2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlaaaarrr ya benim bebegime kendi doktorum 16 haftalikken erkek dedi dun uclu tarama icin baska bi doktora gittim kiz dedi bu gun kendi doktoruma gittim bana bu fotuyu verdi o kiz diyene gotur bacak arasindaki uydu anteni mi de dedi cok saskinim simdi kiz mi erkek mi diger doktorda cok emin konustu

G gunesjuly1234 canım cok gecmis olsun allah bugünün hurmetine sifa versn.

Bu ara ben de gece yatarken hangi tarafa yattiysam o bacagimin agrisi ile uyaniyorum.basenim aciyo resmen,yuz ustu yatma,sirt ustu yatma derken kasiyorum sanirim.

bence erkek cnm benim arkadaşlarımın da böyleydi cinsiyet belli olma fotoları. ama erkek bekleyen arkadaşlar da yorum yapsın aynı mı..

uydu antenine baya guldum canim erkekdir senin ki

ay ben de o gün baktım ama bir türlü beğenemedim. artık bugün gideyim de ne bulursam alayım ya çatlayacağım.

al benden de o kadar... kemiklerim dökülüyor sanki... gece döne döne bi hal oluyorum...

canım bence de erkek

benimde aynı cnm basenden bacağa kadar geceleri ağrıyor yarın kontrol günü doktora söyleyeceğim tahminim magnezyum verecek

saolun arkadaslar insallah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız. butun gun arastırdım bu olayı.
bı kac arkadasıma da sordum. onlarında bu aylarda bebeklerinin kalplerinde parlaklık görülmüş. bebek su an da kalbını tam kullanmıyormus kireclenme gıbı bırsey oluyormus. 6. 7. aylarda bu durum düzelmiş. insallah bızımkı de düzelir. ama yınde de 3 lü 4 lü ayrınıtlı ultrason ne varsa yaptıracağım.

bacaklarının arasına yastık koymayı dene yan yattığın için bacaklar baskı yapıyor eziliyor altta kalan küçük bir yastık bile olsa dizlerinin arasına koyunca biraz daha rahatlarsın

benim oğlumun ultrason resmi de aynen böyleydi, bence de erkek :)
ultrason resmi çok komik olmuş yalnız popo bacak pipi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…