• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
teşekkürederim canım benim darısı başına inşallah karından dinlediler.idrara sıkışık git iki bardak su iç yarım saat 45 dk önceden öyle git alttan bakmaya gerek kalmaz.
çok teşekkür ederim inşallah bebişi görüp kalbinin attığını duyacağım ben de, böyle güzel geçer hamileliğin umarım :)

iyi haberler alınca morali düzeliyor insan, çok sevindim
Bak bunu yapma iste suan ihtiyacin olan son sey stres eslerimiz maalesef her zaman anlayisli olamiyor..Bu yuzden sen minigini dusun lutfen kendinede bebeginede iyi bak..Cumartesi haberlerini bekliyorum canim
haklısın kasıklarım acaip ağrıyor şuanda ama bir türlü sakinleşemiyorum. belki dayanamayıp yarın doktora giderim.

Geçmiş olsun Can'ım. Bol su iç. İlla ilaçlıkmıymış yani.

dr la konuşamadım canım ya daha ama söyleyen arkadaşım gittiğim hastanede ebe. tsh düşük olduğu için de bulantılar olurmuş. günde 3 lt su dedi. zorla içiyorum sabahtan beri ondan da midem bulandı çünkü.kan değerim de düşük sanırım demir de düşük çıkmış.

kızlar günaydın :KK46: dün doktor kontrolüm çokşükür cok güzel geçti çok heyecanlandım tir tir titriyordum yattığım zaman doktor ultrasonda açtığı gibi hemen gördüm kalp atışlarını beybimin küçücük bir ampul gibiydi yanıp sönüyor gibiyidi :KK200: çokşükür bundan sonrasında da iyi olduğunu bilelim bu bize yetecek eşimle çok mutlu olduk :KK60: kızlar birde bu kesenin yuvarlak ve fasulye gibi görünmesinin sebebini sordum o benim keseye bastırmamdan kaynaklanıyor istersen yuvarlak yapayım dedi yani kesenin yuvarlak veya fasulye gibi olmasını kız veya erkek olucak diye bağlamayın diye bilgilendirmek istedim :anneadayı: doktorla eşim arkamdan dedikodu yapmışlar :cool: çok sabırsızım çok heyecanlanıyorum diye doktorum normalde senin gibi hastlarımızı 1 ay sonra çağırıyoruz ama sen dayanamayacağın için 2hafta sonra gel dedi :KK48:bebeğim 7 haftalıkmış çok şükür sağlıklıyız bir daha ki randevumuz 15 martta inşallah. darısı duymak isteyen tüm arkadaşlara inşallah:KK68:
ayyyyy tatlımm senin duyulduysa benim de duyulabilir. cumartesi gel dedi ama belki yarın giderim bilmiyorum :) ay ne güzel ben de bi duyup rahatlasam bi de düşük tehliken geçti deseee ahh ahhhh:KK51:

iyi haberler alınca morali düzeliyor insan, çok sevindim

haklısın kasıklarım acaip ağrıyor şuanda ama bir türlü sakinleşemiyorum. belki dayanamayıp yarın doktora giderim.

Canim ben gittigimde yani dun tam 6 haftalikti kalp atisini gordu kanamam var hala ama sabirla haftaya saliyi bekliyorum.. senin haftan onde bekleme istersen cumartesiyi guzel haberleri alip geleceksin bak gor

dr la konuşamadım canım ya daha ama söyleyen arkadaşım gittiğim hastanede ebe. tsh düşük olduğu için de bulantılar olurmuş. günde 3 lt su dedi. zorla içiyorum sabahtan beri ondan da midem bulandı çünkü.kan değerim de düşük sanırım demir de düşük çıkmış.
Canım çok geçmiş olsun tekrar inş çabucak geçer. Bulantı yüzünden zaten içemiyoruz su. Yoksa kolay su içmek. Demir için zaten takviye alıcakmışız normal olsa da. İnş doktorun ilaca gerek yok der. hafif atlatırsın cnm

Yoğun beyaz akıntım var on gündür felan neden olabilir ,sizlerde de varmı hamilelikle alakalı mı bilemedim rabdevuma daha 8 gün var sizlere sormak istedim

Yoğun beyaz akıntım var on gündür felan neden olabilir ,sizlerde de varmı hamilelikle alakalı mı bilemedim rabdevuma daha 8 gün var sizlere sormak istedim

O bende hamileliğin ilk belirtileri gibi Can'ım hep var ara ara artıyor özellikle dışarıda çok vakit geçirdiğim de , doktor bi sorun yok onda Dedi

kızlar günaydın ne güzel sabah sabah güzel haberler okumak :)) benim bebişinde durumu iyi şükürler olsun.. yalnız benim de kafam şu ikili testte.. 19 marttta yapılacak.. o zaman 12 +4 olucam ksmetse.. ya bişey çıkarsa yanılma payı yüksek bi testmiş okuduğum kadarıyla.. tüm gebelik nasıl geçer o moralle Allahım göstermesin.. kaç gündür bu vesveselerleyim..
cnm ben ilk bebeğimdede yaptırmadım bundada yaptırmicam detaylı ultrason önemli olan cünkü damarlarda fln birşey varsa en azından tedavi oluyorsun

Benim de bir iki gündür bulantı ve tiksinme başladı yemeklerden tiksinme geliyor bi çözümü yokmudur kızlar ne zaman geçer acaba:( Resmen zorla yiyorum ve çabuk doyuyorum.

Benim de bir iki gündür bulantı ve tiksinme başladı yemeklerden tiksinme geliyor bi çözümü yokmudur kızlar ne zaman geçer acaba:KK43: Resmen zorla yiyorum ve çabuk doyuyorum.
galiba çoğunluk aynı durumda bende ayniyim.doktor canın ne istiyorsa onları ye dedi 12 hftadan sonra biter inslh

Back
X