Kızlar doktorum ikili test için 26sına gün verdi ne düşünüyorsunuz bu ikili test için ben yaptırıcam ama sonuçtsm korkuyorum
valla oglumda 3lu test yaptirdim sonucu ogrenene kadar 9 dogurdum o yuzden hicbirini yaptırmayı dusunmuyorumikili testin yanılma payı varmış dyie kuzenime doktoru yaptırmamıştı ama üçlü tarama testini yaptırmasını istemişti. bu tarama testlerini çok iyi araştırıp ona göre karar vermemiz lazım
ya şükretsene canım...senin yaşadığın belirtiler çoğu anne için devede kulak...bu kadarı da olsun artık....benim de dayanılmaz açlık krizlerim oluyor. taş olsa yanımda o an yerim:)))ve bu halim için ççoookkk şükürdarım çünkü diğer iki gebeliğimde sadece kan kusuyordumKizllarr gunaydinnn.bu defa kontrol haftaya ya vakit gecmiyor. Bebikler iyi ama ben biliyorum doktorun haftaya elleri ayaklari herseyi gorunecek dedi o yuzden cok merak ediyorum. Bende hala pek bulanti yok ama siddetli mide agrisi yanma ve surekli aclik var beni mahveden...geceleri de cok uyaniyorum uykumu alamiyorum o yuzden. Bu durum ne zaman normale doner yasayan var mi?ne zaman bu bitmek bilmeyen aclik biter.
aya kafama takıldı. sezeryandan sonra iki yıl beklenmesi istenmiyor mu doktorlar tarafından?Kizlar malum 8.5 aylik ikiz bebislerim var,cok sık giremiyorum ama ara ara takip ediyorum.
Yeni gelen arkadaslarim hayirli olsun.
Kanamasi,agrisi olan arkadaslarim insaAllah hersey yolunda gider dualarim sizinle.
Bebegini kaybeden arkadaslarim Rabbim sabir ve en kisa surede saglikli bebisler versin insaAllah.
Ben mecburen söyledim ders programı kurs programı nöbet ve düşük tehlikesi bir arada olunca herkese söylemek zorunda kaldım nöbet için rapor aldım programıda arada boşluk olacak şekilde ayarlattımbende bugün bebeğimi gördüm şükürler olsun çok farklı bi histi doktor çok kısa baktı bana göstermedi bile hatta ama ben bakmaya çalıştım elimden geldiğince :) bide çevrenize duyuruyo musnuz kızlar hamileliğinizi ben çalışıyorum mesela bi kaç yakın öğretmen arkadaşım hariç kimseye söylemedim nazar değer diye korkuyorum nazara inanırım çok
Daha uc gun önce anlasildi kanamam iiçerdedirek yatirdu dr[/QUOTE][QUOTuçggünonce"Ankaaa, post: 45463806, member: 412232"]Canım allah sakınsın bebeğini. Kaçııncı haftada başladı kanaman
Kesinlikle sağlıklı olsunlarda su aralar kanamam var düşük tehlikesi ilk çocuğunda böyle bir şey yasamamistim insan tek sağlık istiyor gerisi geciciOlsunnn bebikler saglikla gelsinde hic sorun yokkkk. Ikiz olunca birde daha fazla oluyor hersey...bugun cok kotuydum hep...
normal dogum bile olsa doktorlar en az iki yıl ara oneriyor cnm anne icin zarari olmasin vucud depoları dolsun diyeaya kafama takıldı. sezeryandan sonra iki yıl beklenmesi istenmiyor mu doktorlar tarafından?
Ayy inslalah gecer cnaim tum sıkıntılar saglikla bebeklerimiz kucagimiza aliriz. Her gebelik digerinden farkli oluyor isteKesinlikle sağlıklı olsunlarda su aralar kanamam var düşük tehlikesi ilk çocuğunda böyle bir şey yasamamistim insan tek sağlık istiyor gerisi gecici
Ben 7 hafta 3 gunlugum canim. 2 gubdur bulantilarim da gitti ama korkuyorum da Yarin doktora gidicem insallah hersey yolundadir.Kac haftadasin ben 10 oldum çok kötüyüm allahim hergün bisey ekleniyor bulanti koku baş ağrısı bide arada Üşüyorum bi sicak sobanin karşısında belim tutulmuş ve hala nefes nefese yatiyorum yorgunum 1 kg vermişim aliyor gibi duruyorum
cnm yiyebiliyorsan kayısı ye ustunede su ic erik kurusuda iyi geliyo bulantiyida ayva bastırdı iyi geldi vallaKizlar bagirsak agrisi yasiyorum kabizlik mide bulantisi ..
.allah hepimize sagliklinasip etsin.
Valla benim de istahim acik deli gibi yiyorum sigarayi da biraktigimdan iyice yemege verdim kendimi habire yiyorum... yeter ki bebisim saglikli olsun Allah in izniyleKizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi
Çok şükür canım çok sevindimCnm ben dr dan geldim cok sukur iyiymis sipamiki gun geriydi onu tammlamis kalp atisini tekrar duyduk cok sukur kanama alani flbda yok
çok sevindim canım çok şükür bebeklerimiz sımsıkı tutunmustur inşallah birakmazlar anneleriniCnm ben dr dan geldim cok sukur iyiymis sipamiki gun geriydi onu tammlamis kalp atisini tekrar duyduk cok sukur kanama alani flbda yok
Sagol cnm doktordsn gelince daha koyu kahve akintim oldu ama doktor hic kanama alanin yok dedigi icin rahattim ya onceden kalma bi kanama atiyo rahim yada kese buyurken kilcala denk gelince bole ufak capli kanama olabiliyomus dusuk riski yaratmadan ole biseÇok şükür canım çok sevindim
Amin cnm insallah butun hamileler bebeklerini kucaklarina alirlar saglikla rabbim yardimcimiz olsunçok sevindim canım çok şükür bebeklerimiz sımsıkı tutunmustur inşallah birakmazlar annelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?