Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baştan beri kullanıyorum vajinal bugün kontrol vardı devam dedi.kızlar kanamam devam etmiyor,
progestan vermişti doktor hap olarak.
ne kadar daha içmem gerekiyor bilen var mı?
canim o farklari takma kafana bende de geriden gliyordu bugun gitdm kapanmis aragünaydın kızlar bugün tsh düşük olduğu için tekrar çağırmıştı dr. kan verdim bebişi de gördük bu arada. 22,4 mm 8 hafta 6 günlük olarak ölçtü usg. dr gelişimi devam ediyor sorun yok dedi. ama illaki aklımıza takılacak bi şey buluyouz ya benim aklıma e takıldı. geçen hafta pazartesi usg 8+5 ölçmüştü. boyu da 19.6 mm ydi. az gelişmemiş mi ona göre daha büyük olması gerekmez miydiama bi sorun olsa söylerdi sonuçta. acaba gelişimi yavaşlıyor mu diye sıkıntıya düştüm
ama adet tarihine göre normal. 10 ekim çıkıyordu doğum bugün 11 ekim çıktı
canımm bende cumartesi akşama ayıptır söylemesi canım çiğ köfte istemişti doktorum çiğ köfte ve baharatlı yiyecekler yasak dediği için eşim almak istemedi ama kaynanamla eşimi sıkıştırıp sadece nefis söndürmek amaçlı tadımlık almasını istedik.oda endişelendiği için kızdı birşey olursa ben size sorarım dedi tabikide çiğ köftenin parasında değil ama sağlık ve bebeğimiz için olunca doktor bana ne yasakladıysa oda alıp yemiyor benim canım çekmesin diye.bende o akşam çiğköfteden 2 parça yedim ve o akşam rüyamda bebeğimin gelişimin durduğunu öğrendim eşime nasıl söylücem diye korkuyordum.böyle seyler düşünmeyelim düşündüğümüz için rüyamıza giriyor. ve ben hamile kaldıktan sonra hıc rüya görmemeye başladım.bu istisna idi.Ruyamda düşük yapıyordum gerçek gibiydi
Allah yaşatmasın inşallah o günleri tekrar![]()
teşekkür ederim canımcanım yulaf ye, leblebi yiyorsan bırak. kuru kayısı ye aç karnına su iç bol bol. bir de sebze tüketin. benim de geçen hafta çok kötüydü. dikkat ettim daha iyiyim şimdi. Bir de zorlayınca, vajinadan leke geliyordu zorlanma olduğu için. ödüm koptu şimdi daha dikkatliyim.
Cnm sagol insallah olmuycak hepimiz burda dogumlarimizi anlatcazcanım bol bol dinlen. ben de çok yorunca oluyor. dinlenince geçiyor. hiçbişicik olmicak merak etme :)
Erkek sankiEki Görüntüle 1790261 buda benim meleyim kizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz
Evet canım benim,çok haklısın artık önümüze bakmalıyızDoktora sor bence başla bi 5 hafta da ne alsa kardır bence
Sedebu kuzum bak herkeste aynı hikayeler aynı düşünceler , keşke yapmasaydım etmeseydim, onlar hiç anlamadılar etmediler . Aynı hikayeleri yaşıyoruz @leyl-i efruz biz elimizden geleni yaptık aradan onca ay geçti eşimin ilk hamileliğimle ilgili tek cümlesi " hiçbirşey değilde sen çok uğraştın elinden gelenin fazlasını yaptın o bebeği hakediyordun " buydu. Ben hakettim de çevre hiç haketmemişti eşim bile haketmemişti .. Kafamızda hep keşkeler
Ayyy evet baska bir forumdada gosterdim ordaki bayanda erkek soyledi hadi hayirlisi bir oğlum var galiba ikincide yoldaErkek sanki![]()
Banada kiz gibi geldi cnm hayirli saglikli olsun bebeğin.Ayyy evet baska bir forumdada gosterdim ordaki bayanda erkek soyledi hadi hayirlisi bir oğlum var galiba ikincide yolda
Hisgeldiniz hayirli olsun. Benim SAT 28 aralik tahmini dogum 3ekim ayniyiz o zamanSelam ekim anneleri. Ben 2012 ekim annesiyim ve allah nasip ederse 2016 ekim annesi olacağım. Grubu dikkatle okumadim ama sanırım bi liste var. 32 yasindayim.ogretmenim. baska hangi bilgiler gerekli? Bu arada bende gec döllenme mevcut. Yani son adet tarihime gore değil ultrasona göre gidiyoruz. Muhtemel d.tarihi 3 ekim görünüyor. 3 ekim olanlarin son adet tarihi hangi gün acaba? Telefonda gebelikle ilgili uygulama var illa ki son adet tarihi istiyor.
Ruyamda düşük yapıyordum gerçek gibiydi
Allah yaşatmasın inşallah o günleri tekrar![]()
Tam olarak ne dedi sana canim?benim de kanamam oldugunda bebek saglikli normal deyip verdi.eve geldm kanama gecmisti ama yine de aksam ictim.yarin kontrolum var soracagim.hayirli haberlerle insallahkızlar kanamam devam etmiyor,
progestan vermişti doktor hap olarak.
ne kadar daha içmem gerekiyor bilen var mı?
Merhaba canımSanırım cinsiyet tahmini yapıyorsunuz benim 3. Miniğim 2 kuzım var rica etsem benim bebişime de bakarmısınızErkek sanki![]()
ilk üç ay 3-4 kilo diye duydum ama sanki fazla bu da. açken 61 gün içinde hep 62*63 kg oluyorum.. hamilelikten önce 62ydim. almadım kilo ama bu hafta iştahım çok açık bundan sonra belli olcak kilo alıp almamak sanırım :))merhaba arkadaşlar başlangıçtan itibaren 1,2 kilo almışım ilk dönemde ne kadar almak gerek..
Evet canım benim,çok haklısın artık önümüze bakmalıyız![]()
Ben hastaneden geliyorum bebeğin kalp atışı yok hafta da olmazsa alıcaz Dedi