2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi

Canım boyle beyaz sarı kurumus olarak görüyorum ben de ama sanki gogus ucumun içinde

Kizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
Benim 27. Haftadan beri oluyo nerdeyse süt kanalları açılıp göreve başlamışlar ama asla sıkma memenle oynama dedi bana ebe erken doğumu tetikler dedi

Canım bende de var sarımsı birşey. Annem hiç dokunma temizlemeye çalışma dedi gögüs ucunu doğuma kadar kapalı tutuyormuş onlar süt akmasın diye

canım videoları açamadım ben ama sonra bakacağım, teşekkürler paylaşım için.

ben de şeyi söyliyim, "ilk kartlarım" diye bir şey var, ilk 6 ay falan bebeğe gösteriyosun siyah beyaz nesneler var. öneriyor doktorlar.
internetten ya da bebek mağazalarından alınabilir.

çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla vaktinde gelsin oğluşun

oy maşallah benimki hala dönmedi sanki hala altlarda hissediyorum tepikleri en son yan yatıyordu geçen hafta bakalım aybaşı gidicem bende :)

Maşallah bebişine.artık az zaman kaldı kavusmamiza heyecanlı bekleyişe devam. Hep böyle sağlıklı olsunlar bebislerimiz inşallah

Canım maşallah tombişkoyaaaaa minik kuş çok tatlıdır coook

canım çok geçmiş olsun.. iyi olmana sevindim.. peki dra gittin midün akşam ya da bu sabah? ne dediler..

Maşallah canım yerim ben o kurabiyeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…