Cnm kızım doğduğnda bir hafta geçmedn hadi yüzüstü yarıyorm dedim:)) tabi nasıl mutluyum artık yatabilecm diye hoop uzandm göğüslermn şişliğindn yine yatamıyorm tabi ağlayacmbendeeeeeeeeeeeeee yüzüstü ne zaman yatacağımın hesabını yapıyorum ama kızlar malesef emzirirkende yatılamıyormuş bir arkadaşım şiş oluyor mümkün değil yatamazsın dedi
canım geceleri bende çok zorluk çekiyorumbebisler buyuyo cnm gayet normal bütün gece uyumadim kaburga agrisindan öğleye dogru kizim sonunda ayaklarini cekmeye karar verdi rahatladim
ay valla en zorlu donemdeyiz bizim icinde cok zor onlar icinde sıkıştılar iyice ama gece dayanamadım bende cok kötü oldum agridan sırt üstü bile yattim belki ceker diye ama yok öğlende cekti ama öldümcanım geceleri bende çok zorluk çekiyorum
sonra ovuyorum hep oğluma diyorum çek aşağıya diye
bazen dinliyor sağolsun çokta ovunca indiriyo rahatlıyorum biraz
amin canım. bgn iyi haberler verdin :)servıks boyum iyi cıktı aslında asagıda bıle deıl. bu haftalardan sonra her an su gelebilir yada yavas yavas sızabılır dedıler. suyu da ıyı cıktı cok şükür. yemek ve tuvalet dısında kalkmam yasaklandı. sızıntı pedlerden kullanıcam. artıs olursa akıntıda su yetmeyecek gibi olana kadar beklicez sonra cocuk alıncak plan bu. dua ediyorum. cok korktum farkettımı hıc doguma hazır deılım. hastaneye gıderken esıme hala cantam hazır deıl dıyodum napıcamızı sasırdık esim benden daha panik oldu. evin içinde kosmaya basladı. allah bı daha yasatmasın zamanında gelsin bebeklerimiz
hımmm bilemedim boyutları ama çantalara sığmaz hralde. haklısın cnm.ama boyutları çok buyukmuş kucuk olanı yok sanırım
kitapcık olarak görmedm cnm tek tek kart olarak gördm Q bebek ilk kartlarım 0-6 ay diye, içeriğini görmedm ama alınca bakarız artıkevtkitaplarıda var.1.ay sadece buyuk siyah-beyaz dama gibi .
2 aydan itibaren grafik şekilli siyah beyaz ,
sonrasında eşya hayvan siyah beyaz olarak gruplara ayrılıyor kitapçıkları.
kızlar benimde erken doğum belirtim şu an yok şükür
sıvım fazla bebek iri ama bunlar etki değil sanırım
göğüslerimde bazen sarımsı bişey görüyorum ama sıvı falan gelmiyo öyle sürekli
eşim 31-3 arası yurtdışına gidiyor
çok dua ediyorum inşallah acil bi durumum olmaz
çanta falan hiç hazır değil eksikleri tamamlamadım ne kendimle ilgili ne çocukla hoş bebeğim erken gelirse yine giyecek eşyası var ama tam bir hazırlığımız yok
eşim moldovaya gidiyor ordan bi kaç bişey aldırıcam ona buraya göre farklı şeyler varsa bakalım
şu ikeanın fili uyku arkadaşı fil mesela çok taktım orda varsa alacak
Rabbim hayırlısıyla zamanında gelmelerini nasip etsin yavrularımızın
Hanimlar size sorum var
Ilk olarak hastane çıkışı setini 1-3 ay olarak almışım.dogdugunda giyebilir mi buyuk gelir mi sizce?
