• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bu kv mevzulari yakinda-uzakta, egitimli-egitimsiz, genc- yasli fark etmiyo anlasilan. Uzak olsa da bir telefon gorusmesi yetti ben de sabahtan beri kendi kendimi yiyorum. Bayram bayram huzurumuz kacsin istemiyorum ama. Yarina kadar sakinlesip aklimdan atamazsam esime patlayip rahatlayacagim. Yoksa bu sekilde kurup kurup kendimi yiyip bitiriyorum.

güle güle kullan inş bebeginle :dua: bikac sorum bebegin yüzü sana dönük olabiliyormu ? cift taraflı mı

Amin canim sagolasin.Yok canim cift tarafli degil uzun bi sure anakucagi takili kullanirim diye cok uzerinde durmadim.aslinda evde yegenimden anakucagi vardida fiyat cok cazip olunca travel sistem aldim yine.travel sistem almasaydim cift tarafli olsun istiyordum bende.hafif ve canta gbi tasiyabiliyosun arabayi o yonden cok avantajli benim icin.sadece ana kucaginida monte edebiliyosun oturma kismini cikartip.videosunu bi izlemeni tavsiye ederim.

Demek herkes ayni yani komik bu erkekler ben esimin ailesiyle gorusmuyorum ona ragmen canima yetiyolar yani kadin hem bni istemedigi icin gorusmuyo evime gelmesin evine gelmem diyo hemde ben torunumu ne zaman gorecem die agliyomus gelde kavga etme gelde sinirlenme

Bu kv mevzulari yakinda-uzakta, egitimli-egitimsiz, genc- yasli fark etmiyo anlasilan. Uzak olsa da bir telefon gorusmesi yetti ben de sabahtan beri kendi kendimi yiyorum. Bayram bayram huzurumuz kacsin istemiyorum ama. Yarina kadar sakinlesip aklimdan atamazsam esime patlayip rahatlayacagim. Yoksa bu sekilde kurup kurup kendimi yiyip bitiriyorum.

Kayinvalde canini skipts esinde onu savunmuyorsa bosyere tartisma canim esinle annesinin agzindan cikacaklari kontrol edemez maalesef.annesinin canini sktigi noktayi sakin bi sekilde esine anlatsan uyarirmi annesini.o sinir hali patlamadan rahatlayamio insan aglamaktan icim disima ckio benim durduramiyorum ya kendimi.benim kv belki sorun etmicek ki etsede esime bisey diyemez pek esimde ailesine kendini kanitlamak adina tartisio benimle.ne dusunurler kafasiyla yani.

Biz cok uzagiz kvalidelerden ama kadinin sozleri yuzunden gecen bayram birbirimize girdik hamileligim boyunca israrla benmle tartismayan dikkat eden adam resmen yuzume haykirdi allah yakin olanlarin yardimcisi olsun insallah soz konusu aile olunca hamilelik bile unutuluyo cunku

Aynen oyle sanirim biz iki kisi oldugumz icin aile olarak gormuyo bizi 3.de yolda ama sanirim ailesi biz olamicaz hic.

Amin canim sagolasin.Yok canim cift tarafli degil uzun bi sure anakucagi takili kullanirim diye cok uzerinde durmadim.aslinda evde yegenimden anakucagi vardida fiyat cok cazip olunca travel sistem aldim yine.travel sistem almasaydim cift tarafli olsun istiyordum bende.hafif ve canta gbi tasiyabiliyosun arabayi o yonden cok avantajli benim icin.sadece ana kucaginida monte edebiliyosun oturma kismini cikartip.videosunu bi izlemeni tavsiye ederim.
ANA Kucagı derken pusetten bahsediyosun degil mi ?

Gogus kalkani , sut sagma pompasi, sampuan yok benimde

Canim hsllederiz ins:)

Gogus kalkani , sut sagma pompasi, sampuan yok benimde

Canim hsllederiz ins:)

Sut sagma pompasinida hastane cantaniza koycakmisiniz canim.ablamdan aldim ama cantaya koymamistim.gerekli olursa hastanede hemsireler sagiyolarmis ve hastanenin pompasi daha ii oluomus die duymustum o yuzden koymadim.buarada cantanin basina gecene kadar stres oluo insan hazirlamasi ne koyulcagina kara r veerdkten sonra 5 dk bile surmuo.

Iyi bayramlar guzel anneler benim bugun kasilmalarim basladi duzensiz ama bakalim gece nolucak hayirlisi ama bugün panikledim biraZ tetikteyim

Kasilma derken yasadigin nasik bisey tarif edermisin canim kasiliyosakta bilmiyoruz yaa nasil bi tecrubesizlik bu.karnim tas gbi oluo benimde bi tarafa poposunu yukseltio yirtip cikacak saniyorum bu kasilmami ki

Back
X