• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Slm kizlar bazı arkadaşlar uyurken bebeğin tekmesini hissedip uyaniyormus. Bende.hic olmadi oyle sadece hissediyorum hareketlerini ama oyle sert degil anlamadim ben bu tekme olaylarini
Benim bebek mi güçsüz yoksa herkesi bebegi maslahhh baya kuvvetli galiba :KK53:
canım.. benim bebeğimin tekmeleri güçlü baya.. plesentam arkada yerleşmiş olduğundan heralde, erken hissetmeye başladım ve baya güçlü.. sabahtan akşama hareketli kızım.. geceleri de.. otururken ve yatarken çok hissediyodum, son 2 haftadır ayaktayken de hissetmeye başladım..

gece uyanma konusuna gelince, ilk yatarken zor uyuyorum çünkü, sağa da dönsem sola da dönsem hep hareketli oluyo,tekme atmasa bile sürtünüyo gerilme hareketleri yapıyo heralde, bekliyorum sakinleşsin sonra uyuyorum.. hç hareketleriyle, onun tekmesiyle uyanmadım :) ama ne zaman çişe kalksam yine hareketleniyo, geri yatağa gelince tekrar bekliyorum sakinleş de uyuyum kızım diyorum :)

benim bi arkadaşım demişti ki, gece yanlışlıkla yüzükoyun pozsyona dönüyorum o zaman tekmeleyip uyandırıyo skışıyo heralde diyodu :) benim başıma bu şekilde gelmedi, tekmesiyle uykumdan uyanmadım yani, ama senin dediğin belki böyle bişey olabilir bilemedim..

Aranizda gunes kremi alan kullanan var mi?doktorum saglik bakanligindan onaylu tek krem varmis onu onerdi ama.henuz almadim.

cnm ben solante marka krem kullanıyorum, önceden solante-pigmenta yı kullanıyordum zaten, çünkü cildim lekelere müsait malesef.. ama iyi geldi 2 yıldır çillerim büyümedi.
hamile kaldıktan sonra solantenin pregna serisini aldım hamileler için olanını, kimyasal yokmuş sadece bitkiselmiş.
ama çok katı geliyo, yüzüme sürünce kalıp gibi kalıyo. eminim koruyordur ama sürerken zor oluyo sert bi krem olduğundan :)
senin doktorunun önerdiği nedir canım paylaşır mısın?

cnm ben solante marka krem kullanıyorum, önceden solante-pigmenta yı kullanıyordum zaten, çünkü cildim lekelere müsait malesef.. ama iyi geldi 2 yıldır çillerim büyümedi.
hamile kaldıktan sonra solantenin pregna serisini aldım hamileler için olanını, kimyasal yokmuş sadece bitkiselmiş.
ama çok katı geliyo, yüzüme sürünce kalıp gibi kalıyo. eminim koruyordur ama sürerken zor oluyo sert bi krem olduğundan :)
senin doktorunun önerdiği nedir canım paylaşır mısın?
Tam da senin kullandigin canim,solenta pregna saglik bakanligi onayli tek kremmis.cevremde kullanan olmadığı icin alamamistim.memnunsan alirim

Tam da senin kullandigin canim,solenta pregna saglik bakanligi onayli tek kremmis.cevremde kullanan olmadığı icin alamamistim.memnunsan alirim
valla canım dediğim gibi eski bi solante kullanıcısı olduğum için extra bi fark görmedim. solante lekeleri durduruyo cidden orası kesin. ama pregna olanı kimyasalı olmadığından katı bi krem, sürdükten sonra yüzü bi beyazlaştırıo kalıp gibi oluyo, evden çıkmadan baya önce sürmek mantıklı geç emiliyo. ama kimyasal yok ve bakanlık onaylıysa almak lazım bence. :))

aynen canım ben sivrikayaya başlamadım zaten ayşe hanımın izne çıkacağını biliyordum
acil bir durumum oldu serdar bey bakıyormuş ona gittim ay bin pişman oldum
devlet zaten bizzat yakınım gitti çok kötü anılarla döndü
bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi eşime bolu dedi çağsu da ameliyatta oldum çünkü
ve bir çok arkadaşım çağsu ya gidiyor çok memnun erkek doktorundan bile
bende bayan istiyordum o yüzden çağsu da başladım sonra fatmahatuna geçtim ordan çok memnunum
akçakocadan bolu çokta uzak olmaz aslında canım ya eşinle bir konuş olmadı
çünkü burda devlet hastanesi bile para almak için sezeryan yapmak istemiş tanıdığımı
üniversite hastanesini denedin mi?
Hadi yaa, Serdar bey için de iyi duymuştum halbuki, ayy üniversite ye de bi komşunun kızı girmiş, asistan masistan doğum çok kalabalıktı, onun dışında da ağzımız yandı bizim de üniversite de farklı bi bölümde, peki doktorunun ismini öğrenebilir miyim :KK52:

aynen canım ben sivrikayaya başlamadım zaten ayşe hanımın izne çıkacağını biliyordum
acil bir durumum oldu serdar bey bakıyormuş ona gittim ay bin pişman oldum
devlet zaten bizzat yakınım gitti çok kötü anılarla döndü
bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi eşime bolu dedi çağsu da ameliyatta oldum çünkü
ve bir çok arkadaşım çağsu ya gidiyor çok memnun erkek doktorundan bile
bende bayan istiyordum o yüzden çağsu da başladım sonra fatmahatuna geçtim ordan çok memnunum
akçakocadan bolu çokta uzak olmaz aslında canım ya eşinle bir konuş olmadı
çünkü burda devlet hastanesi bile para almak için sezeryan yapmak istemiş tanıdığımı
üniversite hastanesini denedin mi?
Ben de devlette de sezeryan olunca bıçak parası adı altında para aldıklarını duydum, bide devlet te havva sezer var hiç duydun mu nasıl biri diye, arkadaş ona gidecek de doğumu çok yakın, mecbur kaldı biraz

gecmis olsun cnm aksatma ic ilacini bende soylemesi ayip kabız oldum bugun mahvetti beni az yurudumde sukur rahatladim
oof sanada gecmiş olsun bende bu ara kabızlık olayı var zaten kronikte :işsiz::işsiz:iyice cozuttu bu ara ...ileledikce zorlasıyor hersey sanki benimde bakteri canımı sıktı bide iki bacak aram agrıor kasılmada degil bi degişikk

oof sanada gecmiş olsun bende bu ara kabızlık olayı var zaten kronikte :işsiz::işsiz:iyice cozuttu bu ara ...ileledikce zorlasıyor hersey sanki benimde bakteri canımı sıktı bide iki bacak aram agrıor kasılmada degil bi degişikk
o agri bendede var doktorum bebek rahim duvarina cok yakin ondan oluyo dinlen dedi de nerde oglusumla biraz zor oluyo yataga yattım mı anlıyorum ne kadar ağrıdığını gecen hafta bildigin dogum ağrısı gibi vurdu gece uyandım 15 dk yetti su gibi oldum hayirlisiyla gunlerini doldursa bebislerimiz zor tasiyoruz valla

Back
X