bence erkek cnmKizlaaaarrr ya benim bebegime kendi doktorum 16 haftalikken erkek dedi dun uclu tarama icin baska bi doktora gittim kiz dedi bu gun kendi doktoruma gittim bana bu fotuyu verdi o kiz diyene gotur bacak arasindaki uydu anteni mi de dedi cok saskinim simdi kiz mi erkek mi diger doktorda cok emin konustu Eki Görüntüle 1825478
uydu antenine baya guldum canim erkekdir senin kiKizlaaaarrr ya benim bebegime kendi doktorum 16 haftalikken erkek dedi dun uclu tarama icin baska bi doktora gittim kiz dedi bu gun kendi doktoruma gittim bana bu fotuyu verdi o kiz diyene gotur bacak arasindaki uydu anteni mi de dedi cok saskinim simdi kiz mi erkek mi diger doktorda cok emin konustu Eki Görüntüle 1825478
ay ben de o gün baktım ama bir türlü beğenemedim. artık bugün gideyim de ne bulursam alayım yabende akşam dayanamadım artık lcwaikikide güzeller var diyince gittim bir tane pantolon aldım ohh böyle bir rahatlık yokmuş valla 1-2 haftadır kendime eziyet ediyormuşum yani. 2 tane falan alsam mı dedim ama riske giremedim :)
canim sen nasilsin uzun zaman oldu burra girmeyelei cinsiyyeti belli oldu mu?ay ben de o gün baktım ama bir türlü beğenemedim. artık bugün gideyim de ne bulursam alayım yaçatlayacağım.
al benden de o kadar... kemiklerim dökülüyor sanki... gece döne döne bi hal oluyorum...G gunesjuly1234 canım cok gecmis olsun allah bugünün hurmetine sifa versn.
Bu ara ben de gece yatarken hangi tarafa yattiysam o bacagimin agrisi ile uyaniyorum.basenim aciyo resmen,yuz ustu yatma,sirt ustu yatma derken kasiyorum sanirim.
canım bence de erkekKizlaaaarrr ya benim bebegime kendi doktorum 16 haftalikken erkek dedi dun uclu tarama icin baska bi doktora gittim kiz dedi bu gun kendi doktoruma gittim bana bu fotuyu verdi o kiz diyene gotur bacak arasindaki uydu anteni mi de dedi cok saskinim simdi kiz mi erkek mi diger doktorda cok emin konustu Eki Görüntüle 1825478
benimde aynı cnm basenden bacağa kadar geceleri ağrıyor yarın kontrol günü doktora söyleyeceğim tahminim magnezyum verecekG gunesjuly1234 canım cok gecmis olsun allah bugünün hurmetine sifa versn.
Bu ara ben de gece yatarken hangi tarafa yattiysam o bacagimin agrisi ile uyaniyorum.basenim aciyo resmen,yuz ustu yatma,sirt ustu yatma derken kasiyorum sanirim.
Oyyy çok zor geçti ya sınıf gevşemiş çocuklar eskisi gibi oyun oynamayı istediler çok yoruldumAllah yardımcımız olsun kızlarrr ,, T tugbavebebik 2 aydan sonra okula başlamak, senin günün daha zor geçebilir, kolay gelsin canım.
Teşekkür ederim canımCnm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ya ben uyuyamiyorum zaten uyku değilde okuldaki ögrencilerim beni yoruyor@acikcay T tugbavebebik bende çok zor kalkıyorm tek gözüm açık kahvaltı hazırlıyormolan hayat enerjim de okulda gidiyor ztn
bacaklarının arasına yastık koymayı dene yan yattığın için bacaklar baskı yapıyor eziliyor altta kalan küçük bir yastık bile olsa dizlerinin arasına koyunca biraz daha rahatlarsınG gunesjuly1234 canım cok gecmis olsun allah bugünün hurmetine sifa versn.
beğendiğin renk bulamazsan beden bak internette her türlü rengi var ürünlerin ben öyle yapıcam şahsenay ben de o gün baktım ama bir türlü beğenemedim. artık bugün gideyim de ne bulursam alayım yaçatlayacağım.
iyiyim canım çok sağol. cinsiyet belli oldu erkek :) sen nasılsın herşey yolunda mı?canim sen nasilsin uzun zaman oldu burra girmeyelei cinsiyyeti belli oldu mu?
benim doktorum gerek görmedi tanıdığım bir ebeye de sordum üçlü testin güvenirliliği biraz daha az ikilide sıkıntı yoksa gerek yok dedi banakizlar 3lu test yapdrian oldu mu aranizda
evet öyle yapayım, iyi fikir. beyaz istiyorum bir de lacivert alsam tamamdır. zaten yaz gelince elbise giyeriz bol bolbeğendiğin renk bulamazsan beden bak internette her türlü rengi var ürünlerin ben öyle yapıcam şahsen
Kizlaaaarrr ya benim bebegime kendi doktorum 16 haftalikken erkek dedi dun uclu tarama icin baska bi doktora gittim kiz dedi bu gun kendi doktoruma gittim bana bu fotuyu verdi o kiz diyene gotur bacak arasindaki uydu anteni mi de dedi cok saskinim simdi kiz mi erkek mi diger doktorda cok emin konustu Eki Görüntüle 1825478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?