• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım moral çok önemli bak buyucektir o sadece minyon tipliyseniz belki yavaş büyüyor dur. Sen bol bol dinlenmene bak, multivitamin almiyorsan almaya başla bence belki depolar azalmıştır ister istemez. benim disim 3 gündür agrimaya başladı yine buara süt icimine dikkat edemedim. hemen farkediyor ya sen sıkma canını
Canim minyon degilim. Ama yedigim ictigim demek ki bebege gitmiyor. Inanir misin her gun iki bardak sut iciyorum 1 kase yogurt yiyorum vss..... kisacasi cok dikkat ediyorum ama ona gitmiyor. Hayirlisi insallah

Ewet canim mecburen ewde bol bol dinlenicem. Doktorum hep kendini yoruyorsun deyip duruyor bunyem zayif belki de. En iyisi ewde dinlenmek napim :KK43:
Cnm sana tavsiyem bol bol bal şerbeti yap iç ve muz ye. Bunlar acayip kilo yapıyor bebeğe ha birde harnup pekmezi günde iki kaşık tüket. İnan bana dua edersn biraz zor geliyor yapmak ama faydası çok oluyor. Ben kızımda hamileyken doğuma iki hafta kala dr. Kızın çok zayıf dedi 2.5 kg dı bende bu saydıklarımı yaptm ve doğacağı gün ultrasnda 3.800 gr çıktı dr birl çok şaşırdı ama ultrasyn 200 gr fazla tartmştı zatn akşama doğru doğduğnda 3.600 gr doğdu. Yani anlayacağn cnm ben bu şekilde haftada yarım kilo aldırdm bebeğime şimdi yine doğuma bir hafta on gün kala bunlara çok dikkat etmeyi düşünüyorm ki kilolu doğsn idealin üstünde olsn diye. Tabi inşallh istediğimz gibi olur.

Ewet canim mecburen ewde bol bol dinlenicem. Doktorum hep kendini yoruyorsun deyip duruyor bunyem zayif belki de. En iyisi ewde dinlenmek napim :KK43:
Hadis-i şerif te bile geçiyor balı şerbet yapıp tüketin öyle içinde hemn kana karışıyor diye. Zatn bebklerimz kanımzla besleniyor yediklermz içtiklermz kana karışıyor öyle besleniyorlar. Araştır bak sende anlarsn. Harnup prkmezini muzu yiyemesnde en az günde iki bardak bal şerbeti iç iki y. kaşığı balı bir bardağa koy ister soğuk suyla ister sıcak suyla karıştır iç ne kadar içsen o kadar fayda görür bebeğin hem acayip sağlıklı hem kilo yapıyor daha ne olsn;)

Hadis-i şerif te bile geçiyor balı şerbet yapıp tüketin öyle içinde hemn kana karışıyor diye. Zatn bebklerimz kanımzla besleniyor yediklermz içtiklermz kana karışıyor öyle besleniyorlar. Araştır bak sende anlarsn. Harnup prkmezini muzu yiyemesnde en az günde iki bardak bal şerbeti iç iki y. kaşığı balı bir bardağa koy ister soğuk suyla ister sıcak suyla karıştır iç ne kadar içsen o kadar fayda görür bebeğin hem acayip sağlıklı hem kilo yapıyor daha ne olsn:KK66:
Tamam canim dedgini yapacagim. Tesekkur ederim insallah faydasini gorcem.

Tamam canim dedgini yapacagim. Tesekkur ederim insallah faydasini gorcem.
İnşallh cnm ben inanıyorm. İnan bana biraz abartırsan bal şerbetini iki hafta sonra gittiğinde dr sana bebeğin bir hafta ileriden geliyor der ve sen şaşırma;) benm bebğimde hep ssekiz gün geriden geliyordu hep üzülüyordm. Bu son ay sık sık yapmasamda içmeye çalıştım ve bir gittim hoop bebiş dokuz gün ileriden geliyor dedi maşallh öyle sevindm allah bilir. Tabi ona güvenip bir hafta bıraktm dikkat etmedm birdaha düşüş yaşadı tabi ultrasonda yanılabiliyor ama. Ama inşallh bi yirmi gün sonra hergün tüketmeye çalışacam

Kizlar merhaba. Ben kan sulandirici ignemi bugun biraktim ama com huzursuzum. Doktorum cok önceden birakicakti kan akisi normal diye ama ben illede uzattirmistim tarihi. Simdi biraktik, beni ne bekliyor bilmiyorum. Benden önce kan sulandirici ignesini birakan varmi? Kanama fln oluyormu, bisey olurmu sizce :(

İnşallh cnm ben inanıyorm. İnan bana biraz abartırsan bal şerbetini iki hafta sonra gittiğinde dr sana bebeğin bir hafta ileriden geliyor der ve sen şaşırma:KK66: benm bebğimde hep ssekiz gün geriden geliyordu hep üzülüyordm. Bu son ay sık sık yapmasamda içmeye çalıştım ve bir gittim hoop bebiş dokuz gün ileriden geliyor dedi maşallh öyle sevindm allah bilir. Tabi ona güvenip bir hafta bıraktm dikkat etmedm birdaha düşüş yaşadı tabi ultrasonda yanılabiliyor ama. Ama inşallh bi yirmi gün sonra hergün tüketmeye çalışacam
Canim soguk suya mi bali karistiricam. Insallah senin gibi olur bebegim

