- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
Senin ne eksik canım[/QUOTEbitane gecelik alsam iyi olcak ,gögüs kalkanı almalıyım.bebek arabam yok puset felan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ne eksik canım[/QUOTEbitane gecelik alsam iyi olcak ,gögüs kalkanı almalıyım.bebek arabam yok puset felan
güle güle kullan inş bebeginlebikac sorum bebegin yüzü sana dönük olabiliyormu ? cift taraflı mı
Bu kv mevzulari yakinda-uzakta, egitimli-egitimsiz, genc- yasli fark etmiyo anlasilan. Uzak olsa da bir telefon gorusmesi yetti ben de sabahtan beri kendi kendimi yiyorum. Bayram bayram huzurumuz kacsin istemiyorum ama. Yarina kadar sakinlesip aklimdan atamazsam esime patlayip rahatlayacagim. Yoksa bu sekilde kurup kurup kendimi yiyip bitiriyorum.
Biz cok uzagiz kvalidelerden ama kadinin sozleri yuzunden gecen bayram birbirimize girdik hamileligim boyunca israrla benmle tartismayan dikkat eden adam resmen yuzume haykirdi allah yakin olanlarin yardimcisi olsun insallah soz konusu aile olunca hamilelik bile unutuluyo cunku
ANA Kucagı derken pusetten bahsediyosun degil mi ?Amin canim sagolasin.Yok canim cift tarafli degil uzun bi sure anakucagi takili kullanirim diye cok uzerinde durmadim.aslinda evde yegenimden anakucagi vardida fiyat cok cazip olunca travel sistem aldim yine.travel sistem almasaydim cift tarafli olsun istiyordum bende.hafif ve canta gbi tasiyabiliyosun arabayi o yonden cok avantajli benim icin.sadece ana kucaginida monte edebiliyosun oturma kismini cikartip.videosunu bi izlemeni tavsiye ederim.
ANA Kucagı derken pusetten bahsediyosun degil mi ?
Olacagiz canm mutlaka bigun dank edecek ama biz kendimizden cok taviz vermis olacagiz benceAynen oyle sanirim biz iki kisi oldugumz icin aile olarak gormuyo bizi 3.de yolda ama sanirim ailesi biz olamicaz hic.
bitmiyoeksik aslında gidip alınabilcek seylerde bebek arbası dusunduruor beni dahacokGogus kalkani , sut sagma pompasi, sampuan yok benimde
Canim hsllederiz ins:)
bitmiyoeksik aslında gidip alınabilcek seylerde bebek arbası dusunduruor beni dahacok[/QUcok kararsızım arabada
ay deme canımne gibidegişikler hissediyosunIyi bayramlar guzel anneler benim bugun kasilmalarim basladi duzensiz ama bakalim gece nolucak hayirlisi ama bugün panikledim biraZ tetikteyim
Ay hadi hayirlisi cnm bise olursa mutlaka haberdar et biziIyi bayramlar guzel anneler benim bugun kasilmalarim basladi duzensiz ama bakalim gece nolucak hayirlisi ama bugün panikledim biraZ tetikteyim
Gogus kalkani , sut sagma pompasi, sampuan yok benimde
Canim hsllederiz ins:)
Iyi bayramlar guzel anneler benim bugun kasilmalarim basladi duzensiz ama bakalim gece nolucak hayirlisi ama bugün panikledim biraZ tetikteyim
Yok kuzum bugün sacılar arttı ama hala düzene girmedi çok geriliyorum artıkesmaasya dogum yapmadı sanırım deigl mi daha??
Cnm keske sunni sanci almamakta bu kadar israr etmeseydin vucudunda yorgun dustu bu sekildeYok kuzum bugün sacılar arttı ama hala düzene girmedi çok geriliyorum artık![]()