• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaşlar folik asit kullanmazsanız bebeğin omurgasında açıklık ile doğma ihtimalini göze almış oluyorsunuz.
Eskiden insanlar ölen bebeklerini gömüp hayatlarına devam ediyormuş.

Hanımlar, folik asit hapı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz? Ben kullanmadım, başlamak icin de gec kaldım artık sanıyorum 7 haftayı gectim cunku.. yedigimizin ictigimizin icindeki yetmez mi acaba? :110:

Hiç kullanmamaktan iyidir şimdi kullanmaya başlamak.

Kızlar yaa bende çatlak vardı doktora gittim bugün dayanamayıp durumun çok kötü gebe olmasan hemen ameliyat a alırdım çok zor bi gebelik geçireceksin dedi moralim alt üst oldu

Canım insanın kendi ailesi dışı hikaye bence benim kendi ailemde uzakta eşimin ailesi yakın ilk hamileligimde bana yemeğe gelmeyen kalmadı hamilesin sonra geliriz demek yok akşam musaitseniz yemeğe gelcez o kadar. ben son Haftamda yani 20. Haftamda o kadar çok misafir ağırladım ki belki biraz daha dayanacakti bebeğim o kadar ayakta durmaya iyiçe mahvoldu şimdi zaten dikiş atılacak gelmezler inşallah esin yardım eder sen kalkma yorma kendini eşinin yapamadığı şeyleri biz yaparız diyorlar ama görcez ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dedikleri doğru canım o yüzden hiç üzülme. Ayrıca baba bebeği gormeden baba olduğuna inanmıyo benim eşimde öyle biz anneleri olarak hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren başlıyoruz en küçük şeyleri sorun etmeye. ilk leke geldiğinde öyle panik yaptım ki sürekli tuvalete gidip kontrol ettim devam edecek mi diye eşim horul horul uyudu. akşam misafirlikte adam ne dese beğenirsin artık annelikte ne var prima sağolsun her şey hazır önceden annelerimız bezlerimizi ellerinde yikarmis falan dedi bende nasıl sinir oldum bez hazır onun dışında eskiden cocuklukta kolaymis şimdi çocuğun dünyaya gelmesi de zor bakımıda zor önceden çocuğu bırak git kendiliğinden uyurmus şimdi tuvalete gittiğine banyo yaptığına sukrediyo kadın. bence cennet boşuna annelerin ayakları altında değil kutsal bişey annelik her devirde.
Cnm sen bebek olsun arada ağlıyor durmaz diye düşünme birak babaya gece durmadimi sen uyumuyorsan onuda uyandır akıllı kadin ol oda adam olur bisey dersede bezmi yikiyosun bir bebege bakmak zormu diye hicc af etme de ben yapıyorum kocama degilde annem kayin validem hepsine yaptim şimdi kik demiyolar hatta ya bunlar bebek se biz bebek bakmisiz diyorlar

Tatlım muhtemelen mailinle alakalıdır... bu durum bi onay olayı falan vardır onu kaldırmış olabilirsin mailine bak istersen..
Yok canım ya şimdi artik sayfayi aciyorum hic bildirim görünmüyor ama bildirimi tiklayinca zamanlarina bakinca var k kulübü ne de mesaj attım ilgilenirlerse

Doktora sor bence başla bi 5 hafta da ne alsa kardır bence

@Sedebu kuzum bak herkeste aynı hikayeler aynı düşünceler , keşke yapmasaydım etmeseydim, onlar hiç anlamadılar etmediler . Aynı hikayeleri yaşıyoruz @leyl-i efruz biz elimizden geleni yaptık aradan onca ay geçti eşimin ilk hamileliğimle ilgili tek cümlesi " hiçbirşey değilde sen çok uğraştın elinden gelenin fazlasını yaptın o bebeği hakediyordun " buydu. Ben hakettim de çevre hiç haketmemişti eşim bile haketmemişti .. Kafamızda hep keşkeler
Aynen canım tamam ben kusarken eşimde dayanamıyor üzülüyor görüyorum ama ben geçen sene doğum yaptığım da neler çektiğimi en iyi annem biliyo her bebek sesi nde ağlama krizine girdiğimi annem biliyo hatta doğum yaptığımda saat akşam 10 du gece 3 te tuvalete gidicem dedim annem götürdü ve ben gözlerimi yatakta açtım tuvalette bayılmısim annem kafamı çarpmamam için zor tutmuş 10 dakika bagirmis yetişin kızım gidiyo diye ben uyandigimda sesi falan çıkmıyordu bağırmaktan kısılmıs annelerin hakkı ödenmez gerisi hikaye.eşim de şu an dikkat et sandalyeye çıkıp inme çok ayakta kalma temizliği birlikte yaparız diyo ama yine her hafta kayinvalidedeyiz koy yeri tuvalet dışarıda gece uyaninca titreye titreye gidip geliyorum bazen dikiş atılacagına seviniyorum dikişten sonra götüremicek.

