- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Rahim genişliyor diyedir ins.bende de oluyordu gecen hafta .bu hafta gobek tarafda arada oluyor agri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim genişliyor diyedir ins.bende de oluyordu gecen hafta .bu hafta gobek tarafda arada oluyor agri
insallah canimmRahim genişliyor diyedir ins.
Canım yemek temizlik falan yapabiliyo musunEvet canim ayakta kalınca çok fazla ağrı oluyo bende kalmamaya çalışıyorum ama yinede kahvaltı hazırla yemek hazırla evi topla bulasik yıka günün 2-3 saati ayaktayiz en az temizlik yaptigimiz günler daha fazla o da çok ağrı yapıyo bide calissaymisim yanmışim diyorum simdi oturabilecegim zaman dahi hemen ayaklarımı uzatıp altına bişey koyup öyle duruyorum zor işimiz bebek bi yandan kist bi yandan ama alalım bu sefer kucağımıza inşallah dayanırız
Canım ayıptır söylemesi geçen salı bi yemek yaptım eşim 3 gün söylenmeden yedi çok şükür ama nasıl yaptım bilmiyorum sonra ısıtmaya bile gidemedim dünde yemekteydik ben bi çorba içtim eşim doyurdu karnını nasıl iyi geldi bana bugünde dışarıdan yiyiver diyorum yarın kayinvalidem düşünsün :) pazartesi nolur durum bişey diyemem. temizlik konusunda öyle dip temizlik yapmıyorum ama oturdugum odayı ve mutfağı her gün süpürüp siliyorum 2-3 günde bir tuvalet temizle diğer yerleri haftada bigün supurup viladayla siliyorum o kadar cam kapı işine girmiyorum isterse camlar dışarıyı gostermicek kadar Batsın yinede girmem :) birde benim midem sürekli kötü degil canım sabahları uyandigimda çok berbat oluyo Afedersin sırf safra geliyo sonra nasıl rahatliyorum bi güzel kahvaltı mi yapıyorum saat 10 dan akşam 5-6 ya kadar rahat oluyorum sonra tekrar basliyo gece yatana kadar cubuk krakerle leblebi yoldasim bunada şükür. ama bi gariplik var mı diye düşünme her hamilelik bir olmuyo benim ilk hamileliğim de bende bisey yapamazdım oturma odasından mutfağa gidemezdim eşim mutfaktayken mutfağın kapısını kapattirirdim oturma odasının kapısını kapatırdim koku gelmesin diye. ne uzun yazdım kusura bakma ama gariplik var mı diye düşünme ilk 3 hatta 4 ay çok normal bulantı kusma bazılarının 9 ay suruyo inşallah o kadar olmazCanım yemek temizlik falan yapabiliyo musun
Benim midem o kadar kötü ki . Ben de mi bi gariplik var acaba
Canım ayıptır söylemesi geçen salı bi yemek yaptım eşim 3 gün söylenmeden yedi çok şükür ama nasıl yaptım bilmiyorum sonra ısıtmaya bile gidemedim dünde yemekteydik ben bi çorba içtim eşim doyurdu karnını nasıl iyi geldi bana bugünde dışarıdan yiyiver diyorum yarın kayinvalidem düşünsün :) pazartesi nolur durum bişey diyemem. temizlik konusunda öyle dip temizlik yapmıyorum ama oturdugum odayı ve mutfağı her gün süpürüp siliyorum 2-3 günde bir tuvalet temizle diğer yerleri haftada bigün supurup viladayla siliyorum o kadar cam kapı işine girmiyorum isterse camlar dışarıyı gostermicek kadar Batsın yinede girmem :) birde benim midem sürekli kötü degil canım sabahları uyandigimda çok berbat oluyo Afedersin sırf safra geliyo sonra nasıl rahatliyorum bi güzel kahvaltı mi yapıyorum saat 10 dan akşam 5-6 ya kadar rahat oluyorum sonra tekrar basliyo gece yatana kadar cubuk krakerle leblebi yoldasim bunada şükür. ama bi gariplik var mı diye düşünme her hamilelik bir olmuyo benim ilk hamileliğim de bende bisey yapamazdım oturma odasından mutfağa gidemezdim eşim mutfaktayken mutfağın kapısını kapattirirdim oturma odasının kapısını kapatırdim koku gelmesin diye. ne uzun yazdım kusura bakma ama gariplik var mı diye düşünme ilk 3 hatta 4 ay çok normal bulantı kusma bazılarının 9 ay suruyo inşallah o kadar olmaz
Canım çoğumuzun var kayıpları Ama inşallah bu sefer alcaz kucağımıza dua ve sabırlaCanım yine bir şekilde idare edebiliyorsun ne gzel. Maşallah..
Benim sbah uyanıyorum uyuyana kadar devam ediyo. Bazen gece bile devam ediyor.
Ama bi atlatsak sag salim bu süreci. Daha once bir kaybım oldugu için endişeliyim
Kasıklarımda agri var kızlarbebekler büyüyor diye mi acaba
Kızlar cinsiyet tahmini yapar misiniz gerçi daha 7 haftalık :)
Bnm de mide fena. Sabah uyaniyorum baslamis oluyo zaten, gece yatana kadar devam ediyo. Ama istifra yok sadece durmayan bi bulanti. Zar zor yemek yapiyorum ev islerinde rutin olanlari yapabiliyorum. Aksama kadar yatiyorum insallah uzun sürmez. Ki kizimda hic boyle olmamistimCanım yemek temizlik falan yapabiliyo musun
Benim midem o kadar kötü ki . Ben de mi bi gariplik var acaba
@laviuscoyle seyler dusunme canim her kes farkli zamanlarda duyar kalp atisini
Karından ise usg erkek diyorum :) doğru çıkarsa haber ver lütfen :)Kızlar cinsiyet tahmini yapar misiniz gerçi daha 7 haftalık :)
10. Haftaya girdik artık daha öncede tam bu haftada kaybettim bebeğimi. Korkuyorum.O kasık ağrısı bu hafta beni mahvetti canım genital bölgeme kadae vuruyor ağrısı. Doktor adet dönemini yaşıyorsun bebek yerine tutunuyor o yüzden oluyor normal dedi bol bol su ve dinlen tavsiyesinde bulundu canım sende dinlen iyice dikkat et.
banada erkek gibi geldi oglusumun durusu gibi duruyo:)Kızlar cinsiyet tahmini yapar misiniz gerçi daha 7 haftalık :)
cnm gecmis olsun disin icin karbonatli suyla gargara oneriyorum cunku bendr yasadim hamileyken baya iyi gelmisti zararida yok dis doktorum onermistiKizlar disin ustune bir de vajinal kanama geldi.doktora gittik benek normal kalbi atiyo dedi.progestan verdi simdi evdeyiz,dualarinizda bana da yer verin nolur
Ubsalhhh cnm ben hayirli saglikli olsun benim.ilk bebek kiz erkek farketmez hayirli saglikli olsun daKız diye geçti içimden ama en önemlisi en güzeli sağlıkla büyür hep böyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Hadi bakalım bu dahaki kontrolde çıkar cnm genelde bana erkek dediler yani kiz diyen az benim.içinden kiz geciyo eşimin erkek geciyo bakalım hayırlısı ile kuacahimiza alırız inslahhh kizlarbanada erkek gibi geldi oglusumun durusu gibi duruyo:)
Evet cnm karından tamam cnm 1 ay sonra haber veririm gösterirse bebis kendiniKarından ise usg erkek diyorum :) doğru çıkarsa haber ver lütfen :)