2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bnde özele gidiyorum canım pek umudum yok ama yanılmıştır inş:). ilk gittiğimde 6 haftalıktı bebek yok demişti ama yolk kesesi sağdaydı sonra görmedim ikilide gtmiştim bidaha.
Kağıtta benimde sağda idi ama normalde solda oluyor o canım. Kesenin solundaydı ama anlamadım bide baya her yeri belli idi tam erkek bebek gibi :) o yüzden şok oldum

O yırtığı doğumdan sonra dikiyorlar dimi?peki sonraki süreçte ağrı sızı oluyor mu?wc ihtiyacı giderirken ya da ilişki esnasında?
tabiki de dikiyor hemen doktor, eriyen dikiş yapıyorlar herhangi bir dikiş alımı falan da olmuyor. Ağrı sızı tabiki de biraz oluyor ama ne desem yalan olur şimdi başıma gelmedi daha. Gelen hastalarımdan biliyorum sıkıntı yaşayan olmuyor pansumanı var falan, ilişki zaten rahim eski haline dönene kadar 40ın çıkana kadar zor o zamana kadar düzeliyor zaten

bizimde 20 yaş var aramızda annemle, aynı senin gibiyiz. yalovaya taşındı mecburiyetten kardeşimle yaşıyo burda tek yapamadı iştende çıkarıldı mecbur gitti. babamla ayrılar 10 senedir. her gün konuşuruz mutlaka konuşmuyosak ya yoğunuzdur ya hastayızdır ama akşam geç saatte olsa haber alırız birbirimizden. geçen bi komşusu beni tanımayan kardeşi zannetmiş yok kızım diyince kadıncağız şaştı kaldı :))

"Hastalarım"demişsin,Dr musun cnm? Teşekkür ederim bilgi için:)

melek onlar melekkkk :) evlatlarımızda bizi bu kadar çok sever inşallah :)

Arkadaşlar akıntı sizde de var mı doktor normal dedi ama bana çok geliyor :/

nickminckyok geçmiş olsun canım.Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına

Teşekkür ederim aminn inşallah canım hep beraber alalım inşallah kucağımza

Hımmm ilk şimdi duydum da o yüzden sordum sana tatlım , tekrardan çok geçmiş olsun, her şey bebişler için

çok teşekkür ederim canım aynen öyle vala herşey onlar için yeter ki iyi olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…