bende öleydim canım dünden beride ağrım vardı bi acile gittim eşimi zorladım bebişi tam göremedim ama dr iyi dedi içim rahatladı acil olduğu için cinsiyet falan soramadım
heramora
ben en son kendi doktoruma gittiğimde 14. Haftadaydk. Geçtiğimz ctesi de başka doktora gittim sırf görmek için o da çok bakmadı kalbini dinletti beş sn kdr baktı. Kendi doktorm çok ilgilidr. Şimdi gidersem bana kızcak yine çok pinpiriklisn böyle geçmez diip duruyo
heramora
ben en son kendi doktoruma gittiğimde 14. Haftadaydk. Geçtiğimz ctesi de başka doktora gittim sırf görmek için o da çok bakmadı kalbini dinletti beş sn kdr baktı. Kendi doktorm çok ilgilidr. Şimdi gidersem bana kızcak yine çok pinpiriklisn böyle geçmez diip duruyo
3 lü test istememıştı doktor 2 lı normal dıye. sımdı ınternetten bıraz okudum down sendromu olma ıhtımalı yuksek olurmus böyle bebeklerın. cok üzüldum. 3lü yü kacıncı haftalara kadar yaptırabılıyoruzkı
kızlar şimdi doktor la konuştum ilk önce idrar testi yaptır dedi. internette yazanlar bakma dedi o öyle kolay anlasilmaz dedi sarı akıntınin mantar dan tut idrar yolu enfeksiyonu na kadar birsürü sebebi var dedi.rahatladım valla kafam iyice karismisti tevekkül edip hamis ligin keyfini çıkaracam :) heramorasmuqlaya