• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
M minnakkelebekim canımmm çok özledim seni,sizi.Ne güzeldi o heyecanı sizlerle paylaşmak.Kız ağlattınız beni.Demek unutmadınız beni:KK36:Olabileceğim en güzel yerdeyim desene,dualarınızda.Sağlıkla büyütün yavrularınızı.Allahım bize de kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.Hepinizi öpüyorum.

M minnakkelebekim canımmm çok özledim seni,sizi.Ne güzeldi o heyecanı sizlerle paylaşmak.Kız ağlattınız beni.Demek unutmadınız beni:KK36:Olabileceğim en güzel yerdeyim desene,dualarınızda.Sağlıkla büyütün yavrularınızı.Allahım bize de kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.Hepinizi öpüyorum.

Biz de seni özledik :) unutur muyuz hiç? Arada bir bakıyordum kullanici adin aklimdaydi. Hep dua ediyordum inşallah tekrar hamile olduğunu okurum diye çok şükür rabbim nasip etmiş yeniden. İnşallah bu sefer saglikla kucağına alacaksın, inanıyorum rabbim sabrinin mükafatıni verecek bu sefer..

Ben de çok öpüyorum. Iyi geceler canım :)

Bugün pembe akıntım geldi , başta sakin kalmaya çalışsam da ilerleyen dakikalar da ilk gebeliğim aklıma geldi yine 7+2 de oldu . Duş aldım gazlı bez ve günlük ped koydum tekrar gelirse ya da çok olur mu diye , ilk gebeliğimde de doktor buna benzer birşey yapıp izleyeceğiz Demişti , dua edin lütfen bir de ben şimdi ne yapsam ne etsem hangi duayı okusam bilgi verin lütfen

Ruyamda düşük yapıyordum gerçek gibiydi :KK61::KK61:
Allah yaşatmasın inşallah o günleri tekrar:KK42:

Selam ekim anneleri. Ben 2012 ekim annesiyim ve allah nasip ederse 2016 ekim annesi olacağım. Grubu dikkatle okumadim ama sanırım bi liste var. 32 yasindayim.ogretmenim. baska hangi bilgiler gerekli? Bu arada bende gec döllenme mevcut. Yani son adet tarihime gore değil ultrasona göre gidiyoruz. Muhtemel d.tarihi 3 ekim görünüyor. 3 ekim olanlarin son adet tarihi hangi gün acaba? Telefonda gebelikle ilgili uygulama var illa ki son adet tarihi istiyor.

Altta bulunan bebek gelişimini nasil eklediniz mesajlariniza ??

Bugün pembe akıntım geldi , başta sakin kalmaya çalışsam da ilerleyen dakikalar da ilk gebeliğim aklıma geldi yine 7+2 de oldu . Duş aldım gazlı bez ve günlük ped koydum tekrar gelirse ya da çok olur mu diye , ilk gebeliğimde de doktor buna benzer birşey yapıp izleyeceğiz Demişti , dua edin lütfen bir de ben şimdi ne yapsam ne etsem hangi duayı okusam bilgi verin lütfen

umarım sıkıntısız atlatırsın bu süreci.
haftasonu bende de kanama oldu biraz, ama devam etmedi.

ben de hemen araştırdım ne yapılabilir diye, doktora da gittim zaten.
anladığım bilinen tek yöntem, dinlenmek. doktor da hemşire de muhakkak yatarak dinlen dediler.
imkanın varsa sen de yat dinlen, bir bakıcın olursa güzel olur bu günlerde, bebeklerimiz büyüdü baya, inş tutunurlar.

kardeşimi aradım bir de hemen, o da hamileliğinde kanama geçirmişti,
onun doktoru progestan iğnesi bir de fitil vermiş ama hatırlamıyor fitilin ne olduğunu.

