• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Farklı olabiliyormuş canım.Benim de koku hassasiyetim var,diğerinde hiç olmamıştı.Onda üstüne görmem de olmamıştı.Beyaz krem gibi akıntım oluyordu şimdi de o yok.Her gebelik farklıymiş gerçekten.Bir de bazen bir iç sıkıntısı oluyor bunda..Geçen haftalarda daha fazlaydı,azaldı ama bitmedi.

İç sıkılması bende de vardı sonra ben neşeli olmaya karar verdim kendi kendime gülüyorum ediyorum

S sinkar tez Zaman'da sağlıkla bebeğin sana gelir umarım benim bhcg yükselmezken az teselli etmedin beni çok ferahlattınız emel de sen de içimi hep dualarımdasınız. Topikten başka topiğe gitsen bile gözüm üzerinde bak. Allah'a emanet olun güzel yürekli kızlar Rabbim kalbinizdekini Hakkı'nızda hayırlı kılsın nasip etsin inşallah

kızlar moralim çok bozuldu 9 gün içinde 350 den 1380e çıkan beta hcg değeri normal mi sizce hesaplama yapıyorum az geliyor 6000lerde olması gerekmez miydi. halbukı iki gun içinde 140 dan 350 ye çıkmıştı ilk ölçtürdüğümde ?:KK43:
Bence kesinlikle sorun yok degerde degere takilma bebisin kalp atisi olusmus olmasi onemli bu degerler degisebilir. Degerlerin cok yuksek olmasi da sorun olabilir ztn;) bnm de oyle cok yuksek diildi zaten bi yerden sonra 2gunde ikiye katlayarak gitmiyo yavasliyo mutlaka.. korkma sakin ol kontrolunu bekle ben 4+5de keseyi gordum ki cok kucuk dedi... 6+5te de kalbini duyduk cok hizli da diildi gecen 8+5 de gittigimde anca artik gumbur gumburdu ustelik kimildaniyodu miinnak insallah sen de gorcen hepsini biraz zaman;)

S sinkar tez Zaman'da sağlıkla bebeğin sana gelir umarım benim bhcg yükselmezken az teselli etmedin beni çok ferahlattınız emel de sen de içimi hep dualarımdasınız. Topikten başka topiğe gitsen bile gözüm üzerinde bak. Allah'a emanet olun güzel yürekli kızlar Rabbim kalbinizdekini Hakkı'nızda hayırlı kılsın nasip etsin inşallah
Tatlım benim yaa inşallah tez zamanda S sinkar imizda kavuşur bebisine elhamdulillah rabbim benim dualarımi kabul etti :) rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık veriyor elhamdulillah :)

Canim tesekkur ederim cok sagol bilgiler icin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin bebegini. Benim 3. Kaybımdı bu insallah 4.sü saglikla gelir saglikla kucagima alirim. 2.5 yilda 3 kayip bence tesadüf degil test sonuclarimiz cikmadi henuz. 2014 kurtajimda testler temiz cikmisti simdi dr buyuk ihtimal sans diyo bende sans olamazki diyorum. Sonuclar ciksin Ankarada kendi dr uma gidicem haftaya baslicaz calismalara 40 gun korunma verdi dr.

La havle cekiyorum canim daha cok cekmeye calisirim Allah razi olsun canim S sinkar ile bizimde kucagimiz dolacak Allah'ın izniyle.
İnşallah bitanem rabbim meleklerini sefaatcin tutsun inşallah hayırlı evlatlarda nasib etsin inşallah... çok dua edin yer gök dua üstüne bende size dua edicem inşallah...

