Kizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi
canım benim de kasıklarımda ve alt karında ağrım var. düşük tehlikem de var ama normal dedi bana doktor. çok şiddetliyse dr a bi sor istersen.Slm kızlar dun gece sabaha kadar alt karın kasik ağrım oldu hatta şimdide var Dr düşük tehliken var demişti çok korkuyorum karnımda felan mi öldü ağrı yapıyor diye bide göğüs ağrım eskiye göre daha az 7. Haftadayim henüz böyle olan var mi
BENİMDE Olan bulantım yok oldu sanki grip olmuştum 5 gündür fln onun etkisiyle biraz bulantı var gibiydiKizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi
Hayirli guzel haberlerini bekliyorum,icini ferah tut canim.Kendini suclama olacagi varmis yoksa ev supurdun diye olmamistir.Ama bundan sonra esin supursun sen bol bol dinlen yat.cheesecake30 @leyl-i efruz evet kanama icteis ve yogunmus oyuzdenmis agrim....10 .haftada böle oldu kizlarsiz siz olum cçok dikkat edin bide ben dun evi falan supurdum yani salaklik yaptimm (( simdiye dek lekelenmem kanam hic olmadi gayet IIggidiodu ....ama içerdekanama ve bebek sşuanasadaymis Allah rizasi iiçindua edin... AAptalcaddonmuşgibiyimm
Olur canim oncekinde de bunda da hissettim.Rahim genisliyor genisledikce hareket hissediyorsun ama hissettigin henuz bebis degil :)Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha
Keseyi gorebilmen icin degerin en az 1500 olmasi lazim onda da karindan gorulemez alttan bakilmasi gerekir.Degerin illaki iki kat artmasi gerekmiyor en az %60 artmali.kızlar günaydın
12.günümden beri beta hcg değerlerim 2 yada 3 günde bir 2 katına çıktı. Doktor değerler çok iyi artık kan verme perşembe muayeneye gel dedi, ama ben dayanamadım bugün kan verdim 282 olana değerim dört günde 474 olmuş yani %60 artmış.
Moralimiz çok bozuldu. Benim gibi olup da beta hcg si düzelen var mı? ya da beta hcg nin artışı yavaşlayan ama sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Beta hcg artışı yavaşlaması mutlaka dış gebelik anlamına mı gelir? Ama çok şükür değer düşmüyor:)
Bir de eğer sorun yoksa 500 beta hcg ile bugün kese görülebilir mi?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Daha önce dış gebelik ya da boş gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Aslında ayakta durunca ağrıyor uzanıp dinlenince geçiyor doktorum özel ama çok ilgisiz değiştirmeyi düşünüyorum pazartesiye kadar kanamam felan olmazsa başka Dr buldum ona gitmeyi düşünüyorum senin son adet neydi tam olarak cnmcanım benim de kasıklarımda ve alt karında ağrım var. düşük tehlikem de var ama normal dedi bana doktor. çok şiddetliyse dr a bi sor istersen.
var canım ben. üstelik bulantılarım devam ediyo ama şekil değiştirdi. önceden bişey yemeden de bulanıyordu. şimdi çok yiyorum yemekten sonra bulanmaya başladı. yediklerimi söylemiyim ama tatlı seylerden sonra tuzlu sonra yine tatlı yiyiyorum. yatarken kalan yemeklerden tırtıklıyorum. sonrasında çok bulantı oluyo ama içimden de yemek geliyo hep.. hep aç hep kazınıyo midem..Kizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi
Umraniye cakmak erdem hastanesinde kadriye sener hanima gidiyorum.İkizlerimde de kendisine gittim dogumumu o yapti.Cok iyi bir dr tavsiye ederim.Kızlar dün tüp benek doktoruma son kontrole gittim , artık başka bir doktor bulmalıyım . İstsnbul Anadolu yakasında takibe giden var mı doktora ?...
Cok gecmis olsn canim.bende de bugun bas ve bogaz agrisi var..vee bugun nobetciydim allahim siniflarin onunden geciyorum midem bulaniyo..oldukca zor bir gundu.cabucak iyileselimGünaydın... Haftanın en güzel gününden herkese selamlar...
mersenem canım bi kontrole gitsen iyi olur. @besyo_86 da ağrıyla gitmişti. Allah korusun.
@besyo_86 nasıl oldun canım?
Benim de grip devam ediyor. halsizim. doktora gitmedim ilaç veremeyecek nasıl olsa. ıhlamur falan içiyorum. yatıp dinlenmek istiyorum ama ne mümkün.. üşüyorum bir yandan da.. geçsin bir an önce..
son adet 17 ocaktı ama gittiğimizde 5+2 dedi tarihe göre 4+2 olması gerekti 1 hafta önden sanırım üstüne görmüşüm anlamadım. çok da detay vermedi dr ben de sormadım.benim de dinlenince ağrım azalıyor. gündüz işteyken artıyor haliyle. şuan bacaklarımın arasına vuran bir sızı var. yarın gidicez bakalım ne dicek... sen nerde yaşıyorsun canım doktorunu soracaktım?Aslında ayakta durunca ağrıyor uzanıp dinlenince geçiyor doktorum özel ama çok ilgisiz değiştirmeyi düşünüyorum pazartesiye kadar kanamam felan olmazsa başka Dr buldum ona gitmeyi düşünüyorum senin son adet neydi tam olarak cnm
Telefonla doktoruna sorabilirsinKizlar benm cok acik renk kahve akintim doktora yarin gitcem aslinda ama korktum normalde de progestan kullaniyorum tehlike olabilir mi asiri acik renk ama krem rengi gibi ayni
Çok geçmişler olsun Can'ım umarım ciddi bişey değildirKızlar bugün kanamam oldu hastanedeyim, dualarınızı eksik etmeyin bizim için
keşke bebis olsa ama onuda hissederiz inşallah :) yalnız hiç öyle düşünmemiştim ve cok mantıklı gebelik kesesi 5+6 da 1 cm değilken şu an bebeğim 1.5 cm o kadar çok büyümüş 2 haftada :)Olur canim oncekinde de bunda da hissettim.Rahim genisliyor genisledikce hareket hissediyorsun ama hissettigin henuz bebis degil :)
Canım benimde öyle akıntım var hatta bazen bildiğin kahve geliyo doktor önemli değil diyo inşallah gerçekten önemli değildir. Bazı arkadaşlar kahve akintiyla gidip düşük tehlikem varmış yazıyo çok korkuyorum ya doktor anlamıyorsa diye ama guveniyorumda doktoruma inşallah yanıltmaz beni çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum hatta gece yatarken ayağımın altına yastık koyuyorum bi süre sırt ustü öyle uzaniyorum belimede iyi geliyo.Kizlar benm cok acik renk kahve akintim doktora yarin gitcem aslinda ama korktum normalde de progestan kullaniyorum tehlike olabilir mi asiri acik renk ama krem rengi gibi ayni
son adet 17 ocaktı ama gittiğimizde 5+2 dedi tarihe göre 4+2 olması gerekti 1 hafta önden sanırım üstüne görmüşüm anlamadım. çok da detay vermedi dr ben de sormadım.benim de dinlenince ağrım azalıyor. gündüz işteyken artıyor haliyle. şuan bacaklarımın arasına vuran bir sızı var. yarın gidicez bakalım ne dicek... sen nerde yaşıyorsun canım doktorunu soracaktım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?