Cnm sen bebek olsun arada ağlıyor durmaz diye düşünme birak babaya gece durmadimi sen uyumuyorsan onuda uyandır akıllı kadin ol oda adam olur bisey dersede bezmi yikiyosun bir bebege bakmak zormu diye hicc af etme de ben yapıyorum kocama degilde annem kayin validem hepsine yaptim şimdi kik demiyolar hatta ya bunlar bebek se biz bebek bakmisiz diyorlar
şu an eşimin çocuklarla bebeklerle iletişimi çok güzel o yüzden olduktan sonra inşallah yardimci olur o konuda korkmuyorum ama bana olmadan da lazım desteği şu an o kadar alıngan o kadar hassasiz ki ağlamaya yer arıyorum resmen Allah sonumuzu hayretsin

Arkadaşlarrr doktordan geliyorum şimdiii 7+0 oldum ve kalp atışlarını duyduuukkk ama dr o kadar ruhsuzdu ki anlatamam hiç sevmedik. Bebekcik olmuş da kalbi de atıyormuş daaa :))

Lekelenmeyi sordum dr a bi de. Biz bu tip kanamalara doku uyuşmazlığı diyoruz dedi! halbuki kocamla dokumuz çok uyuşur bizim :KK68:
Neyse progestana devam et bırakınca daha çok kanama oluyor dedi! Siz de aman bırakmayın kullanan arkadaşlar. Bir de vajinadan kullan direk rahime gidiyor ilaç daha iyi dedi. Aklınızda bulunsun!! :KK28::KK28::KK28::KK28:

Canım insanın kendi ailesi dışı hikaye bence benim kendi ailemde uzakta eşimin ailesi yakın ilk hamileligimde bana yemeğe gelmeyen kalmadı hamilesin sonra geliriz demek yok akşam musaitseniz yemeğe gelcez o kadar. ben son Haftamda yani 20. Haftamda o kadar çok misafir ağırladım ki belki biraz daha dayanacakti bebeğim o kadar ayakta durmaya iyiçe mahvoldu şimdi zaten dikiş atılacak gelmezler inşallah esin yardım eder sen kalkma yorma kendini eşinin yapamadığı şeyleri biz yaparız diyorlar ama görcez ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dedikleri doğru canım o yüzden hiç üzülme. Ayrıca baba bebeği gormeden baba olduğuna inanmıyo benim eşimde öyle biz anneleri olarak hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren başlıyoruz en küçük şeyleri sorun etmeye. ilk leke geldiğinde öyle panik yaptım ki sürekli tuvalete gidip kontrol ettim devam edecek mi diye eşim horul horul uyudu. akşam misafirlikte adam ne dese beğenirsin artık annelikte ne var prima sağolsun her şey hazır önceden annelerimız bezlerimizi ellerinde yikarmis falan dedi bende nasıl sinir oldum bez hazır onun dışında eskiden cocuklukta kolaymis şimdi çocuğun dünyaya gelmesi de zor bakımıda zor önceden çocuğu bırak git kendiliğinden uyurmus şimdi tuvalete gittiğine banyo yaptığına sukrediyo kadın. bence cennet boşuna annelerin ayakları altında değil kutsal bişey annelik her devirde.
Çok haklısın benim dr da dahil herşeyi normalleştiriyor. Bugün kalbini duyduk çok şükür. Doktora da eşime de dedim. Normal normal diye diye hamileliğimi yaşayamıyorum dedim. Bugünden sonra başlicam ama bilsinler. Onlara göre herşey normal. Yeter canım. Neler yaşıyoruz bilsinler. Aile kısmına gelince haklısın kendi ailen bi başka ama yine de bizim iki tarafta burda yok insan bi yalnızlık çekiyor işte. Yazdıkların iyi geldi canın çok sağol. Valla iyi ki var bu site :)

Arkadaşlarrr doktordan geliyorum şimdiii 7+0 oldum ve kalp atışlarını duyduuukkk ama dr o kadar ruhsuzdu ki anlatamam hiç sevmedik. Bebekcik olmuş da kalbi de atıyormuş daaa :))

Lekelenmeyi sordum dr a bi de. Biz bu tip kanamalara doku uyuşmazlığı diyoruz dedi! halbuki kocamla dokumuz çok uyuşur bizim :KK68:
Neyse progestana devam et bırakınca daha çok kanama oluyor dedi! Siz de aman bırakmayın kullanan arkadaşlar. Bir de vajinadan kullan direk rahime gidiyor ilaç daha iyi dedi. Aklınızda bulunsun!! :KK28::KK28::KK28::KK28:

Canım hayırlı olsun :KK46:
Doktoru cok iyi şeçmek gerekiyor.
Benim doktorum o kadar tatlıki yanından hiç ayrılmak gelmiyor:KK19: bence eger memnun degilsen mutlaka degiltir doktorunu geç olmadan

Kızlarrr doktordan geldik. Çok şükür kalbini duyduk:KK200: herşey yolunda 7+2 dedi. Gelişimi iyi dedi. İğneye devam etcez. Herkes olduğu kadar sende de düşük riski var dedi. 1 ay sonraya randevu verdi. Bizimki de bugün pek suratsızdı. Pek bişi sormadım. 7 mm olmuş bugün bebeğim:anneadayı::KK68:

Canım hayırlı olsun :KK46:
Doktoru cok iyi şeçmek gerekiyor.
Benim doktorum o kadar tatlıki yanından hiç ayrılmak gelmiyor:KK19: bence eger memnun degilsen mutlaka degiltir doktorunu geç olmadan

Dr çok önemliymiş hakikaten anladım bu sefer ama o kadar hazırlıksız yakaladaki bebiş beni hiç dr düşünmemiştim. Eski gittiğim bir dr vardı ona randevu aldım demin çarş gideceğim inşallah hatırladığım gibidir kendisi hala :)

Sen nereye gidiyorsun?

canim bence bozma moralini benimde ailem yanimda yok esim ve ben varim sen kendi kendini motive edeceksin bebisin icin esinde kalp atisini duyduktan sonra daha farkli hissedecek emin ol :*
Ayyy canım sağol. Dün çok üzgündüm. Döktüm içimi size. Sağolun. Aynen öyle oldu kalbi duyunca aklı başına geldi. Rahatladım ben de. :KK36:

Back
X