• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
S sinkar tez Zaman'da sağlıkla bebeğin sana gelir umarım benim bhcg yükselmezken az teselli etmedin beni çok ferahlattınız emel de sen de içimi hep dualarımdasınız. Topikten başka topiğe gitsen bile gözüm üzerinde bak. Allah'a emanet olun güzel yürekli kızlar Rabbim kalbinizdekini Hakkı'nızda hayırlı kılsın nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim canım eksik olma... Güzel bakan kalbinden Allah razı olsun... Ben zamanımı bekliyorum çok ta üzülmüyorum Rabbim benım için en hayırlu zamanı benden daha iyi bilir... Sizde benim dualarımdasınız... Rabbim bebeğine ve sana mutlu ömürler nasip etsin... Zaman ne cabuk geçiyor 14 haftalık olmuşsun yakın bir zamanda cinsiyette belli olur... Rabbim gönlüne göre versin kardeşim ;)

@tugbavebebik -- @dilekkayra -- poyyeb poyyeb --- @msbebik --- @emelocco --- @mmry --- @Tnrtlh --- @ayselllllllllll --- @grpaysgl aysgl --- @zeynep_xx --- @solmez --- ruziyye ruziyye -- @Nursultani --- @erik86 --- eleysu eleysu --- @kumral06 -- @anka_misali ___ @papatyadiyari --- @enfalvural1907 ---- @AvukatAnne ---- @selopi --- @12irmak --- @sibelkkocak @esmana @adatepe17 @browniii @10Ekim2016 @kendidebilmiyor @Fersevfa @Elbebek86 @merve100 @karapapatya masumsurat masumsurat @albaiulia @Ankaaa beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 @stanger @Nesli 60 @Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun
Tmm cnm ben 40 ayetel kürsi okuyacagım sizde benim için dua edin lütfen ;)

Estağfirullah ya ben de hatırlayamazdım bugün cesaretle eski yazılarıma bakarken gördüm nickini ordan hatırladım. Sen de cok zor seyler yasamıssın ama yeniden hamilesin buna odaklan. Biz maalesef eskisi gibi rahat olamıyoruz ama mecburen de bebekleri düşünüp stres yapmamamız gerekiyor. Ben de hala etkisinden kurtulmuş değilim ama yine de odaklanmaya calısıyorum. Sana dua edeceğim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Allah acılarını bi nebze olsun dindirsin.
Canım inşallah bu defa yüzümüz güler.Evet çok Haklısın,zor zamanlardı ama önümüze bakmak zorundayız.Kopmayalım,görüşelim özelden de.Sen de dualarımda olacaksın.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

@tugbavebebik -- @dilekkayra -- poyyeb poyyeb --- @msbebik --- @emelocco --- @mmry --- @Tnrtlh --- @ayselllllllllll --- @grpaysgl aysgl --- @zeynep_xx --- @solmez --- ruziyye ruziyye -- @Nursultani --- @erik86 --- eleysu eleysu --- @kumral06 -- @anka_misali ___ @papatyadiyari --- @enfalvural1907 ---- @AvukatAnne ---- @selopi --- @12irmak --- @sibelkkocak @esmana @adatepe17 @browniii @10Ekim2016 @kendidebilmiyor @Fersevfa @Elbebek86 @merve100 @karapapatya masumsurat masumsurat @albaiulia @Ankaaa beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 @stanger @Nesli 60 @Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun

Rabbim onlara da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım bizede hamileliğimizi güzel bi şekilde tamamlamayı nasip etsin. Bende okuyacağım.

Kizlar ultrasykn magidinda uterus septu. + çoğul gebelik yazıyo ultrasyonda katindan mi vajinalmi bakilir sizce bide uterus septum ne kötü biseymi

Ayy ne yazmışım ultrasyon kağıdına uterus septum+çoğul gebelik yazıyo ultrasyon da karnından mi bakılacak yoksa vajinadan mi sizce borde uterus septum ne kötü birsey mi

Kizlar ultrasykn magidinda uterus septu. + çoğul gebelik yazıyo ultrasyonda katindan mi vajinalmi bakilir sizce bide uterus septum ne kötü biseymi

