2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
acikcay ben tatlı yemiyorm canım soğudum tatlıdan ya bol bol çiğköfte yiyorm tuzlu şeyler et vs daha çok yiyorm. Ama alırm bende çnkü hamurişine çok düşkünümmmm. M merve.b ben yapıcam oda inşallah :)

Yaaa ne güzel tatlının zaten ne bebeğe ne anneye yararı var. Geçen yediğim bütüün yararlı şeyleri kustum. Deneme amaçlı tatlı yiyim dedim , kusmadım onları bizimki ağzının tadını biliyor hahahah

KIZLAR ODA YAPICAK MISINIZ BEN YAPICAKTIM AMA HERKES DOĞDUKTAN SONRA YAP DİYO
Ben kararsızım Ahsap besık alıcaz. Bırde 3 kapaklı dolap almamız lazım hersey sıkıssın ıstemıyorum ıhtıyac var. Zaten almazsak bır sure sonra yıne almamız gerekecek. Ben besıgı odamıza koyalım, dolabını bos odamız var cocuk odası olacak oraya koyalım dıyorum 5-6 ay sonrada besıgıde odasına gecırırz Ama bır yanımda 2. kucuk bır besık al yatak odasına onu koy dıyor Bır kac ay ıcın besıge para vermek ıstemıyorum Asagıdakı gıbı bır besık alsak fıyatı 150 cıvarı gorunuyor uygun ama tıpını sevemedım Özellıkle bu tarzda besıkler hakkında fıkrı olan var mı ?

bu park yataga andırıyor ama degişl dimi?? ne kadar kalabilcek bebek bunda peki ?

bu park yataga andırıyor ama degişl dimi?? ne kadar kalabilcek bebek bunda peki ?
Yakından hıc gormedım kucuk bısey duruyo ama orayıda hıc bılmıyorum ıste resıme bakınca pek guvenlı degıl gıbı gelıyor sankı 2-3 ay anca yatar gıbı o zamanda almak tamamen mantıksız oluyo 3 aylıkken ayrı odaya koymaya kıyamam hos 6 aylıkken koyarım dıyorum ama o zamana ne olur bılmem sen ne yapacksın oda ve besık konusunu ?

acıkcası bana kullanıssız geldi canım bu beşik,oda yapcaksan eger karyola tarzı beşikte alabilirsin .. ben oda yapmayı dusunmuyorum park yatak alıcamm yatak odama koyucam onuda ... ondan baya bi süre kalabiliyor bebek ..ayrıca biyere gitsem seyehat parcalayıp götüredebiliyosun onu..

birde bebek carpar falan ahsap beşiklerde korkarım yani park yatak o yondende daha güvenilir geliyor bana .

buyuyen besıklerden mı ? oda aklıma gelıyor ama ayrı besık almazsam onu bır surelıgıne odama koyamam cunku cok buyuk zaten normal besık koymak ıcın bıle odadan esyaları cıkarıcam ahsap besıgın tehlıkelı oldugu yazılmıs bazı sıtelerde tırmanıp dusme acısından ama bızım akrabanın kızı 4 yasında ve hala onda yatıyor klasık ahsap besıklerde
Sen karar vermıssın ne guzel canım Aslında bende vermıstım ama 2. besıgı annem zorla soktu aklıma 7. aya kadar dusunme vaktı ınsallah senın ıkız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…