• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi

Biraz kontrol et midende karışıcak ondan kusucaksın sonra :D bende birden tatlı krizine giriyorum yemicem diyip sürekli acıkma var tabi güçsüz hissediyorum yemediğimde , ara ara fındık ceviz atıştırıyorum , domates tere yiyorum ekmek yemiyorum yediğimde de tam buğday ekmekten bi dilim anca , geve yoğurt mutlaka yiyorum birde

Slm kızlar dun gece sabaha kadar alt karın kasik ağrım oldu hatta şimdide var Dr düşük tehliken var demişti çok korkuyorum karnımda felan mi öldü ağrı yapıyor diye bide göğüs ağrım eskiye göre daha az 7. Haftadayim henüz böyle olan var mi
canım benim de kasıklarımda ve alt karında ağrım var. düşük tehlikem de var ama normal dedi bana doktor. çok şiddetliyse dr a bi sor istersen.

Kizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi
BENİMDE Olan bulantım yok oldu sanki grip olmuştum 5 gündür fln onun etkisiyle biraz bulantı var gibiydi

cheesecake30 cheesecake30 @leyl-i efruz evet kanama icteis ve yogunmus oyuzdenmis agrim....10 .haftada böle oldu kizlarsiz siz olum cçok dikkat edin bide ben dun evi falan supurdum yani salaklik yaptimm:KK43:(( simdiye dek lekelenmem kanam hic olmadi gayet IIggidiodu ....ama içerdekanama ve bebek sşuanasadaymis Allah rizasi iiçindua edin... AAptalcaddonmuşgibiyimm
Hayirli guzel haberlerini bekliyorum,icini ferah tut canim.Kendini suclama olacagi varmis yoksa ev supurdun diye olmamistir.Ama bundan sonra esin supursun sen bol bol dinlen yat.

Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha
Olur canim oncekinde de bunda da hissettim.Rahim genisliyor genisledikce hareket hissediyorsun ama hissettigin henuz bebis degil :)

kızlar günaydın
12.günümden beri beta hcg değerlerim 2 yada 3 günde bir 2 katına çıktı. Doktor değerler çok iyi artık kan verme perşembe muayeneye gel dedi, ama ben dayanamadım bugün kan verdim 282 olana değerim dört günde 474 olmuş yani %60 artmış.
Moralimiz çok bozuldu. Benim gibi olup da beta hcg si düzelen var mı? ya da beta hcg nin artışı yavaşlayan ama sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Beta hcg artışı yavaşlaması mutlaka dış gebelik anlamına mı gelir? Ama çok şükür değer düşmüyor:)
Bir de eğer sorun yoksa 500 beta hcg ile bugün kese görülebilir mi?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Daha önce dış gebelik ya da boş gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Keseyi gorebilmen icin degerin en az 1500 olmasi lazim onda da karindan gorulemez alttan bakilmasi gerekir.Degerin illaki iki kat artmasi gerekmiyor en az %60 artmali.

canım benim de kasıklarımda ve alt karında ağrım var. düşük tehlikem de var ama normal dedi bana doktor. çok şiddetliyse dr a bi sor istersen.
Aslında ayakta durunca ağrıyor uzanıp dinlenince geçiyor doktorum özel ama çok ilgisiz değiştirmeyi düşünüyorum pazartesiye kadar kanamam felan olmazsa başka Dr buldum ona gitmeyi düşünüyorum senin son adet neydi tam olarak cnm

var canım ben. üstelik bulantılarım devam ediyo ama şekil değiştirdi. önceden bişey yemeden de bulanıyordu. şimdi çok yiyorum yemekten sonra bulanmaya başladı. yediklerimi söylemiyim ama tatlı seylerden sonra tuzlu sonra yine tatlı yiyiyorum. yatarken kalan yemeklerden tırtıklıyorum. sonrasında çok bulantı oluyo ama içimden de yemek geliyo hep.. hep aç hep kazınıyo midem..

