- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Aynen canım yer daralınca hareketleri azaldı benim şimdiden çatlak oluyor ve canım ya yanıyor soğanı ben surmustum iyi gelmişti sadece pis kokuyor o kadar zeytinyağı da çok işe yariyorKızlar göğüs ucu çatlakları için soğan suruldugunu duymuştum çok işe yariyormus.bizde irsi çatlak olmuyor krem kullanmıyorum ama soğan denicem.
Birde bir haftadır bebeğin hareketleri baya bi azaldı tecrübeli anneler normalmi acaba kendini de bazen kasiyor.
Bayramdan sonra gidicem doktora ama korkuyorum da normal mi kizlar
Ne yaptın canım hala doğum yapmadinmiAynen o zaman isteseydim şimdi kucağımdaydı minnoşum.. Hala sancı var düzenli ve güçlü değil ama lekelenmen çok arttı sanırım artık iyice sona geldik
Evet canım senin sansizligin eşinin ailesi vicdanli değil kendilerini düşünüyor bana en yakın arkadaşımı hatırlattı maalesef oda ne yaparsa yapsin kv anlamayip istedi eşide ailesine kiyamayip verdi borçları ödemek de arkadaşıma düştü ama 8 yıl sonunda eşi isyan etti şimdi eskiye nazaran çok çok iyiler Allahtan benim esimin ailesi borca girince kestiler belki de ben en başından vermeme taraftarı olup bunu da onlara hissettiğimdendir çünkü bana cimri derler halbu ki ben eşimi durterim annene hediye alallim yegenlerine alalım diye oda benim niyetimi anladığından sorun büyümeden çoğaldı sonuçta ben yemiyorsam ev araba alirim çocuğum yesin ilerde
Oh maşallah takvime bakılırsa sana bişey kalmamış hayırlısıyla gelir inşallahBu hafta karın ağrısı ve sertleşme o kadar çok ki doğum yakın gibi gözüküyor bana
Cnm bende gorusmuyorum daha dogrusu onlar benimle gorusmuyolar ama o bile huzursuzluk cikariyo istemeyen gelmeyen kendileri simdi de torunumu nasil gorcem diyomus sanki geldi de gelme dedim
Cnm bende gorusmuyorum daha dogrusu onlar benimle gorusmuyolar ama o bile huzursuzluk cikariyo istemeyen gelmeyen kendileri simdi de torunumu nasil gorcem diyomus sanki geldi de gelme dedim
Aynen canım yer daralınca hareketleri azaldı benim şimdiden çatlak oluyor ve canım ya yanıyor soğanı ben surmustum iyi gelmişti sadece pis kokuyor o kadar zeytinyağı da çok işe yariyor
Canim bakalim bizimkiler ne zaman vazgececekler. Onlara gore biz iyi kazaniyoruz, evet dogru ama ben kendimden baska kimse icin calismak zorunda degilim ki. Babam bile kiyamadi parami yemeye onca emegine ragmen uzerimdeki. Hediyeleri ben de hic atlamam. Anneme babama aldigim ayarda onlara da alirim. Neyse bayram bayram daha fazla gunah kazanmayim. Ama burdada yazdim, esime de icimi doktum rahatladim bugun biraz. Yoksa icim icimi yiyordu.
Canım en iyisini yapıyorsun haklısın eslerimizi seviyorsak ki eslerde iyi niyetli ise katlanacagiz gülü seven dikenine katlanir ve bence o gülün kokusu dikenin acısını unutturuyorCanim Allah korkusu var icimde. Anne babasi diyorum alttan aliyorum ve minimum iletisim icinde gayet resmyim. Daha bir gun bir tek kelime soylemis degilim. Soylesem cirkeflesirler diye de tahmin ediyorum ve bunu ben hic kaldiramam. Cunku kimseyle tartisamam ben. Yoksa baska biri olsa yerimde inan yuzlerine bakmazdi. Neyse Allaha havale ediyorum. Ne yapayim esimi cok seviyorum herseye onun icin katlanacagim.
Aminn inşallah canımInsallah hayirlisiyla kucagina alirsin unutursun bu acilari sancilari
Yok kuzum kasılmalar sancılar var ama düzensiz hala bi türlü düzene girmedi bazen çok düzenli geliyor bazen 1 2 saat rahatNe yaptın canım hala doğum yapmadinmi
Canım senin fıstık bayram tatili bitsin diye beklior bence doktor daha rahat ilgilensin diye Cuma yı Cumartesi yi bekliyor olabilir :)Yok kuzum kasılmalar sancılar var ama düzensiz hala bi türlü düzene girmedi bazen çok düzenli geliyor bazen 1 2 saat rahat
Aynen ilk emzirmeden önce surmustum bilmem ise yaradı yada yaramadı ilk zamanlar çatlaklar oluştu fakat fazla surmdiCanim soganidami surmeye onceden baslamaliyiz bana ilk emzirmedenn once sur demislerdi bende hastanede bebegede kokucak sonucta tiksinirse djye dusunuyodum
Boşver en iyisini yapıyorsun evde dayanabildigin kadar dayanYok kuzum kasılmalar sancılar var ama düzensiz hala bi türlü düzene girmedi bazen çok düzenli geliyor bazen 1 2 saat rahat
Ahh ahh eskiden bende içime atar, yuzgoz olmak istemezdim. Ama şimdi içime atmıyorum yeri geldiğinde gülerek laf sokuyorum. Tavsiye ederim canım içimde patlamiyor enazindan :)S sltncp @triton-x Canim sifir araba alip borcu ona yuklemistim, kira ve masraflar da ondaydi. Tum maasi borca gidiyordu. Ama bir ay fark ettim ki bunca borcun ustune ailesine 5000tl gondermis. Kendisi borc icindeydi oysa. Odemek yine bana dustu sonra. Karttan ordan burdan buluyor borca giriyor ama bir dediklerini iki etmiyor. Ne derlerse tamam. Cok iyi niyetli kocam, karsisindakilerde de anlayis vicdan olmayinca boyle. Hala benim haberim olmadan neler donuyor kim bilir. Bunlar benim tesadufen denk geldiklerim.
Beni en cok uzense herseye rahmen ilgisizlikleri. Hamilemiyim, torunlari mi olacak umurlarinda degil. Sadece ayda bir telefonla konusunca nasilsin diyor kv (kayinpeder hic konusmaz, sormaz) bende adetten iyiyiz diyorum. Sonra basliyor kendi ufak tefek dertlerini buyuterek anlatmaya. Kendime inanamiyorum. Eskiden biri kv sinden yakindimi ayiplardim. Iyi gecinemiyecek, anlasilamayacak ne varki derdim ama ben bile bu yogun calisma tempomda bu hallere dustuysem var demek birseyler.
Bende artık öyle düşünüyorum kuzum çok nazlandı :)))Canım senin fıstık bayram tatili bitsin diye beklior bence doktor daha rahat ilgilensin diye Cuma yı Cumartesi yi bekliyor olabilir :)
Evet çünkü korkunç suni sancı hikayeleri biliyorum çevremden herşeyin hayırlısı olsun o iyi olsun ben beklerim tek sıkıntı 3 cm açıklıkla bekliyorum ve nişanım geldiği için o bebeği enfeksiyondan dış etkenden koruyor şimdi açık bi şekilde bekliyorum doktorum bi tehlike yok dedi ama içim rahat etmiyor işteBoşver en iyisini yapıyorsun evde dayanabildigin kadar dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?