Kizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
Aynisi canim aynisi hem gogus ucumda hem de sutyenimde varCanım boyle beyaz sarı kurumus olarak görüyorum ben de ama sanki gogus ucumun içinde
Benim 27. Haftadan beri oluyo nerdeyse süt kanalları açılıp göreve başlamışlar ama asla sıkma memenle oynama dedi bana ebe erken doğumu tetikler dediKizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
urfa çok sıcak canım tabiiiiiiiiii dedim ben:)Hem de ne sıcak canım. .. urfadayim pisiyoruzzzz resmen.... Rabbim yardımcımız olsun cumlemizin...
Oyle miymis tamam canim yapmam.Benim 27. Haftadan beri oluyo nerdeyse süt kanalları açılıp göreve başlamışlar ama asla sıkma memenle oynama dedi bana ebe erken doğumu tetikler dedi
Canım bende de var sarımsı birşey. Annem hiç dokunma temizlemeye çalışma dedi gögüs ucunu doğuma kadar kapalı tutuyormuş onlar süt akmasın diyeKizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
benim de göğüs uçlarımda kuru kuru şeyler var deliklerin önünde. demek böyleymiş çok acaipCanım bende de var sarımsı birşey. Annem hiç dokunma temizlemeye çalışma dedi gögüs ucunu doğuma kadar kapalı tutuyormuş onlar süt akmasın diye
canım videoları açamadım ben ama sonra bakacağım, teşekkürler paylaşım için.doğumlar yaklaşmışken küçük hatırlatmalar :)
bebekler ilk doğduğunda kontrast renkler dikkatini çekermiş (siyah-beyaz gibi dikkat edin oyuncaklarda var,ilk aylar sadece bu iki renk olmasında fayda var)
bebeği sakinleştirmek icin.
hastanede ilk banyosu
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla vaktinde gelsin oğluşunkızlar merhabalar cok şükür iyiyiz. arada böyle oluyomus su takip edilcek. hıc kalkmadan yatıyorum artık. her an nolcagı belli deıl artık. merak eden arkadaslara cok teskkur ederim. ınsallah 3 hafta daha kalır oglum. zamanında gelır
oy maşallah benimki hala dönmedi sanki hala altlarda hissediyorum tepikleri en son yan yatıyordu geçen hafta bakalım aybaşı gidicem bende :)Benim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri
Maşallah bebişine.artık az zaman kaldı kavusmamiza heyecanlı bekleyişe devam. Hep böyle sağlıklı olsunlar bebislerimiz inşallahBenim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri
Benim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri
maşalah canım :)Benim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri
benimki de yan yatıyo hala canım. bakalım döncekler mi nolck :)) hayırlısı hakkımızdaoy maşallah benimki hala dönmedi sanki hala altlarda hissediyorum tepikleri en son yan yatıyordu geçen hafta bakalım aybaşı gidicem bende :)
canım çok geçmiş olsun.. iyi olmana sevindim.. peki dra gittin midün akşam ya da bu sabah? ne dediler..kızlar merhabalar cok şükür iyiyiz. arada böyle oluyomus su takip edilcek. hıc kalkmadan yatıyorum artık. her an nolcagı belli deıl artık. merak eden arkadaslara cok teskkur ederim. ınsallah 3 hafta daha kalır oglum. zamanında gelır
Maşallah canım yerim ben o kurabiyeyi:)Benim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?