yok canım. şu hayatta tek yemediğim şey biber. yemekten bile seçerim yemem. ama her an isteklerim değişebilir bilemiyorum.. hamileyiz sonuçta.. :) ay ne güzel canım iki haftacık kalmış. ben dün gittim sonuç göstermeye, doktora sinirlenmeye başladım. 5-6 defadır gidiyorum, tanımıyor beni. her defasında baştan hikayemi okuyor bana. dün bir de tsh yüksek dedi evet 25'lik ilaç içiyorum zaten dedim. endokrin mi başladı ilacı, miktarı az, kilolusunuz az gelebilir falan dedi. yoo dedim siz başladınız ve hamilelik başından beri aynı kilodayım.. o zaman bir gün tek bir gün çift iç dedi. değiştiremeyi düşünüyorum doktorumu. 9 ay boyunca tanımayacak herhalde adam beni. yoğun biri de değil aslında, yanındaki sekreter bile hoşgeldiniz ruza hanım diye karşılıyor, adam bilmiyor, ilginç.. son anda söyledi 3 hafta sonra mı 4 hafta sonra mı gel dedi anlamadım. devletteki 12. haftada çağırmıştı. ordan test sonuçlarını alınca giderim herhalde. inşallah öğreniriz cinsiyetleri. ilk sen öğreneceksin aylin.. ne şanslısın... :)) ben de çok düşündüm canım diyetisyen mevzusunu hala da düşünüyorum. :) 70 le başladım, belki ilerleyen zamanlarda giderim. ama bende hepsi var basen kalça zaten vardı göbeğim küçük bi tek. benim ultrasondan başka şansım yok cinsiyet öğrenmek için.. ah canımm.. hiç hatırlatma... ben de bayılıyorum adını bile anmıyorum... neyse ki az kaldı. doya doya yeriz inşallah...
Anladım canım.Bir de gebelikte belirti vermeden de olanı varmış da ondan merak ettim.Olsun gebelikte kullanılabilen antibiyotiklerden verirler,geçer inşallah.

R ruza cnm ben kıbrıs yakın Doğu üniversite hastanesi ne gidiyorum özel üniversite sgk ile anlaşmalı dr hastane guzel tertemiz kktc deki tek şans imiz burdaki tek normal şeyimiz desem anla burda nekadar madurum bu hastaneyle tanışmak çok zor şartlarda oldu oğlumun hayatini kurtardilar biraz paracilar ilk defa herşey yolunda deniyor bende sasiyorum ama it gibi sürünuyorum birgun bulamti birgun üstüne baş ağrısı birgün bulanti yorgunluk buda sağlıkli oldugu belirtisiymis ondan bulanti yada baş için ağrısı için ilaç almıyorum hayırlısı cnm seninde olur inşallah

Nursultani Nursultani bende testleri yapıcam hakkımda hayırlısı neyle karşılaşacağınız bilmek bilinmezden daha zordur taktir allahın

Cevap verdiğin çok teşekkür ederim canım.Benim de göğüslerim fena.Senin de kasıklarda batma yok mu şu an?
Cnm ben kendi geçmişime bakarken gördüm seninle kasım annelerinde yazışmışız. Ben kayıp yaşadım ayrılmıştım. Buraya göz atarken görünce şaşırdım seni????

Cnm ben kendi geçmişime bakarken gördüm seninle kasım annelerinde yazışmışız. Ben kayıp yaşadım ayrılmıştım. Buraya göz atarken görünce şaşırdım seni????
Canım ben Temmuzda kaybettim bebeğimi.20 haftalıktı.Demek o zaman da yazışmışız.Kader.Bu defa kucağımıza alalım inşallah

Canım ben Temmuzda kaybettim bebeğimi.20 haftalıktı.Demek o zaman da yazışmışız.Kader.Bu defa kucağımıza alalım inşallah
Ayy çok şaşırdım. Başın sağolsun. Üzmek istemem ama neden oldu? Ben de 15 haftalıkken kaybettim. Yeni hamileleri etkilemek istemiyorum ama bizimkiler ekstrem bir durum tabi onlar üzülmesinler...

İyi akşamlar herkese.. Kızlar benim hamileliğim çok zor geçiyor bütün gün uyuyorum gözümü açamıyorum. Ev işi yemek hiç bir işe elimi dahi süremiyorum. Yatak beni resmen çekiyor. Üstüne mide bulantısı, kusma, baş dönmesi :110: geçen serum taktırdım biraz rahatlattı ama yine aynı. Benim gibi olan var mı? İnşallah bir an önce geçer çok üzülüyorum :KK43:

MarV-el MarV-el A avides .. M melek1212 .. dilsadonder dilsadonder .. asmin44 asmin44 ... merve_mm merve_mm .. B brsztrk eylemahu eylemahu .. @melegim66 ... umuttttt umuttttt ... . @Mavimavisular .. R ruza ... @yasko57 .. hasretttt hasretttt ... Mevanurum Mevanurum .. gozde_87 gozde_87 ----- irosss irosss --- zeran zeran --- cicekkokusu cicekkokusu -- ElifDedim ElifDedim arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun

