrısı yaptı bende largopen ismi canımmmBakalım bende de çıkarsa bana da başlatır kesin. Canım epeyce eczanede çalıştım yarar zarar ilişkisini biliyorum ilaç yazarsa mutlaka yarım bırakmadan kullanacağım sana ne yazdı
Aynı durumdayım bugun tadım hiç yokSicaktan bayılacak gibiyim felaket kotu nefes alamiyorum sanki nasıl gecicek bu yaz bilmiyorum
bugun sicaktan hicbirsey yiyemedim sadece su ictim migdem bulandi valla canim hicbirsey istemiyorAynı durumdayım bugun tadım hiç yok
gecmis olsun cnm aksatma ic ilacini bende soylemesi ayip kabız oldum bugun mahvetti beni az yurudumde sukur rahatladimAcayip bas agrısı yaptı bende largopen ismi canımmm
Evet canım yazılabilecek gruptan etkileyebiliyor antibiyotiklerAcayip bas agrısı yaptı bende largopen ismi canımmm
prospektüsünde tam belirtmemiş aslında hamielelr için olup olmadıgı ... a, b diye sınıflandırılıomus sanırım bu anttibiyotıkler bu benimkisi kullanlıor diim ya?Evet canım yazılabilecek gruptan etkileyebiliyor antibiyotikler![]()
hatta dr parol yazmıs sanırım bas agrısı yapacagını anladıEvet canım yazılabilecek gruptan etkileyebiliyor antibiyotikler![]()
oof sanada gecmiş olsun bende bu ara kabızlık olayı var zaten kroniktegecmis olsun cnm aksatma ic ilacini bende soylemesi ayip kabız oldum bugun mahvetti beni az yurudumde sukur rahatladim

iyice cozuttu bu ara ...ileledikce zorlasıyor hersey sanki benimde bakteri canımı sıktı bide iki bacak aram agrıor kasılmada degil bi degişikko agri bendede var doktorum bebek rahim duvarina cok yakin ondan oluyo dinlen dedi de nerde oglusumla biraz zor oluyo yataga yattım mı anlıyorum ne kadar ağrıdığını gecen hafta bildigin dogum ağrısı gibi vurdu gece uyandım 15 dk yetti su gibi oldum hayirlisiyla gunlerini doldursa bebislerimiz zor tasiyoruz vallaoof sanada gecmiş olsun bende bu ara kabızlık olayı var zaten kronikteiyice cozuttu bu ara ...ileledikce zorlasıyor hersey sanki benimde bakteri canımı sıktı bide iki bacak aram agrıor kasılmada degil bi degişikk