• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar moralim çok bozuldu 9 gün içinde 350 den 1380e çıkan beta hcg değeri normal mi sizce hesaplama yapıyorum az geliyor 6000lerde olması gerekmez miydi. halbukı iki gun içinde 140 dan 350 ye çıkmıştı ilk ölçtürdüğümde ?:KK43:
ya bu değere çok takılma doktor keseyi yada Bebegi gördü mu önemli olan o.herkeste aynı oranda yükselmiyor zaten

kızlar moralim çok bozuldu 9 gün içinde 350 den 1380e çıkan beta hcg değeri normal mi sizce hesaplama yapıyorum az geliyor 6000lerde olması gerekmez miydi. halbukı iki gun içinde 140 dan 350 ye çıkmıştı ilk ölçtürdüğümde ?:KK43:
Canım biraz düşük gibi ana hemen panik yapma kiminin değerleri daha geç yükseliyor keseyi bebeği görmek önemli olan

1380'i ne zaman gördün canım? Telaşlanma,keseyi de görmüşsünüz.Kalp atışını da duyacaksın inşallah

keseyi görmüştü yarın da kalp atışları için gidcem inşallah sağlıklıdır ne biliyim çok düşük çıkınca beklemiyodum :KK43:
hiç stres yapma bebek te etkileniyor pozitif düşün dua et.zaten ters bişey olsa mutlaka hissedersin ya ağrın olur ya kanama bişey olur du. insllh bebis sana tutunmaya çalışıyor annesi ona yardım et olumlu düşün.

5+4 de gördük bu sayıyı canım şuan 6+5im yarın doktora gidcem kalp atışı duyuluyosa sorun yoktur dimi
Yoktur canım.Yarın kalp atışını duyacaksın inşallah.Ya bu artışlar filan bizim çok anladığımız konular değil aslında,doktorun iyi diyorsa iyidir canım.Güzel haberlerle dön

hiç stres yapma bebek te etkileniyor pozitif düşün dua et.zaten ters bişey olsa mutlaka hissedersin ya ağrın olur ya kanama bişey olur du. insllh bebis sana tutunmaya çalışıyor annesi ona yardım et olumlu düşün.
Çok saol canım evet olumlu olmam lazım bebeğim için küçük bi ilçedeyim ve doktorlar çok ilgisiz, çalışıyorum bide bu beni çok bunalttı son zamanlarda eşim zaten haftanın 7 günü çalışıyo, hiç istediğim gibi beslenemiyorum da ama bebeğim iyi olsun yeter :KK200:

Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi
Canım geçmiş olsun.
Mutlaka vakum yontemiyle yaptırmalısın kürtajı. Unutma!

Yoktur canım.Yarın kalp atışını duyacaksın inşallah.Ya bu artışlar filan bizim çok anladığımız konular değil aslında,doktorun iyi diyorsa iyidir canım.Güzel haberlerle dön
inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım ve herşey yolunda gitsin Amin :)

S sinkar friendlyfriendly friendlyfriendly kızlar bide bol bol la havle tesbihini çekin uzun haliyle:) o süreçte çok çektim :) cunku melekler arsi alayı kaldiramayinca Allah (c.c) bu tespihi cekmelerini söylemiş.. çeker çekmez kaldirabilmisler arsi...ve o gundendir bu tespihi çekip bi işi kolaylıkla atlatma yan yoktur... elhamdulillah :)
Canim tesekkur ederim cok sagol bilgiler icin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin bebegini. Benim 3. Kaybımdı bu insallah 4.sü saglikla gelir saglikla kucagima alirim. 2.5 yilda 3 kayip bence tesadüf degil test sonuclarimiz cikmadi henuz. 2014 kurtajimda testler temiz cikmisti simdi dr buyuk ihtimal sans diyo bende sans olamazki diyorum. Sonuclar ciksin Ankarada kendi dr uma gidicem haftaya baslicaz calismalara 40 gun korunma verdi dr.

La havle cekiyorum canim daha cok cekmeye calisirim Allah razi olsun canim S sinkar ile bizimde kucagimiz dolacak Allah'ın izniyle.

Kızlar şimdi gördüm benim ilk hamilelikte 5. Haftamda başlamış kusmalarım şimdi yok o zaman gebeliğimi adetim gecikmeden dahileyeciden öğrenmiştim sende taş falan yok Bebek o demişti Ağrı'ların , şimdi şükür 6. Hafta bir bulantı yok sadece koku tiksintisi başladı

Kızlar şimdi gördüm benim ilk hamilelikte 5. Haftamda başlamış kusmalarım şimdi yok o zaman gebeliğimi adetim gecikmeden dahileyeciden öğrenmiştim sende taş falan yok Bebek o demişti Ağrı'ların , şimdi şükür 6. Hafta bir bulantı yok sadece koku tiksintisi başladı
Farklı olabiliyormuş canım.Benim de koku hassasiyetim var,diğerinde hiç olmamıştı.Onda üstüne görmem de olmamıştı.Beyaz krem gibi akıntım oluyordu şimdi de o yok.Her gebelik farklıymiş gerçekten.Bir de bazen bir iç sıkıntısı oluyor bunda..Geçen haftalarda daha fazlaydı,azaldı ama bitmedi.

Benim değerim de 12 ye çıktı canım hiç korkma.ilaçla 4 e düştü. Bu hafta kontrolüm var daha da düşmesi gerek.TSH değeri hafife alınacak bir şey değil. Mutlaka ilaç kullanılmalı. Allah korusun kontrol edilmediği vakit dusuklere yol açabiliyor.

Merak edenelr icin kizlar tedavim suruor Dua edin bana hastanedeyimm...kan beyninesicramis ggibiyim hic rriskyokken Allahtan gitmisim doktora agrim vardi... SSonrasında dun 16.00dan beribburdayimm.. Ne zormus Allahimm ...
Canim Allab kolaylik versin tasalanma veren de Mevla alan da Mevla O neylerse guzel eyler.... kalbini ferah tut... dualarimiz seninle ;)

Back
X