• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Seni çok andık canım sessizce gitmen çok dokundu hepimize ben hamilelik takvimini görünce haber verdim herkes çok sevindi hayirli dualarını gönderdi. Allah hepinize nasip etsin sağ salim bebeklerinizi alın kucağiniza inşallah.
Çok güzeldi herşey,benim ilk heyecanımdı ve eşimden ailemden sonra hep sizinle yaşamıştım,paylaşmıştım.Sonu da güzel olsun çok isterdim,ama onda da bir hayır vardı demek ki.
Haberi özelden sayfa yöneticisi adanamerkez'e vermiştim.Listeden çıkarması için.Ve orda paylaşıp sizleri üzmek,kötü etkilemek istememiştim.Bir de gerçekten çok zor bir süreçti,konuşacak halim yoktu.Hepiniz sağlıkla aldınız inşallah yavrularınızı kucaklarınıza?Hepinizi minnaklarınızla öpüyorum Kocaman:KK68::KK68:

Ben mutfaga girmek bile istemiyorum ya o buzdolabi bulasik makinesi bi kokuyo bi kokuyo mutfagin kapisini kapatip hic ugramasam diyorum hele baliktan tiksindim bide burnumu kapatip yemeye caliscam balığı
aynen bende buz dolabını her hafta sonu siliyorum hala kokuyor tek umudum üç ay bitince her şeyin düzelceği ve her şeyi yiyebileceğim umuduyla kendimi teselli ediyorum

kızlar biliyorsunuz benim düşük tehlikem var. kontrole gittik, kalp atışını duyduk. bugün bir arkadaşım, tutunmuş mu bebek sordun mu doktora diye sordu bana. tutunmasa yaşamazdı. size doktor özellikle tutunmuş dedi mi ya? bana tuhaf geldi birazo_O

Kalbi görülmüştü bi de doktor Dedi ki 6+5 olması lazımdı şuan 6+1 gözüküyor Dedi , üniversite hastanesine geldim acil bekliyorum şimdi öyle aman aman bi kanama olmadı pembe oeçeteye silince geliyordu , gelişmesinde sorun var Dedi o beni yıktı zaten ben belki geç döllenme diye düşünüyordum

Tam olarak ne dedi sana canim?benim de kanamam oldugunda bebek saglikli normal deyip verdi.eve geldm kanama gecmisti ama yine de aksam ictim.yarin kontrolum var soracagim.hayirli haberlerle insallah

acilden gönderdikleri kadın doğumcu verdi canım.
ama görsen hiç güven vermeyen biri, bir de beni azarladı üzgündüm zaten, bir şey soramadım ben de.
işte sen bu çocuğu düşürmek istiyorsun herhalde falan dedi, neymiş, ben hep yatacakmışım, ne işim varmış gezmekte.
ama kendi doktorum, gez-toz demişti, sen hamilesin hasta değilsin demişti.

Kese normal , benek görünüyor ama kalp yok

ama zaten hamileliğiniz daha erken, kalp olmaması normal değil miymiş?
bir gün fark var aramızda, dün doktora gittim ben de acile,
sadece kese vardı.
doktor bu zamanda normal kalp atışı olmaması demişti.
siz daha 6+5 siniz değil mi?

ama zaten hamileliğiniz daha erken, kalp olmaması normal değil miymiş?
bir gün fark var aramızda, dün doktora gittim ben de acile,
sadece kese vardı.
doktor bu zamanda normal kalp atışı olmaması demişti.
siz daha 6+5 siniz değil mi?

