• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlarrr doktordan geldik. Çok şükür kalbini duyduk:KK200: herşey yolunda 7+2 dedi. Gelişimi iyi dedi. İğneye devam etcez. Herkes olduğu kadar sende de düşük riski var dedi. 1 ay sonraya randevu verdi. Bizimki de bugün pek suratsızdı. Pek bişi sormadım. 7 mm olmuş bugün bebeğim:anneadayı::KK68:

hayırlı olsun canımmm :) süper bir duygu kalp atışlarını duymak canlı olduğunu bilmek. Düşük olayını çok kafaya takmamak gerekiyor benim de lekelenme devam ediyor ama olacağa karşı çıkılmaz ki.. İnşallah herşey çok güzel olacak :KK36::KK36::KK36:

Dr çok önemliymiş hakikaten anladım bu sefer ama o kadar hazırlıksız yakaladaki bebiş beni hiç dr düşünmemiştim. Eski gittiğim bir dr vardı ona randevu aldım demin çarş gideceğim inşallah hatırladığım gibidir kendisi hala :)

Sen nereye gidiyorsun?
Canım ben anadolu hastanesi-dr zeynep yılmaza gidiyorum.

Kisti olupta ağrı yaşayan var mı
benımde var canım 2 tarafta ama doktor küçük kistlerin önemli değil dedi ağrım da oluyo kasiklarim bazen çıkacak zannediyorum hemen ayağımın altına yastık koyup uzaniyorum iyi geliyo ama hamilelik mi yapıyo kist mi bilmiyorum

Çok haklısın benim dr da dahil herşeyi normalleştiriyor. Bugün kalbini duyduk çok şükür. Doktora da eşime de dedim. Normal normal diye diye hamileliğimi yaşayamıyorum dedim. Bugünden sonra başlicam ama bilsinler. Onlara göre herşey normal. Yeter canım. Neler yaşıyoruz bilsinler. Aile kısmına gelince haklısın kendi ailen bi başka ama yine de bizim iki tarafta burda yok insan bi yalnızlık çekiyor işte. Yazdıkların iyi geldi canın çok sağol. Valla iyi ki var bu site :)
gozun aydin canim cok sukur bebeklerimiz artik tamamen biz burdayiz ona gore davranin diyor :)
birdeee hamileyken karşı tarafın eksikliğini hiç duyma canım :) onun dışında gidip gelmek istenir ama hamileyken misafiri hiç sevmiyorum çünkü kafam götürmüyo ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum olmuyo zaten mutfaktan tiksiniyorum birde misafir için ayriyetten yemek hazırla ikram hazırla hiç olacak is değil :) hamile hamilenin halinden anliyo gerçekten iyiki var bu forum ben ilk bebegimde de sürekli yazıyordum kaybedince dedim ki bidaha hamile falan kalırsam girmicem kadınlar kulübü ne daha netleşmeden damladım inşallah bu sefer hepimiz sağ salim tamamlariz hamileligimizi alırız bebeklerimizi kucağımıza

Kızlarrr doktordan geldik. Çok şükür kalbini duyduk:KK200: herşey yolunda 7+2 dedi. Gelişimi iyi dedi. İğneye devam etcez. Herkes olduğu kadar sende de düşük riski var dedi. 1 ay sonraya randevu verdi. Bizimki de bugün pek suratsızdı. Pek bişi sormadım. 7 mm olmuş bugün bebeğim:anneadayı::KK68:
Gözün aydın cnm sağlıklı olduğunu bilmek ne güzel sen ne iğnesi yaptiriyosun

gozun aydin canim cok sukur bebeklerimiz artik tamamen biz burdayiz ona gore davranin diyor :)
birdeee hamileyken karşı tarafın eksikliğini hiç duyma canım :) onun dışında gidip gelmek istenir ama hamileyken misafiri hiç sevmiyorum çünkü kafam götürmüyo ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum olmuyo zaten mutfaktan tiksiniyorum birde misafir için ayriyetten yemek hazırla ikram hazırla hiç olacak is değil :) hamile hamilenin halinden anliyo gerçekten iyiki var bu forum ben ilk bebegimde de sürekli yazıyordum kaybedince dedim ki bidaha hamile falan kalırsam girmicem kadınlar kulübü ne daha netleşmeden damladım inşallah bu sefer hepimiz sağ salim tamamlariz hamileligimizi alırız bebeklerimizi kucağımıza
Amiiinn canım tedirginlik devam ediyor ama daha rahat icim. Valla kendime yemek yapmıyorum başkası çok zor olur haklisin.

