• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizllarr gunaydinnn.bu defa kontrol haftaya ya vakit gecmiyor. Bebikler iyi ama ben biliyorum doktorun haftaya elleri ayaklari herseyi gorunecek dedi o yuzden cok merak ediyorum. Bende hala pek bulanti yok ama siddetli mide agrisi yanma ve surekli aclik var beni mahveden...geceleri de cok uyaniyorum uykumu alamiyorum o yuzden. Bu durum ne zaman normale doner yasayan var mi?ne zaman bu bitmek bilmeyen aclik biter.
Acikmalar hiç bitmeyecek hatta dahada ilerleyecek gece uyanmalarda aynı agirlastikca daha uyuyamayacaksin

merhaba dün kontrol vardı 8 +3 günlük bebek herşey yolunda tabi sonraki randevu da 2 li test var hayırlısı beni bu testler çok geriyor..
bende dün gittim 8+0 dı. beni de doktor tam 1 ay sonnra cagırdı. nasıl dayanıcaz bilmiyorum hiç. ya birsey olursa deyıp duruyorum. ben dayanamam haftaya yıne gıderım baska bı doktora napıyım.

T tugbavebebik fazla karamsar olmuş ya :) bu bir süreç her anı farklı etki bırakıyor. Ki ben oğlumda midemde çok çektim doğum masasında dahi oguruyordum. Akıl da kalsa o günler 2. Ye cesaret edemezdim. Lakin sevgileri yüksek göze alınır bunlar ... uterusun büyümesi sonucu mesane ve mideye ve barsaklara baskılar oluyor kabizlik, sindirememe, mide sorunlari her şey oluyor ama doğumla anında geçiyor. Ben simdi en sevdiğim simidi yiyemiyorum susam midemi çok yaktığı için. Normalim aslında iştah konusunda ama daha hassasim.

T tugbavebebik -- @dilekkayra -- poyyeb poyyeb --- @msbebik --- @emelocco --- @mmry --- @Tnrtlh --- @ayselllllllllll --- grpaysgl grpaysgl aysgl --- @zeynep_xx --- @solmez --- @ruziyye -- @Nursultani --- @erik86 --- @eleysu --- @kumral06 -- @anka_misali ___ @papatyadiyari --- @enfalvural1907 ---- @AvukatAnne ---- @selopi --- @12irmak --- @sibelkkocak @esmana @adatepe17 @browniii @10Ekim2016 @kendidebilmiyor @Fersevfa @Elbebek86 merve100 merve100 @karapapatya @masumsurat @albaiulia @Ankaaa @beyaz_gelincik01 @stanger @Nesli 60 Onunadimutluluk Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun
Cnm benim ben eve gidince okurum insalhhh hafta sonuna rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin

Kızlar dün şu kilo meselesini araştırdım. Toplamda 3 kilo alıp, doğum yapan var. 30 kilo alan da var. ikisinin de çocukları gayet sağlıklı doğmuş. Ben de korkuyordum çok kilo alınıyor diye ama demek ki sağlıklı yersek kilo almış olmayacağız.:KK49:
bi de ilk 3 ay geçince spor yapsak hiç fena olmayacak.

Kızlar dün tüp benek doktoruma son kontrole gittim , artık başka bir doktor bulmalıyım . İstsnbul Anadolu yakasında takibe giden var mı doktora ?...

Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi
çok geçmiş olsun canım benim ;( gerçekten çok zor çok kötü bir durum allah sabır versin sana ve eşine.rabbim en kısa zamanda tekrar vericektir sağlıklı hayırlı evlat dua et bundan sonra stres sıkıntı yapma gerçekten çok etkiliyor.

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım kahverengi akıntım var diye dün gece olunca doktoru aradım hemen gel bakalım dedi gittik..

Bebişin kalp atışlarını duyduk Allahıma bin şükür 1 cm olmuş boyu :)

Çok ufak bir düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı ve progestan verdi 10 güne bişey kalmaz dedi..

Şekerim de çıkmıştı oda şuan düzene girdi 2 kilo verdim..

Size tavsiyem ufakta olsa kahverengi akıntı olursa hemen doktora başvurun hemen müdahele ile ilerde daha büyük risklere engel olmuş olursunuz...

Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı ilk hareketleri gördük kafasını kollarını oynattığını gösterdi dr çok hareketli bir bebek dedi içşm kıpır kıpır oldu
maşşallah rabbim bebeğine sağlık versin sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. hamileliğin nasıl geçiyor?herhangi bir rahatsızlığın var mı?

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım kahverengi akıntım var diye dün gece olunca doktoru aradım hemen gel bakalım dedi gittik..

Bebişin kalp atışlarını duyduk Allahıma bin şükür 1 cm olmuş boyu :)

Çok ufak bir düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı ve progestan verdi 10 güne bişey kalmaz dedi..

Şekerim de çıkmıştı oda şuan düzene girdi 2 kilo verdim..

Size tavsiyem ufakta olsa kahverengi akıntı olursa hemen doktora başvurun hemen müdahele ile ilerde daha büyük risklere engel olmuş olursunuz...
çok sevindim canıımm:21:. darısı bana olsunn yarın kontrole gideceğiz. bana sadece iğne verdi niye ilaç vermiyor anlamadım.

Slm kızlar dun gece sabaha kadar alt karın kasik ağrım oldu hatta şimdide var Dr düşük tehliken var demişti çok korkuyorum karnımda felan mi öldü ağrı yapıyor diye bide göğüs ağrım eskiye göre daha az 7. Haftadayim henüz böyle olan var mi

Günaydın... Haftanın en güzel gününden herkese selamlar... :KK54:
mersenem mersenem canım bi kontrole gitsen iyi olur. besyo_86 besyo_86 da ağrıyla gitmişti. Allah korusun.
besyo_86 besyo_86 nasıl oldun canım?
Benim de grip devam ediyor. halsizim. doktora gitmedim ilaç veremeyecek nasıl olsa. ıhlamur falan içiyorum. yatıp dinlenmek istiyorum ama ne mümkün.. üşüyorum bir yandan da.. geçsin bir an önce..

T tugbavebebik -- @dilekkayra -- poyyeb poyyeb --- @msbebik --- @emelocco --- @mmry --- @Tnrtlh --- @ayselllllllllll --- grpaysgl grpaysgl aysgl --- @zeynep_xx --- @solmez --- @ruziyye -- @Nursultani --- @erik86 --- @eleysu --- @kumral06 -- @anka_misali ___ @papatyadiyari --- @enfalvural1907 ---- @AvukatAnne ---- @selopi --- @12irmak --- @sibelkkocak @esmana @adatepe17 @browniii @10Ekim2016 @kendidebilmiyor @Fersevfa @Elbebek86 merve100 merve100 @karapapatya @masumsurat @albaiulia @Ankaaa @beyaz_gelincik01 @stanger @Nesli 60 Onunadimutluluk Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun
Ben kac tane bilmiyorum ama okuyabildigim kadar okurum canim

Kizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi

Günaydın... Haftanın en güzel gününden herkese selamlar... :KK54:
mersenem mersenem canım bi kontrole gitsen iyi olur. besyo_86 besyo_86 da ağrıyla gitmişti. Allah korusun.
besyo_86 besyo_86 nasıl oldun canım?
Benim de grip devam ediyor. halsizim. doktora gitmedim ilaç veremeyecek nasıl olsa. ıhlamur falan içiyorum. yatıp dinlenmek istiyorum ama ne mümkün.. üşüyorum bir yandan da.. geçsin bir an önce..
Besyonun kanaması varmıydi tam takip edemiyorum bnde kanama yok ağrı çok ama

Back
X