Ve sampuan ve pisik kremi olarak sebamed mi bubchen mi?
inşallah canımAllah korusun kötü düşünme ,sağlıkla gitsin gelsin eşin inşallah,bizler özenip alıyoruz yoksa,oyle boyle çantasız doğum oluyor ,yeterki anne bebek sağlıklı olsun.
gecen bir arkadaşta gördüm o fil yastığını bende getirtecektim,ama yakından tekrar alıcı gözüyle bakınca vazgeçtim içi çok boş zamanlada icinde ki slikondan eriyip gider,bebek icinde pek sağlıklı gelmedi bu yuzden anca fotoğraf çektirmek icin kullanılabilir benim icin, o yuzden vazgectim almaktan.
hımmm bilemedim boyutları ama çantalara sığmaz hralde. haklısın cnm.
kitapcık olarak görmedm cnm tek tek kart olarak gördm Q bebek ilk kartlarım 0-6 ay diye, içeriğini görmedm ama alınca bakarız artıklisteme ekliyim bari görürsem alırım bi yerlerden:)
ben geçen 2 gece boyunca çığlıkla kalktımay valla en zorlu donemdeyiz bizim icinde cok zor onlar icinde sıkıştılar iyice ama gece dayanamadım bende cok kötü oldum agridan sırt üstü bile yattim belki ceker diye ama yok öğlende cekti ama öldüm
Aynen cnm öyle oluyo son ay uykusuz sonraki birkac ay yine uykusuz olucak unutmusum uykusuz günleri hatirlamak iyi oluyo:)ben geçen 2 gece boyunca çığlıkla kalktım
dışardan görsen sanki biri çekiştiriyo oturmıyorum çok kötü batma yaptı dümdüz yattım yamuk oturdum neler denedim yok durmuyo paşam seviyorum konuşuyorum ama öyle bi ittiriyoki çok korktum uykudan öyle uyanınca birden panik yaptım
sancım olsa dedim belden de ağrı girer ama sadece karnımda
eşimi kaldırdım beni kaldır diye ama ay çok kötüydü çalışıyorum bi de nasıl uykusuz kaldık
bi ablam demişti ki
son bir ay uyku uyutmaz bebekler Rabbim doğumdan sonraya hazırlıyo bizi sanırım uykusuz olucaz ya genelde
Peki bunların ne gibi bir faydası oluyor cnm. Ben burda duygum yeni doğn bebeğe kartları göstermeyibaktım kartlara bunlar 2 ay sonrası için uygunmuş konuşarak çocuga gösteriyorsun.
1.ayda dikkatini çeken aşağda kilere benzer şekillermiş.
Eki Görüntüle 1875129 Eki Görüntüle 1875130
Merhaba canım dün dr sordum bende önce öalışabilir raporu veriyorlar çıkmak istediğin zamanda gitip normal doğum raporunu alıyosun doğum erken yada geç fark etmez o tarihten itibaren 16 haftan olmuş oluyor yani sen rapor başlangıç tarihinden 16 hafta sayacaksın :)
Canin masallaaahh..besyo_86 ve 2 2erkekannesi maşallah bebişlerinize, G gunesjuly1234 çok geçmiş olsun bak ne güzel bebişin iyiymiş inş zamanında sağlıcakla gelir bebişin bende bugün gittim doktora 2 kg'yu geçmişiz herşey yolunda ben ufak tefek olduğum için doktor senden daha küçük bekliyordum sana göre gelişimi çok iyi dedi haftası ile uyumluyuz ne önde ne geride iri bebeğim olmayacak normal doğum grünüyor şu anda için rahat etsin bebek şimdi gelsede bir sıkıntı olmaz dedi ama oğluşum yine yüzünü kapatmıştı hemde bu defa tamamen artık doğunca tutacam o ellerini çekecem yüzünden bol bol bakacağım paşama
maşallah :)))Benim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri
kızlar merhabalar cok şükür iyiyiz. arada böyle oluyomus su takip edilcek. hıc kalkmadan yatıyorum artık. her an nolcagı belli deıl artık. merak eden arkadaslara cok teskkur ederim. ınsallah 3 hafta daha kalır oglum. zamanında gelır
Canım benim bebiş de 5 haftadır doğum pozisyonunda, korkma Allah ın izniyle bişey olmaz ya, sadece bu durum biraz zorluyor ayakta çok kalamıyorum falanAy kızlar ya benim bebişim 3 hafta önce doğum pozisyonunu aldı. top gibi yukarda olan karnım 3 haftadır aşağı indi. Herkes karnım aşağı inmiş doğurcak gibi olmuşsun deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?