• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
maşallah cnm, hayırlısı olsun, yakında haberini alırız senin de :KK200:

cnm korkma rahat ol, bizim daha var bence, herkesin hikayesi farklı ama ortak yönümüz dünyaya bi evlat getirme mucizesini yaşayacağız:KK19:
bazen ben de sabırsız korkulu heyecanlı oluyorum, o kadar zaman gün saydık şimdi hayal ettiğimiz günler yaklaştı ondan heralde:KK55:
Bakalım canım nasip bende beklemedeyim artık :)

Masallahhhh :) neyle besledin canim kilosu cok iyi, ozel yaptigin bisey varmi
Gerçekten hiç bişey yapmadım
Dalga geçiyorum stoklarım sağlam sanırım ondan çekiyo oğlum diye
Kan değerlerimde yüksek önceden kansızlık çeken ben 14,5 kanım var şimdi :KK49:

oy maşallah canım işşlerinde bittiyse hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah :)
Çok şükür canım yarın ev bi süpürüp silinecek halılar serilecek sonra bişey kalmadı bi süs malzemeleri kaldı onlarıda takmıyorum artık :)

epidural normal mi yaptın ? valla ben tırsagım zaten napcam bakalım .
evet cnm epidural normal yaptim cok rahat bir dogum oldu bende acaip korkarak gittim ama cokta korkutucu degildi rahat ol. Dogurana kadar hep ya kafası sıkışırsa ya doguramazsam diye yattim yataga ama tek nefeste 10 dkda kucagimdaydi yavrum

soyledım doktora gerek yok ılaca dedı. sınır sıkısmasından kaynaklı bır durum masaj yapman gerek dedıdedı. ama gun boyu agrı cekıyorum:işsiz:

Benim de parmak eklemlerim çok ağrıyor gece uyanınca ellerimi açıp kapatamıyorum. Bu dönemde relaxin diye bir hormon salgılanıyormuş çatı kemiklerimizin eklemlerini gevşetip açmak için. Bebek daha kolay çıksın diye. Bu hormon diğer eklemleri de etkiliyormuş.

cnım bndeed var aynı durum, kolları biraz yukarı kaldırıp elleri açıp kapatmak iyi geliyo gibi. bide omuzlarınla daire çizmeye çalış oda işe yarayabiliyo
ben de aylardır bu durum vardı ödem ve şişlikler sebebi dolaşım azalıyor hareket etmek sabit pozisyonda kalmamak lazım çekeceğiz yapacak bişey yok malesef

Iplik gibi geliyor fakat doktorun sancin olursa gel diyor oyle mi?benim aksam bir damla geldi.simdi dedigin gibi akinti icinde pembe iplk gibi geliyor.ne yapacagimi sastim,kordonu doladiysa eger saf oğlum diye dert ediyorum.hareketlerine bakiyorum surekli masallah durmuyor yerinde....dogarsa kuveze ya da ciger geliştiriciye ihtiyac olur mu ki
Bencede gerek kalmaz gibi geliyor canım bak benim nişan gelelim 3 gün oluyor daha doğum felan yok hemen olacak diye bişey yok

KIZLAR BEnimde bebiş salı günü 3500 dü sanırm benim sezeryan olma durumum var sadece kiloda degilsebep yarın belli olacak kardiyologtan sonra ALLAH hepimizi saglıklı bişeklde bebebimizi kucagımıza almayı nasip etsin . ben illa ki noraml olsun diyen biride degilim zaten .hakkımda hayırlsıı diye dua ediyorum
Sen zaten ne badireler atlattın şükür bugün e geldin ya doğumun şekli önemli değil Rabbim en kolayı ile hayırlısını versin ben hep böyle dua ediyorum

evet cnm epidural normal yaptim cok rahat bir dogum oldu bende acaip korkarak gittim ama cokta korkutucu degildi rahat ol. Dogurana kadar hep ya kafası sıkışırsa ya doguramazsam diye yattim yataga ama tek nefeste 10 dkda kucagimdaydi yavrum
Bende epidural normal istiyorum. Fakat korkuyorum yani yok baş ağrısı yok bel ağrı diyorlar senin nasıldı doğumda ve sonrasında

Nst ye bagladilar, nefret ediyorum su nst den :( duvara karsida yattim mecbur soluma :( durup durup forumu okuyorum vakit gecsin diye :kahve::KK11:

Sen zaten ne badireler atlattın şükür bugün e geldin ya doğumun şekli önemli değil Rabbim en kolayı ile hayırlısını versin ben hep böyle dua ediyorum
aynen ole canımcım cok sukur bugunumuzee:KK200:dua edelim birbirimize allah hepimizin yardımcısı olsunn

Iplik gibi geliyor fakat doktorun sancin olursa gel diyor oyle mi?benim aksam bir damla geldi.simdi dedigin gibi akinti icinde pembe iplk gibi geliyor.ne yapacagimi sastim,kordonu doladiysa eger saf oğlum diye dert ediyorum.hareketlerine bakiyorum surekli masallah durmuyor yerinde....dogarsa kuveze ya da ciger geliştiriciye ihtiyac olur mu ki
canım 35 de ciğer gelişimi tamamlanmış olur Allah'ın izni ile küveze gerek kalmaz

Kızlar ya karnım taş gibi olıyo bi yere toplanıyo kızım nefesim kesiliyor ateş basıyor 3-4 dk sonra geçiyor her saat başı oldu nerdeyse bel ağrısı falan yok yalancı sancı böyle miydi ki

Kızlar ya karnım taş gibi olıyo bi yere toplanıyo kızım nefesim kesiliyor ateş basıyor 3-4 dk sonra geçiyor her saat başı oldu nerdeyse bel ağrısı falan yok yalancı sancı böyle miydi ki
Bebeğin toplanması değil o chutluckcım sancılara hoşgeldin :) Doktora git istersen ağrısız olanlar ve açıklığa yol açmayanlar yalancı kabul ediliyor.

kızlarr bebek arabası ne aldınız alanlar yazabilir mi ? ben hala almadım ve kıs geliyor diyorum bi tarftan oyalanıyorum :KK12:

Bebegin hareketlerinde sorun cikti, yemek yiyip bidaha gel dedi, simdi tekrar bagladilar nst ye :( ya dua edin kizlar bisey olmasin

Back
X