Estağfirullah ya ben de hatırlayamazdım bugün cesaretle eski yazılarıma bakarken gördüm nickini ordan hatırladım. Sen de cok zor seyler yasamıssın ama yeniden hamilesin buna odaklan. Biz maalesef eskisi gibi rahat olamıyoruz ama mecburen de bebekleri düşünüp stres yapmamamız gerekiyor. Ben de hala etkisinden kurtulmuş değilim ama yine de odaklanmaya calısıyorum. Sana dua edeceğim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Allah acılarını bi nebze olsun dindirsin.
Bende burdayım canım benide hatırladın mı :) ekim annelerinde de senin gibi benim gibi hamileligi yarım kalmış kırgınlık hüsran dolu ama yinede umutlu inançlı çok kişi var inşallah bu sefer güler yüzü muz dolar kucaklarimiz

Bende burdayım canım benide hatırladın mı :) ekim annelerinde de senin gibi benim gibi hamileligi yarım kalmış kırgınlık hüsran dolu ama yinede umutlu inançlı çok kişi var inşallah bu sefer güler yüzü muz dolar kucaklarimiz
Kız siz nerden tanışıyorsunuz:KK64:

Kız siz nerden tanışıyorsunuz:KK64:
bizde burda tanıştık canım bebeğini kaybedenler diye bi konuda tanışmıştık sonra da rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeğini kaybedenler diye bi konuda konuşmaya devam ettik hala da konusuyorduk bende görünce bi dedim hangi sayfadayım sonra seni gördüm sana yazmış yani bende laf atayım ikiside yabancı değil nasil olsa dedim :)

MarV-el MarV-el @avides .. @melek1212 .. @dilsadonder .. @asmin44 ... @merve_mm .. @brsztrk @eylemahu .. @melegim66 ... umuttttt umuttttt ... . @Mavimavisular .. @ruza ... @yasko57 .. @hasretttt ... Mevanurum Mevanurum .. @gozde_87 ----- @irosss --- @zeran --- @cicekkokusu -- @ElifDedim arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun
Tabiki okurum seve seve canim rabbim olmayan herkese nasip etsin insallah vesile oldugun icin Allah razi olsun

Senin nickini yerim ben :) düşük tehlikem vardı. Kanama vardı. Guatrim çok yükselmiştir. Ama çok şükür dünkü kontrolde her şey yoluna girdiğini söyledi doktorum.
:KK49:ilk defa bu espriyi yapanoldu mutlu oldum bi:oops:
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. Benim de lekelenmem ve ağrım var inşalah yarın bana da sorun yok der. Amin:KK22:

Canım ç

Canım çok sevindim hamile misin rabbim tamamını erdirsin
Ben de cok sevindim... 30 yasindayim boyle bir heyecan hic yasamadim... ogrendigimde sinirlerim bosaldi sanirim aglamaya ve titremeye basladim... uzun sure kendime gelemedim...

Rabbim isteyen herkese nasip etsin...bizi de saglikli hayirli uzun omurlu yavrularimiza kavustursun :KK46::anneadayı:

Canim bn de 15 tane okudum duama hem senin arkadaslarini hem bnmkileri koydum Rabbim aratmasin kimseyi onlari da tez zamanda mujdelerini hayirlisiyla versin...

E elif003 canim simdi girdim mesajini gordum tabiki okurum hepde dua ederim insallah rabbim dualarimizi kabul eyler arkadaslarin biran once miniklerine kavusar

Kizllarr gunaydinnn.bu defa kontrol haftaya ya vakit gecmiyor. Bebikler iyi ama ben biliyorum doktorun haftaya elleri ayaklari herseyi gorunecek dedi o yuzden cok merak ediyorum. Bende hala pek bulanti yok ama siddetli mide agrisi yanma ve surekli aclik var beni mahveden...geceleri de cok uyaniyorum uykumu alamiyorum o yuzden. Bu durum ne zaman normale doner yasayan var mi?ne zaman bu bitmek bilmeyen aclik biter.

umuttttt umuttttt bende de aynı durum 6-7. Haftalarda bulantı oldu iştahşızlık oldu ama maşallah 10 gundur iyiyim. Eskisi gibi yemem içme ama dediğin gibi midem kaziniyor sanki açmıştım gibi. Onun nedeni de sanırım açlık kan şekeri benimki 63 çıktı kazinma yaparmıs. Ben okuldaki bugün nöbet günüm. Gün içinde fazlasıyla aktif, enerjim yerinde ama aksam yemekten hemen sonra dayanamıyorum ve uyuyorum

Back
X