Kizlar benm cok acik renk kahve akintim doktora yarin gitcem aslinda ama korktum normalde de progestan kullaniyorum tehlike olabilir mi asiri acik renk ama krem rengi gibi ayni

Kızlar dün tüp benek doktoruma son kontrole gittim , artık başka bir doktor bulmalıyım . İstsnbul Anadolu yakasında takibe giden var mı doktora ?...
Umraniye cakmak erdem hastanesinde kadriye sener hanima gidiyorum.İkizlerimde de kendisine gittim dogumumu o yapti.Cok iyi bir dr tavsiye ederim.

Kizlar malum 8.5 aylik ikiz bebislerim var,cok sık giremiyorum ama ara ara takip ediyorum.
Yeni gelen arkadaslarim hayirli olsun.
Kanamasi,agrisi olan arkadaslarim insaAllah hersey yolunda gider dualarim sizinle.
Bebegini kaybeden arkadaslarim Rabbim sabir ve en kisa surede saglikli bebisler versin insaAllah.

Günaydın... Haftanın en güzel gününden herkese selamlar... :KK54:
mersenem mersenem canım bi kontrole gitsen iyi olur. @besyo_86 da ağrıyla gitmişti. Allah korusun.
@besyo_86 nasıl oldun canım?
Benim de grip devam ediyor. halsizim. doktora gitmedim ilaç veremeyecek nasıl olsa. ıhlamur falan içiyorum. yatıp dinlenmek istiyorum ama ne mümkün.. üşüyorum bir yandan da.. geçsin bir an önce..
Cok gecmis olsn canim.bende de bugun bas ve bogaz agrisi var..vee bugun nobetciydim allahim siniflarin onunden geciyorum midem bulaniyo..oldukca zor bir gundu.cabucak iyileselim

Aslında ayakta durunca ağrıyor uzanıp dinlenince geçiyor doktorum özel ama çok ilgisiz değiştirmeyi düşünüyorum pazartesiye kadar kanamam felan olmazsa başka Dr buldum ona gitmeyi düşünüyorum senin son adet neydi tam olarak cnm
son adet 17 ocaktı ama gittiğimizde 5+2 dedi tarihe göre 4+2 olması gerekti 1 hafta önden sanırım üstüne görmüşüm anlamadım. çok da detay vermedi dr ben de sormadım.benim de dinlenince ağrım azalıyor. gündüz işteyken artıyor haliyle. şuan bacaklarımın arasına vuran bir sızı var. yarın gidicez bakalım ne dicek... sen nerde yaşıyorsun canım doktorunu soracaktım?

Olur canim oncekinde de bunda da hissettim.Rahim genisliyor genisledikce hareket hissediyorsun ama hissettigin henuz bebis degil :)
keşke bebis olsa ama onuda hissederiz inşallah :) yalnız hiç öyle düşünmemiştim ve cok mantıklı gebelik kesesi 5+6 da 1 cm değilken şu an bebeğim 1.5 cm o kadar çok büyümüş 2 haftada :)

Kizlar benm cok acik renk kahve akintim doktora yarin gitcem aslinda ama korktum normalde de progestan kullaniyorum tehlike olabilir mi asiri acik renk ama krem rengi gibi ayni
Canım benimde öyle akıntım var hatta bazen bildiğin kahve geliyo doktor önemli değil diyo inşallah gerçekten önemli değildir. Bazı arkadaşlar kahve akintiyla gidip düşük tehlikem varmış yazıyo çok korkuyorum ya doktor anlamıyorsa diye ama guveniyorumda doktoruma inşallah yanıltmaz beni çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum hatta gece yatarken ayağımın altına yastık koyuyorum bi süre sırt ustü öyle uzaniyorum belimede iyi geliyo.

P
son adet 17 ocaktı ama gittiğimizde 5+2 dedi tarihe göre 4+2 olması gerekti 1 hafta önden sanırım üstüne görmüşüm anlamadım. çok da detay vermedi dr ben de sormadım.benim de dinlenince ağrım azalıyor. gündüz işteyken artıyor haliyle. şuan bacaklarımın arasına vuran bir sızı var. yarın gidicez bakalım ne dicek... sen nerde yaşıyorsun canım doktorunu soracaktım?

Back
X