Ayy çok şaşırdım. Başın sağolsun. Üzmek istemem ama neden oldu? Ben de 15 haftalıkken kaybettim. Yeni hamileleri etkilemek istemiyorum ama bizimkiler ekstrem bir durum tabi onlar üzülmesinler...
Canım bebeğimi normal doğumla doğurdum,eşine ve bebeğe otopsi yapıldı,incelendi,ani kalp durması dendi.Hiç bir sebep yoktu.Ayrıntılımız yapılmıştı 19.haftamızda doktorumuzdan güle oynaya çıkmıştık duyduklarımızla.Çok zor zamanlar geçirdim.Ama Rabbim sabrını da veriyor.Gün oluyor,bir vakitler çok uzak olan Şeyler gerçeğin oluveriyor.Ha bi de eşimle bana da genetik tarama yapıldı,o da temiz çıktı.Bak Allah'ın işine ya demek orda yazıştık,ben hiç hatırlayamadım canım ya kusuruma bakma lütfen.

Canım bebeğimi normal doğumla doğurdum,eşine ve bebeğe otopsi yapıldı,incelendi,ani kalp durması dendi.Hiç bir sebep yoktu.Ayrıntılımız yapılmıştı 19.haftamızda doktorumuzdan güle oynaya çıkmıştık duyduklarımızla.Çok zor zamanlar geçirdim.Ama Rabbim sabrını da veriyor.Gün oluyor,bir vakitler çok uzak olan Şeyler gerçeğin oluveriyor.Ha bi de eşimle bana da genetik tarama yapıldı,o da temiz çıktı.Bak Allah'ın işine ya demek orda yazıştık,ben hiç hatırlayamadım canım ya kusuruma bakma lütfen.
Estağfirullah ya ben de hatırlayamazdım bugün cesaretle eski yazılarıma bakarken gördüm nickini ordan hatırladım. Sen de cok zor seyler yasamıssın ama yeniden hamilesin buna odaklan. Biz maalesef eskisi gibi rahat olamıyoruz ama mecburen de bebekleri düşünüp stres yapmamamız gerekiyor. Ben de hala etkisinden kurtulmuş değilim ama yine de odaklanmaya calısıyorum. Sana dua edeceğim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Allah acılarını bi nebze olsun dindirsin.

T tugbavebebik -- dilekkayra dilekkayra -- poyyeb poyyeb --- msbebik msbebik --- @emelocco --- M mmry --- T Tnrtlh --- A ayselllllllllll --- grpaysgl grpaysgl aysgl --- Z zeynep_xx --- solmez solmez --- ruziyye ruziyye -- Nursultani Nursultani --- E erik86 --- eleysu eleysu --- K kumral06 -- @anka_misali ___ papatyadiyari papatyadiyari --- enfalvural1907 enfalvural1907 ---- AvukatAnne AvukatAnne ---- selopi selopi --- 12irmak 12irmak --- sibelkkocak sibelkkocak E esmana adatepe17 adatepe17 browniii browniii 1 10Ekim2016 kendidebilmiyor kendidebilmiyor F Fersevfa E Elbebek86 merve100 merve100 K karapapatya masumsurat masumsurat albaiulia albaiulia A Ankaaa beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 S stanger N Nesli 60 Onunadimutluluk Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun

T tugbavebebik -- dilekkayra dilekkayra -- poyyeb poyyeb --- msbebik msbebik --- @emelocco --- M mmry --- T Tnrtlh --- A ayselllllllllll --- grpaysgl grpaysgl aysgl --- Z zeynep_xx --- solmez solmez --- ruziyye ruziyye -- Nursultani Nursultani --- E erik86 --- eleysu eleysu --- K kumral06 -- @anka_misali ___ papatyadiyari papatyadiyari --- enfalvural1907 enfalvural1907 ---- AvukatAnne AvukatAnne ---- selopi selopi --- 12irmak 12irmak --- sibelkkocak sibelkkocak E esmana adatepe17 adatepe17 browniii browniii 1 10Ekim2016 kendidebilmiyor kendidebilmiyor F Fersevfa E Elbebek86 merve100 merve100 K karapapatya masumsurat masumsurat albaiulia albaiulia A Ankaaa beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 S stanger N Nesli 60 Onunadimutluluk Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun

5 tane okudum müsait oldukça okurum yine , Rabbim herkese nasip etsin

Back
X