Canim ben 31+4 um. 2 hafta geri dedi ve 1 kilo 400 gram. Boyle giderse 2 bucuk kilo dogmasi bile zor sanki.
Canım aramızda neredeyse yarım kilo var ve 1 hafta var bana doktorum çok iyi dedi yani seninkide normal gibi eşer ben normalsem. Birde bebekler birden kilo alıyormuş 1 günde bile değişiyormuş kiloları canını sıkma sabahları haşlanmış yumurtanı sütünü eksik etme arkadaşların dediği gibi muz ye et ye inşallah yakalar kilosunu

Canım aramızda neredeyse yarım kilo var ve 1 hafta var bana doktorum çok iyi dedi yani seninkide normal gibi eşer ben normalsem. Birde bebekler birden kilo alıyormuş 1 günde bile değişiyormuş kiloları canını sıkma sabahları haşlanmış yumurtanı sütünü eksik etme arkadaşların dediği gibi muz ye et ye inşallah yakalar kilosunu
Insallah canim insallah.

Canim ben 31+4 um. 2 hafta geri dedi ve 1 kilo 400 gram. Boyle giderse 2 bucuk kilo dogmasi bile zor sanki.
Canım ben de tam 32yken gittim 1700gr dediler.hatta bir haftadir kilo almadı oglum ama haftasiyla uyumlu dendi. Sonucta bebegi tartiya koymuyolar,ultrason dedigimiz sey ses dalgası. Hatalar olabilir,ilerleyen haftalarda bir kilo alır sasirirsin. Ben de yiyorum ama ne kendim kilo aldim bir aydir ne oglum bir haftadir değişti. Kendini uzme,beslenmeye devam et.

Hadis-i şerif te bile geçiyor balı şerbet yapıp tüketin öyle içinde hemn kana karışıyor diye. Zatn bebklerimz kanımzla besleniyor yediklermz içtiklermz kana karışıyor öyle besleniyorlar. Araştır bak sende anlarsn. Harnup prkmezini muzu yiyemesnde en az günde iki bardak bal şerbeti iç iki y. kaşığı balı bir bardağa koy ister soğuk suyla ister sıcak suyla karıştır iç ne kadar içsen o kadar fayda görür bebeğin hem acayip sağlıklı hem kilo yapıyor daha ne olsn:KK66:
Bu şerbeti ben de deneyeyim,benim de oglum minnak ve erken doğum tehlikemiz var. Teşekkürler tavsiyen icin :anneadayı:

Bu şerbeti ben de deneyeyim,benim de oglum minnak ve erken doğum tehlikemiz var. Teşekkürler tavsiyen icin :anneadayı:
Rc ederm cnm ben gerçektn tecrübelerime dayanarak söylüyorm ablalarm bu şekilde çocuklarını 4.5 kg eksik doğurmadılar maşallh hatta biri son ay bütün gün bal şerbeti içerek oğlunu 5.5 kg doğurdu biraz abarttı;) İnşallh sizede fazdası olur.

Kızlar özellikle alt üst takımlarda , zıbınlarda , tulumlarda çok güzel indirim olan hem çok tatlı olan modeller var haberiniz olsun ... Bi bakın eğer bunlardan eksiğiniz varsa :KK66:

Canim minyon degilim. Ama yedigim ictigim demek ki bebege gitmiyor. Inanir misin her gun iki bardak sut iciyorum 1 kase yogurt yiyorum vss..... kisacasi cok dikkat ediyorum ama ona gitmiyor. Hayirlisi insallah
Muz un kilo aldirdigini duymuştum bende yedim cidden bebek kilo alıyor ve bu pekmez ve bal olayı güzelmiş inslh yaparsan bebeğin kilo alır üzme kendini tek mesele bu olsun sağlıklı olduktan sonra kilo alır inslh

Cnm sana tavsiyem bol bol bal şerbeti yap iç ve muz ye. Bunlar acayip kilo yapıyor bebeğe ha birde harnup pekmezi günde iki kaşık tüket. İnan bana dua edersn biraz zor geliyor yapmak ama faydası çok oluyor. Ben kızımda hamileyken doğuma iki hafta kala dr. Kızın çok zayıf dedi 2.5 kg dı bende bu saydıklarımı yaptm ve doğacağı gün ultrasnda 3.800 gr çıktı dr birl çok şaşırdı ama ultrasyn 200 gr fazla tartmştı zatn akşama doğru doğduğnda 3.600 gr doğdu. Yani anlayacağn cnm ben bu şekilde haftada yarım kilo aldırdm bebeğime şimdi yine doğuma bir hafta on gün kala bunlara çok dikkat etmeyi düşünüyorm ki kilolu doğsn idealin üstünde olsn diye. Tabi inşallh istediğimz gibi olur.

Kızlar niye bebeklere kilo aldırmaya çalışıyorsunuz ki , kilo çok mu iyi birşey ... purpleflower purpleflower kilolu çocuk daha sağlıklı olur diye bişi mi var ki , karbonhidratla çocukları şişirmeyin arkadaşım yaw , doğunca emdikçe güzel güzel kilolar alırlar inşsllAh zaten , yeterki doğduklarında gelişimleri tam olsun ister erken ister Zaman'ında doğsalar bile kilodan hariç bi eksikleri olmasın yeterki ...

Back
X