hayırlı olsun canımmm :) süper bir duygu kalp atışlarını duymak canlı olduğunu bilmek. Düşük olayını çok kafaya takmamak gerekiyor benim de lekelenme devam ediyor ama olacağa karşı çıkılmaz ki.. İnşallah herşey çok güzel olacak :KK36::KK36::KK36:
Çok haklisin. Şimdi daha çok farkındayım sanki. içimde bi kalp var buyuyecek buyuyecek...:KK36:

benımde var canım 2 tarafta ama doktor küçük kistlerin önemli değil dedi ağrım da oluyo kasiklarim bazen çıkacak zannediyorum hemen ayağımın altına yastık koyup uzaniyorum iyi geliyo ama hamilelik mi yapıyo kist mi bilmiyorum

Benim ilk gebelikte son aylarda ağrıdan ağlıyordum , doğumdan sonra daha da arttı sanırım doğumda kasıklara oldu bişey dedim doktora gittim bişey yok Dedi , hamile olduğumu öğrendiğim de kese için gittiğim de solda kist var o ağrı yapıyordur Dedi , hamilelikle ilgili tek şikayetim de bu şuan Oray'a iğne batmış gibi hissediyorum bazen daha Keskin oluyor , dediğin gibi dinlemiyorum bende hemen ama dışarıda çok kötü oluyor

Canım hatırladığım için sevindim. İyi geçti duyduk kalbini çok sukurr:KK48: düşük tehlikesi devam ediyor ama normal dedi. İğne verdi yine.
ay ne guzel cok sevindim inan .ilaclarini ic canim iyne kac tane yazdi doktorun

Kızlar düşük tehlikesi kaçıncı ayda geçiyor 3 mü dört mü?

Benim ilk gebelikte son aylarda ağrıdan ağlıyordum , doğumdan sonra daha da arttı sanırım doğumda kasıklara oldu bişey dedim doktora gittim bişey yok Dedi , hamile olduğumu öğrendiğim de kese için gittiğim de solda kist var o ağrı yapıyordur Dedi , hamilelikle ilgili tek şikayetim de bu şuan Oray'a iğne batmış gibi hissediyorum bazen daha Keskin oluyor , dediğin gibi dinlemiyorum bende hemen ama dışarıda çok kötü oluyor
Evet canim ayakta kalınca çok fazla ağrı oluyo bende kalmamaya çalışıyorum ama yinede kahvaltı hazırla yemek hazırla evi topla bulasik yıka günün 2-3 saati ayaktayiz en az temizlik yaptigimiz günler daha fazla o da çok ağrı yapıyo bide calissaymisim yanmışim diyorum simdi oturabilecegim zaman dahi hemen ayaklarımı uzatıp altına bişey koyup öyle duruyorum zor işimiz bebek bi yandan kist bi yandan ama alalım bu sefer kucağımıza inşallah dayanırız

ne güzel herkes kalp atışını duymuş...aklımda deli düşünceler var. 6. haftada alttan sadece kese göründü. kontrolüm haftaya cuma. bebek olmamasından yana endişeliyim. beli de boş gebeliktir:(

ne güzel herkes kalp atışını duymuş...aklımda deli düşünceler var. 6. haftada alttan sadece kese göründü. kontrolüm haftaya cuma. bebek olmamasından yana endişeliyim. beli de boş gebeliktir:KK43:
oyle seyler dusunme canim her kes farkli zamanlarda duyar kalp atisini

Kasıklarımda agri var kızlar :( bebekler büyüyor diye mi acaba

Back
X