- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
erkek mi kikızlar ya cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum hadiiii :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek mi kikızlar ya cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum hadiiii :))))
selam kızlar. bursa'ya döndük biz de. aynı yoğunlukta devam ediyor hayat. benim canım da hep asitli şeyler istiyor. içim yanıyor sanki.. bir de portakal falan. dün 3 tane birden yedim.hava çok güzel burda. içim kıpır kıpır. bugün idrar sonucu göstermeye gideceğim doktora. geçen hafta gidecektim ankara'da olunca kaldı. hafif burun akıntım var. oğlum da aynı. günde 85 kere hapşırıyorum.
yazdım ve hapşırdım.
arada kasılıyor karnım hapşırırken normaldir herhalde.
@CuteMom canım hep endişeliydin, içine mi doğdu acaba.. biraz daha beklesen? doktorlar daha iyi bilir tabi ama 8-9 a kadar bekleseler olmaz mı ki.. belki oluşurdu.. hayırlısı neyse o olsun inşallah.. canını sıkma..
hoşçakalın.. sevgiyle kalın.. bebişlerinize iyi bakın..![]()
Benim tsh yuksekti...dr la konuşamadım canım ya daha ama söyleyen arkadaşım gittiğim hastanede ebe. tsh düşük olduğu için de bulantılar olurmuş. günde 3 lt su dedi. zorla içiyorum sabahtan beri ondan da midem bulandı çünkü.kan değerim de düşük sanırım demir de düşük çıkmış.
Geçmiş olsun canım,dermenı var,endşelenme.idrar yollaında sıkıntı var mıydı? idrarını yaparken yanma oluyor muydu?dr la konuşamadım canım ya daha ama söyleyen arkadaşım gittiğim hastanede ebe. tsh düşük olduğu için de bulantılar olurmuş. günde 3 lt su dedi. zorla içiyorum sabahtan beri ondan da midem bulandı çünkü.kan değerim de düşük sanırım demir de düşük çıkmış.
HARİKAKızlar bendende haberler güzel çok şükür :) bebegimi gördüm kalbi de atiyo maşallah bebisimi gördüm ama dinletmedi doktor 1 ay sonra ikili tarama testinde görüşürüz dedi Nasıl geçecek bakalım 1 ay :)
inşallah rabbim bebeğinin güzel haberlerini almayı nasip etsin sana.stres yapma üzülme mutlu ol karnını aç bırakma azar azar birşeyler atıştır hep.ayyyyy tatlımm senin duyulduysa benim de duyulabilir. cumartesi gel dedi ama belki yarın giderim bilmiyorum :) ay ne güzel ben de bi duyup rahatlasam bi de düşük tehliken geçti deseee ahh ahhhh![]()
Günaydınlar, canım diyelim testi yaptırdın ve Allah korusun zeka geriliği var dediler aldıracak mısın Bebeğini ? Eğer cevabın hayırsa bence kesinlikle yaptırma, çünkü yapılabilecek bişey alınabilecek bi önlem yok, sapasağlam dedikleri bebekler bazen rahatsız Dünyaya geliyor, Dediğin gibi Saçma bi test doğruluk payına hiç inanmıyorum, ablam aylarca ağladı hamileliği burnundan geldi , bir hiç Uğruna 2 li test riskli çıkınca down sendromlu dediler ense ölçümü de kalın çıktı, yawrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah , o çocuğun ensesi tabi kalın olur Vücuduna göre değerlendirsene profesör
Ben kızımda yaptırmadım kafam rahattı bol bol okuyup dua ettim.. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
beyaz akıntının anlamı rahimi ve bebeği dışardan alabileceğimiz mikroba karşı koruduğu için beyaz akıntımız geliyormuş. internetten de araştırabilirsin.Yoğun beyaz akıntım var on gündür felan neden olabilir ,sizlerde de varmı hamilelikle alakalı mı bilemedim rabdevuma daha 8 gün var sizlere sormak istedim
biz de 19unda gidicez.. haftasonu seçmek zorunda kaldığımız için.. ben de cinsiyet merak ediyorum o gün belli olur inş :))Kızlar 2li tarama ya nezaman çağırdı dr ben 16 sinda inşallah cinsiyet te söylerim dedi
9 bitti ben hala surunuyorum kokular bulanti tiksinmeBenim de bir iki gündür bulantı ve tiksinme başladı yemeklerden tiksinme geliyor bi çözümü yokmudur kızlar ne zaman geçer acabaResmen zorla yiyorum ve çabuk doyuyorum.
ah ne güzel mevsiminde olan şeyleri canınız çeksin zaten benim canımda yeşil erik istiyorselam kızlar. bursa'ya döndük biz de. aynı yoğunlukta devam ediyor hayat. benim canım da hep asitli şeyler istiyor. içim yanıyor sanki.. bir de portakal falan. dün 3 tane birden yedim.hava çok güzel burda. içim kıpır kıpır. bugün idrar sonucu göstermeye gideceğim doktora. geçen hafta gidecektim ankara'da olunca kaldı. hafif burun akıntım var. oğlum da aynı. günde 85 kere hapşırıyorum.
yazdım ve hapşırdım.
arada kasılıyor karnım hapşırırken normaldir herhalde.
@CuteMom canım hep endişeliydin, içine mi doğdu acaba.. biraz daha beklesen? doktorlar daha iyi bilir tabi ama 8-9 a kadar bekleseler olmaz mı ki.. belki oluşurdu.. hayırlısı neyse o olsun inşallah.. canını sıkma..
hoşçakalın.. sevgiyle kalın.. bebişlerinize iyi bakın..![]()
Geçmiş olsun canım,dermenı var,endşelenme.idrar yollaında sıkıntı var mıydı? idrarını yaparken yanma oluyor muydu?
Benim tsh yuksekti...
inşallah canım lekelenme devam etmedi ama kasık ağrısı var çok kasılıyor. ah benim bebeğim de annesi gibi gergin mi olacak acabaCanim ben gittigimde yani dun tam 6 haftalikti kalp atisini gordu kanamam var hala ama sabirla haftaya saliyi bekliyorum.. senin haftan onde bekleme istersen cumartesiyi guzel haberleri alip geleceksin bak gor
Bende 20.22 si gitsek dedim eşim yoğun olcam izin alamam dedi cinsiyet çok takmiyorum da eşim Çatlıyor cimcime diye konuşuyor karnimlabiz de 19unda gidicez.. haftasonu seçmek zorunda kaldığımız için.. ben de cinsiyet merak ediyorum o gün belli olur inş :))
erkek mi kimaşallah güzelliğine
![]()
sağol canım inşallah. zorluyorum suya kendimi.Canım çok geçmiş olsun tekrar inş çabucak geçer. Bulantı yüzünden zaten içemiyoruz su. Yoksa kolay su içmek. Demir için zaten takviye alıcakmışız normal olsa da. İnş doktorun ilaca gerek yok der. hafif atlatırsın cnm
kızlar ya cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum hadiiii :))))