Aaaa ben kaçırmışım ne dikişi?nickminckyok dikis atildigni bilmiordumm cokkkk geçmiş olsun canimm
allah yardımcımız olsun. kaç cm altına duşunce attılar dikişi.
nickminckyok dikis atildigni bilmiordumm cokkkk geçmiş olsun canimm
Kağıtta benimde sağda idi ama normalde solda oluyor o canım. Kesenin solundaydı ama anlamadım bide baya her yeri belli idi tam erkek bebek gibi :) o yüzden şok oldumbnde özele gidiyorum canım pek umudum yok ama yanılmıştır inş:). ilk gittiğimde 6 haftalıktı bebek yok demişti ama yolk kesesi sağdaydı sonra görmedim ikilide gtmiştim bidaha.
tabiki de dikiyor hemen doktor, eriyen dikiş yapıyorlar herhangi bir dikiş alımı falan da olmuyor. Ağrı sızı tabiki de biraz oluyor ama ne desem yalan olur şimdi başıma gelmedi daha. Gelen hastalarımdan biliyorum sıkıntı yaşayan olmuyor pansumanı var falan, ilişki zaten rahim eski haline dönene kadar 40ın çıkana kadar zor o zamana kadar düzeliyor zatenO yırtığı doğumdan sonra dikiyorlar dimi?peki sonraki süreçte ağrı sızı oluyor mu?wc ihtiyacı giderirken ya da ilişki esnasında?
bizimde 20 yaş var aramızda annemle, aynı senin gibiyiz. yalovaya taşındı mecburiyetten kardeşimle yaşıyo burda tek yapamadı iştende çıkarıldı mecbur gitti. babamla ayrılar 10 senedir. her gün konuşuruz mutlaka konuşmuyosak ya yoğunuzdur ya hastayızdır ama akşam geç saatte olsa haber alırız birbirimizden. geçen bi komşusu beni tanımayan kardeşi zannetmiş yok kızım diyince kadıncağız şaştı kaldı :))benim annemle aramda 23 yaş fark var ama annem lolitam benim ben gelin olduktan sonra yaşlandı annecağzım.o benim dünyam bitanem o benim. bizde aynı sizin gibiyiz annemle kanki gibiyiz arkadaşlarımda çok iyi anlaşır annemle ruhu genç annecağzımın içi kıpır kıpır maşallah abla kardeş derler bize :) çarşıya hep birlikte gideriz :) evlendikten sonra muhakkak hergün ararız birbirimizi beni aramayı unutursa trip atarımher gittiğimde kocaman sarılır kokusunu içime çekerim dizine yatarım o benim bitanem meleğimmm rabbim anneme sağlıklı uzum ömürler versin acısını göstertmesin burnumun direği sızlar annem diyince
Geçmiş olsun canım.. Kaçıncı haftada atıldı bu dikiş? Bir de perde nasıl anlaşılıyor? Ağrı sızı vs. ile mi?acikcay canım rahimde perde var bende bu perdeden dolayı erken doğum ve düşük riski varmış o yüzden dikiş atıldı
"Hastalarım"demişsin,Dr musun cnm? Teşekkür ederim bilgi için:)tabiki de dikiyor hemen doktor, eriyen dikiş yapıyorlar herhangi bir dikiş alımı falan da olmuyor. Ağrı sızı tabiki de biraz oluyor ama ne desem yalan olur şimdi başıma gelmedi daha. Gelen hastalarımdan biliyorum sıkıntı yaşayan olmuyor pansumanı var falan, ilişki zaten rahim eski haline dönene kadar 40ın çıkana kadar zor o zamana kadar düzeliyor zaten
melek onlar melekkkk :) evlatlarımızda bizi bu kadar çok sever inşallah :)bizimde 20 yaş var aramızda annemle, aynı senin gibiyiz. yalovaya taşındı mecburiyetten kardeşimle yaşıyo burda tek yapamadı iştende çıkarıldı mecbur gitti. babamla ayrılar 10 senedir. her gün konuşuruz mutlaka konuşmuyosak ya yoğunuzdur ya hastayızdır ama akşam geç saatte olsa haber alırız birbirimizden. geçen bi komşusu beni tanımayan kardeşi zannetmiş yok kızım diyince kadıncağız şaştı kaldı :))
olsun yaşımız olmasada hepimizin ruhu genç
Hımmm ilk şimdi duydum da o yüzden sordum sana tatlım , tekrardan çok geçmiş olsun, her şey bebişler içinacikcay ultrason da belli oluyor canım hiç ağrı sızı falan olmuyor 13.haftamda atıldı
eczacıyım"Hastalarım"demişsin,Dr musun cnm? Teşekkür ederim bilgi için:)
Hımmm ilk şimdi duydum da o yüzden sordum sana tatlım , tekrardan çok geçmiş olsun, her şey bebişler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?