Evet ama kalp atışı görülmüştü önceden o yüzden bi de dedim ya 6+1 gözüküyor gelişmemiş Dedi :/ en son gittiğim de 6 haftalık demişti bende geç döllenme diye düşündüm hep ama bilmiyorum şimdi bekliyorum üniversite de bakalım ne dicek .. Dua edin sizde hayırlısını nasip etsin Rabbim

Kızlar merhaba ben de bulantı olayı çok dengesiz gidiyor. Bir gün bulantıdan yemek yiyemezken diğer gün hiç bulantı yaşamıyorum normal midir sizce bu durum

Midem bulaniyor. Gunler gecmek bilmiyor artik bianda geliyor canim kanim kalmiyor ..ilk gebeligimde de ayniydi caresi yok galiba etrafimdaki insanlar yasamamis benimki abartiymis gibi geliyor oysa cok kotuyum ben hamileler bile halimden anlamiyor canim istiyor ama birsey yiyemiyorum cok zor gunler AMA YINEDE SUKUR diyorum sabrediyorum

Kızlar yorumların çoğunu okudum ve tecrübelerime dayanarak birşeyler yazmak istedim.
- Bebek kalp atışı Sat tarihinden itibaren ortalama 7 veya 8 hafta sonra kesin ve net olarak duyulur.Bu sebepten psikolojik olarak etkilenip var olan bir bebeğim vardır diye tüm gebeliklerim de 8. Haftadan önce meraktan çatlasam da doktora hiç gitmedim gitmemek daha hayırlı.Çünkü netice çıkmadığın da 10 gün boyunca yaşanan Stres bebek için çok tehlikeli oluyor.
- Gebelikte Kilo artışı kişiden kişiye değişir bu sebepten kendinizi kimseyle kıyaslamayın.Kendimden örnek vereyim kendimi bildim bileli 36 ile 38 beden arası oldum ve aşırı yemek yiyen biri olmama rağmen normal zaman da kilo almam ancak aynı şekilde gebeliğimde yediğim zaman ilk 2 ayda 4 kilo aldığımı doğuma 30 kilo alarak gittiğimi söyleyebilirim.
Bende iştahsızlık yok mide bulantısı olduğu halde istifra edemiyorum ama haftanın en az 4 günü balık hergün bardak bardak ayran ve süt tüketiyorum.
Brokoli Bakla Ispanak Yeşillikli salata yumurta peynir meyve çikolata yemeyi çok seviyorum.Canım ne isterse yiyorum eşim patlayacaksın diyor ama çok şükür henüz patlamadım.
Doğum sonrası aldığım kiloları da 1 yıl içinde verip eski kiloma çok rahat geliyorum.
Herşey kafada bitiyor ;)
Birde Spor çok önemli.
Allah teâlâ herkesin yüzünü hayırlı olan taraftan güldürsün inşaAllah.

Midem bulaniyor. Gunler gecmek bilmiyor artik bianda geliyor canim kanim kalmiyor ..ilk gebeligimde de ayniydi caresi yok galiba etrafimdaki insanlar yasamamis benimki abartiymis gibi geliyor oysa cok kotuyum ben hamileler bile halimden anlamiyor canim istiyor ama birsey yiyemiyorum cok zor gunler AMA YINEDE SUKUR diyorum sabrediyorum
bende ayniyim seni cok iyi anliyorum cnm oglumu zor doyuruyorum sanki kalbim Hizlaniyo surekli bulantidan ama elimden bisi gelmiyo:((

Evet ama kalp atışı görülmüştü önceden o yüzden bi de dedim ya 6+1 gözüküyor gelişmemiş Dedi :/ en son gittiğim de 6 haftalık demişti bende geç döllenme diye düşündüm hep ama bilmiyorum şimdi bekliyorum üniversite de bakalım ne dicek .. Dua edin sizde hayırlısını nasip etsin Rabbim
nasıl yani dah aönce kalbi attı sonraki kontrolde mi yoktu?

Evet Çarşamba çok küçük ama baya yakınlaştırarak çok az da olsa gördük acaba yanlış olabilir mi ? Bir de büyümemesi beni üzdü
Mervecim burda bir kaç kişi yazmıştı bu gelişimle ilgili bir şey ordan hatırlıyorum,gelişimi Sat'a göre geriden gelirken normali yakalamış sonradan

Evet Çarşamba çok küçük ama baya yakınlaştırarak çok az da olsa gördük acaba yanlış olabilir mi ? Bir de büyümemesi beni üzdü
Mervecim burda bir kaç kişi yazmıştı bu gelişimle ilgili bir şey ordan hatırlıyorum,gelişimi Sat'a göre geriden gelirken normali yakalamış sonradan

Back
X