2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
tasıma kapasitesine de bakayım kc kg diye sagol canımmm

Kizlar benim ilk defa dünden beri karnim kas kati kesiliyor, bebegim bi tarafa toplaniyor. Garip bisey, sizce neden oyle oluyor. Dun iki kere oldu, bugun bi kere.

Canım benim yaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki yasadiklarimiz farklı versiyonlar sadece belki benim esimde vetiyordur ama benim haberim yok ben çareyi dibine kadar borca girerek buldum evde ekonomi benden soruluyor yani eşim de maaşını veriyor benim şansım eşimle onca tartışmadan sonra ve iki taraf arasinda kaldiktan sonra bana hak vermesi ve ev işini de o hızlandırdı bana da soyleyemiyordu kac defa ailesiyle tel. Konusmalarina sahit oldum bilemedim ki acaba büyük borca girsen rahat birakirlar mi yada eşin benim borcum var dermi çünkü su anda esim oyle yapiyor siz iki maaş aliyorsunuz dedigi anda fakir edebiyati yapiyor bana birakmadan

Merhaba iyi bayramlar diliyorum herkese..
besyo_86 cnm hatrladigin icin tesekkur ederim:)
Herkes iyi mi erken dogum oldu mu bilmiyorum. 3 gunumuz kaldi bizim dualarınızı bekleriz :)
rica ederimbayadır yoksun cok merak ettim canım birde ikiz oldugu için acaba dogum oldu mu dedim kendi kendime .. 3 gün sonra ??? yksa sezeryan tarihin mi canım

rica ederimbayadır yoksun cok merak ettim canım birde ikiz oldugu için acaba dogum oldu mu dedim kendi kendime .. 3 gün sonra ??? yksa sezeryan tarihin mi canım
Evet cnm 37 oluyoruz ikizler için iyi.. cok sukur bugunleri gorduk yata yata tabi :)))
İnşallah saglikla kucağıma alirim bebeklerimi. Insallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi

iyi iyi cok sukur eline alıcan bebişlerini inş darısı bizlerin basına haberdar et yine inş sıkıntısız atlatırısn hpimiz inş

E erik86 benimde yataktan kalkrken tamam gelior dedim bian acayip sızlama oldu agrı oldu hiç yasamamıstım öle bişey . senin 2. dogumdu sanırm daha erken olABİLRİ EVET

Insallah toparlariz bizde canim.bugun geldi sarildi ozur diledi hataliydim dusunemedim diye.annesigio beni sormus oda biraz agrisi var dinleniyo demis ki bi gun oncesindede agrimda vardi yani.onlarda sen niye birakip geldin demisler dank etmis bizimkinin kafasina.sagolsunlar dedim.keske bunu sende dusunebilseydin.herkes ailesiyle bayram gecirirken sende dahil ben tekbasima aksami ettim dedim.ozur diledi donup donup.kirginlik gecmesede uzerini kapatiyorum artik napiyiam.ailemi nekadar ozlesemde evin gibi olmuyo artik orasi uzakta oldugum halde belli bi sure sonra evim esin diyorum yani.

S sltncp @triton-x Canim sifir araba alip borcu ona yuklemistim, kira ve masraflar da ondaydi. Tum maasi borca gidiyordu. Ama bir ay fark ettim ki bunca borcun ustune ailesine 5000tl gondermis. Kendisi borc icindeydi oysa. Odemek yine bana dustu sonra. Karttan ordan burdan buluyor borca giriyor ama bir dediklerini iki etmiyor. Ne derlerse tamam. Cok iyi niyetli kocam, karsisindakilerde de anlayis vicdan olmayinca boyle. Hala benim haberim olmadan neler donuyor kim bilir. Bunlar benim tesadufen denk geldiklerim.
Beni en cok uzense herseye rahmen ilgisizlikleri. Hamilemiyim, torunlari mi olacak umurlarinda degil. Sadece ayda bir telefonla konusunca nasilsin diyor kv (kayinpeder hic konusmaz, sormaz) bende adetten iyiyiz diyorum. Sonra basliyor kendi ufak tefek dertlerini buyuterek anlatmaya. Kendime inanamiyorum. Eskiden biri kv sinden yakindimi ayiplardim. Iyi gecinemiyecek, anlasilamayacak ne varki derdim ama ben bile bu yogun calisma tempomda bu hallere dustuysem var demek birseyler.

Kızlar göğüs ucu çatlakları için soğan suruldugunu duymuştum çok işe yariyormus.bizde irsi çatlak olmuyor krem kullanmıyorum ama soğan denicem.
Birde bir haftadır bebeğin hareketleri baya bi azaldı tecrübeli anneler normalmi acaba kendini de bazen kasiyor.
Bayramdan sonra gidicem doktora ama korkuyorum da normal mi kizlar

İnşallah dualarınızı bekliyorum . Sizlerde duamdasiniz :)
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin çok heyecanlı yaa, doğumları gördükçe şaka maka diyorum sona geldik inşallah, rüya gibi yaa, hamile kalmadan önce derdim 9 ay nasıl geçer ama inanın hiç anlamadım ben, belki öyle büyük sorunlar yaşamadım ondandır bilemiyorum

Evet canım senin sansizligin eşinin ailesi vicdanli değil kendilerini düşünüyor bana en yakın arkadaşımı hatırlattı maalesef oda ne yaparsa yapsin kv anlamayip istedi eşide ailesine kiyamayip verdi borçları ödemek de arkadaşıma düştü ama 8 yıl sonunda eşi isyan etti şimdi eskiye nazaran çok çok iyiler Allahtan benim esimin ailesi borca girince kestiler belki de ben en başından vermeme taraftarı olup bunu da onlara hissettiğimdendir çünkü bana cimri derler halbu ki ben eşimi durterim annene hediye alallim yegenlerine alalım diye oda benim niyetimi anladığından sorun büyümeden çoğaldı sonuçta ben yemiyorsam ev araba alirim çocuğum yesin ilerde

Cnm bende gorusmuyorum daha dogrusu onlar benimle gorusmuyolar ama o bile huzursuzluk cikariyo istemeyen gelmeyen kendileri simdi de torunumu nasil gorcem diyomus sanki geldi de gelme dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…