Selam tuğder bende buldum burayı ararkenMerhaba kızlaraynı sitede iki tane topik açılmış ekim anneleri olarak bayağa arkadaş burda toplanmış bizde diğer topikte hepinize selamlar kızlar
Erkek çocuğı tatlı mı yedirtiyo cidden yoksaBen onu haftada alıyorum :))) tatlılar bitirdi beni aaa dostlarrr
Yaaa ne güzel tatlının zaten ne bebeğe ne anneye yararı var. Geçen yediğim bütüün yararlı şeyleri kustum. Deneme amaçlı tatlı yiyim dedim , kusmadım onları
Benimki yedirtme ne demek dibine vurdurdu, zor tutuyorum az yemeye çalışıyorum bir de böyle şerbetli en ağırlarından istiyor canım. Sütlü filan cıksssErkek çocuğı tatlı mı yedirtiyo cidden yoksa
Ben kararsızımKIZLAR ODA YAPICAK MISINIZ BEN YAPICAKTIM AMA HERKES DOĞDUKTAN SONRA YAP DİYO
ye tatlıyı dogur hakkıyı kuzum sendeeYaaa ne güzel tatlının zaten ne bebeğe ne anneye yararı var. Geçen yediğim bütüün yararlı şeyleri kustum. Deneme amaçlı tatlı yiyim dedim , kusmadım onlarıbizimki ağzının tadını biliyor hahahah
bu park yataga andırıyor ama degişl dimi?? ne kadar kalabilcek bebek bunda peki ?Ben kararsızımAhsap besık alıcaz. Bırde 3 kapaklı dolap almamız lazım hersey sıkıssın ıstemıyorum ıhtıyac var. Zaten almazsak bır sure sonra yıne almamız gerekecek. Ben besıgı odamıza koyalım, dolabını bos odamız var cocuk odası olacak oraya koyalım dıyorum 5-6 ay sonrada besıgıde odasına gecırırz Ama bır yanımda 2. kucuk bır besık al yatak odasına onu koy dıyor Bır kac ay ıcın besıge para vermek ıstemıyorum Asagıdakı gıbı bır besık alsak fıyatı 150 cıvarı gorunuyor uygun ama tıpını sevemedım Özellıkle bu tarzda besıkler hakkında fıkrı olan var mı ?
Eki Görüntüle 1826410
Selam Can'ım arkadaşların bize hoşgeldin deme isteği yokSelam tuğder bende buldum burayı ararken
Yakından hıc gormedımbu park yataga andırıyor ama degişl dimi?? ne kadar kalabilcek bebek bunda peki ?
hosgeldınızzSelam Can'ım arkadaşların bize hoşgeldin deme isteği yokbende inceleyim dedim aynı topic görünce
ye tatlıyı dogur hakkıyı kuzum sendee
acıkcası bana kullanıssız geldi canım bu beşik,oda yapcaksan eger karyola tarzı beşikte alabilirsin .. ben oda yapmayı dusunmuyorum park yatak alıcamm yatak odama koyucam onuda ... ondan baya bi süre kalabiliyor bebek ..ayrıca biyere gitsem seyehat parcalayıp götüredebiliyosun onu..Yakından hıc gormedımkucuk bısey duruyo ama orayıda hıc bılmıyorum ıste resıme bakınca pek guvenlı degıl gıbı gelıyor sankı 2-3 ay anca yatar gıbı o zamanda almak tamamen mantıksız oluyo 3 aylıkken ayrı odaya koymaya kıyamam hos 6 aylıkken koyarım dıyorum ama o zamana ne olur bılmem sen ne yapacksın oda ve besık konusunu ?
birde bebek carpar falan ahsap beşiklerde korkarım yani park yatak o yondende daha güvenilir geliyor bana .acıkcası bana kullanıssız geldi canım bu beşik,oda yapcaksan eger karyola tarzı beşikte alabilirsin .. ben oda yapmayı dusunmuyorum park yatak alıcamm yatak odama koyucam onuda ... ondan baya bi süre kalabiliyor bebek ..ayrıca biyere gitsem seyehat parcalayıp götüredebiliyosun onu..
yirim ben ikinizideTosuncuk Hakkı ve tosuncuk anası hahahahah
buyuyen besıklerden mı ? oda aklıma gelıyoracıkcası bana kullanıssız geldi canım bu beşik,oda yapcaksan eger karyola tarzı beşikte alabilirsin .. ben oda yapmayı dusunmuyorum park yatak alıcamm yatak odama koyucam onuda ... ondan baya bi süre kalabiliyor bebek ..ayrıca biyere gitsem seyehat parcalayıp götüredebiliyosun onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?