Merhaba Ekim anneleri,
Kanaması olanlara, hastanede yatanlara acil şifalar, hamileliği hepimiz sağlıklı bir şekilde geçiririz umarım.
Ben de 6+3'teyim. Bulantı da yok baş dönmesi de, kusma da aşerme de... Tek sıkıntım kasıklardaki ve göğüslerdeki ağrılar. Bir de çabuk yorulmasam çok güzel olacaktı. Haftada 3 gün spor yapan biriyken şimdi 20 dk normal tempoda yürüsem oturmam gerekiyor. :(

Canım aynı sorun bende de var ama bunun için özellikle doktora gitmedim. Kabızlık yaşıyorum kabiz olduğum için Karnım patlicak gibi oluyor.cok Afedersiniz büyük abdest imi yaparken sanki cam parçası çıkıyor o kadar çok canım acıyor kenarda çatlak var.hamile olmadan önce sabahları sert kahve içip 1 saat içinde çok rahat yapabiliyordum ama şimdi doktorum kahveyi yasakladığı için icemiyorum 3-4 gün yapamıyorum :KK43:
canım yulaf ye, leblebi yiyorsan bırak. kuru kayısı ye aç karnına su iç bol bol. bir de sebze tüketin. benim de geçen hafta çok kötüydü. dikkat ettim daha iyiyim şimdi. Bir de zorlayınca, vajinadan leke geliyordu zorlanma olduğu için. ödüm koptu şimdi daha dikkatliyim.

Kizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum
canım bol bol dinlen. ben de çok yorunca oluyor. dinlenince geçiyor. hiçbişicik olmicak merak etme :)

Günaydın... iyi haftalar herkese... kanamasız, bulantısız, ağrısız sızısız, full enerjik bir hafta diliyorum herkese.. :KK71:
cimeka cimeka benim tahmini doğum 4 Ekim. SAT 29 Aralık.
haftasonu çok yoruldum. cumartesi temizlik vardı. iki yardımcı geldi ama ben de hiç oturmadım. sabah 7.30'dan gece 4'e kadar. cam, kapı, mutfak, dolap içleri, halılar, koltuklar silinmeyen bir yer kalmadı.. ama parmak uçlarıma kadar her yerim ağrıdı.. pazar bütün gün yattım kendime geldim. :KK16:
kanaması olan arkadaşlardan güzel haberler almak dileğiyle..
kendinize iyi bakın... :KK25:

merve100 merve100 elini karnina kot ya mussvvir ve salavat cekebilirsin insirah ve meryem suresini hic brakma oku tavsiyem bu.Rabbim sifa versin bu cana can kuvvet versin.

kızlar kanamam devam etmiyor,
progestan vermişti doktor hap olarak.
ne kadar daha içmem gerekiyor bilen var mı?

Sedebu Sedebu Merhaba:KK54: Bende Kasım Annelerinden Elif canım:) haberini alınca çok çok sevindim. Allah kucağınada almayı nasip etsin İnşallah. Güzel ve kolay bir hamilelik diliyorum senin için güzel anne adayı. Kendine iyi bak..
Canımm ilginiz,desteğiniz,dualarınız ve samimiyetiniz için gerçekten çok teşekkür ederim,beni çok mutlu ettiniz:KK200::KK15::KK60::KK36: Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.Elifcim Siz de mutlulukla sağlıkla büyütün meleklerinizi:KK37:

günaydın kızlar bugün tsh düşük olduğu için tekrar çağırmıştı dr. kan verdim bebişi de gördük bu arada. 22,4 mm 8 hafta 6 günlük olarak ölçtü usg. dr gelişimi devam ediyor sorun yok dedi. ama illaki aklımıza takılacak bi şey buluyouz ya benim aklıma e takıldı. geçen hafta pazartesi usg 8+5 ölçmüştü. boyu da 19.6 mm ydi. az gelişmemiş mi ona göre daha büyük olması gerekmez miydi :( ama bi sorun olsa söylerdi sonuçta. acaba gelişimi yavaşlıyor mu diye sıkıntıya düştüm :( ama adet tarihine göre normal. 10 ekim çıkıyordu doğum bugün 11 ekim çıktı

Back
X