2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
icecreamm ben de ayda bir gidiyorum ve daha 11 gun varesime diyorum haftasonu mu gitsek diye ama bakalim,dayanamiyorum
bende öleydim canım dünden beride ağrım vardı bi acile gittim eşimi zorladım bebişi tam göremedim ama dr iyi dedi içim rahatladı acil olduğu için cinsiyet falan soramadım

heramora ben en son kendi doktoruma gittiğimde 14. Haftadaydk. Geçtiğimz ctesi de başka doktora gittim sırf görmek için o da çok bakmadı kalbini dinletti beş sn kdr baktı. Kendi doktorm çok ilgilidr. Şimdi gidersem bana kızcak yine çok pinpiriklisn böyle geçmez diip duruyo

ÖZLÜYORUZ KARDEŞİM SİZE NE DEMEK LAZIM ONLARA

ben gecen hafta pwrsembe yaptırdım canım geckalmadın bence

acikcay bugün bitanesi düşerken tam karnıma tutundu düşmedi Allah tan çocuk ama karnıma bastırınca ben korktm her gün bşy oluyor ya anaokulunda olunca

aynen bende çok korktum bugün çok su içtim akintim olmadı ama yinede yarın doktoru arayip soracam
kızlar şimdi doktor la konuştum ilk önce idrar testi yaptır dedi. internette yazanlar bakma dedi o öyle kolay anlasilmaz dedi sarı akıntınin mantar dan tut idrar yolu enfeksiyonu na kadar birsürü sebebi var dedi.rahatladım valla kafam iyice karismisti tevekkül edip hamis ligin keyfini çıkaracam :) heramora smuqlaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…