yok canım. şu hayatta tek yemediğim şey biber. yemekten bile seçerim yemem. ama her an isteklerim değişebilir bilemiyorum.. hamileyiz sonuçta.. :) ay ne güzel canım iki haftacık kalmış. ben dün gittim sonuç göstermeye, doktora sinirlenmeye başladım. 5-6 defadır gidiyorum, tanımıyor beni. her defasında baştan hikayemi okuyor bana. dün bir de tsh yüksek dedi evet 25'lik ilaç içiyorum zaten dedim. endokrin mi başladı ilacı, miktarı az, kilolusunuz az gelebilir falan dedi. yoo dedim siz başladınız ve hamilelik başından beri aynı kilodayım.. o zaman bir gün tek bir gün çift iç dedi. değiştiremeyi düşünüyorum doktorumu. 9 ay boyunca tanımayacak herhalde adam beni. yoğun biri de değil aslında, yanındaki sekreter bile hoşgeldiniz ruza hanım diye karşılıyor, adam bilmiyor, ilginç.. son anda söyledi 3 hafta sonra mı 4 hafta sonra mı gel dedi anlamadım. devletteki 12. haftada çağırmıştı. ordan test sonuçlarını alınca giderim herhalde. inşallah öğreniriz cinsiyetleri. ilk sen öğreneceksin aylin.. ne şanslısın... :)) ben de çok düşündüm canım diyetisyen mevzusunu hala da düşünüyorum. :) 70 le başladım, belki ilerleyen zamanlarda giderim. ama bende hepsi var basen kalça zaten vardı göbeğim küçük bi tek. benim ultrasondan başka şansım yok cinsiyet öğrenmek için.. ah canımm.. hiç hatırlatma... ben de bayılıyorum adını bile anmıyorum... neyse ki az kaldı. doya doya yeriz inşallah...