• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar aranizda gobekteki tuyleri sarartan var mi??doktora sordum alcagina sarart dedi.oksijenli su aldim ama guneste beklemem gerekiyor.amonyak perhidrolle sarartsam olur mu sizce??
sakın perhidrol kullanma çok zararlı,normalde hamile olmasan bile cilde değmesi çok sakıncalı.
oksijenli suda kılları sarartır ama tüylenmeyi artırır.
Hiçbirşey yapmadan beklemek daha iyi.Ama ila yapıcam diyorsan papatya suyu ile sarartırsın hem bebekte güneşten D vitaminide görmüş olur ;)

Ewet canim ya. Gecenlerde bebegim ilk defa az hareket etti. Hatta aksam yemeginden sonra uzaninca kipir kipir olurdu ama bu kez hic hareket etmedi nasil moralim bozuldu nasil kotu oldum anlaatamam. Ama sahura kalktiktan sonra harekwtlenmeye başladi coo sukur. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
amin :)
benim için birgünde küçük bir kıpırdısını hissetmek yeterli.
ilerleyen haftalarda 28.haftadan sonra hareketlerinin düzenli olmasına elbette dikkat etmeliyiz.

kızlar deniz havuz sakıncalı değil mi ki
rahim ağzında doğal tıpa var artık.rahimi etkileyen bir durum yok.
deniz temiz sahillerde sıkıntı olmaz.Yüzmek hamilelikte en çok tavsiye edilen spor.
Havuzda ise hamilelerin enfeksiyon kapmaması için sabah erken saate havuzu ilk kullanan grupta olman önemli.
akşama kadar giren çıkandan kirleniyor içine işiyen saç spreyi ter vs giren kirletir.Birde klorsuz olmalı onun yerine daha sağlıklı başka birşey kullanılıyordu ismini unuttum.

Kızlar ayrıntılı ultrason için son hafta ne zamandı
18-24.hafta arasında bakılıyor.Sorun varsa sonrasında da kontroller yapılıyormuş o yuzden
Randevu almak kolay olmadığı için 24. haftasından sonrada bakılıyordur.Herhangi bir perinatoloji doktorunu ara çıkan sekreterine sor emin ol.İstersen sana telefon numarası bulayım sormak istediklerini sor ?

sakın perhidrol kullanma çok zararlı,normalde hamile olmasan bile cilde değmesi çok sakıncalı.
oksijenli suda kılları sarartır ama tüylenmeyi artırır.
Hiçbirşey yapmadan beklemek daha iyi.Ama ila yapıcam diyorsan papatya suyu ile sarartırsın hem bebekte güneşten D vitaminide görmüş olur :KK66:

Papatya suyu surunce ne kadar beklemeki acaba??
Mayo mu alsam die dusunmeye basladim zaten:)bikiniyi daha saglikli oldufu icin tercih ediyodum ama kimyasal bisiy surup bebege de bi zarar vermeyi hiiic istemem tabi..o herseyden onemli:))

Papatya suyu surunce ne kadar beklemeki acaba??
Mayo mu alsam die dusunmeye basladim zaten:)bikiniyi daha saglikli oldufu icin tercih ediyodum ama kimyasal bisiy surup bebege de bi zarar vermeyi hiiic istemem tabi..o herseyden onemli:))
amanyok ve perhidrol çok ama çok zararlı hiç ama hiç düşünme.
oksijenli su perhidrole gibi değil aynı gün açmıyor yavaş yavaş birkaç günde açıyor ama oda zararlı ve turuncu tonda açıyormuş.
papatya suyu daha doğal bir rengte açıyormuş,biraz sabır işi papatyayı bir hafta denemekten zarar çıkmaz

Cnm bikini yerine mayo alabilirsin. Ben öyle yapacağım bu sene
Canım hamile mayolari her mayo markasinda varmıdır biliyormusun? Ben bu hafta alacağım çünkü, bayramda gideceğiz. Buarada ben alt kısmın çık ıslak kalmaması için tankini de düşünüyorum. bikini altlarim oluyor. üstüne düz renk bir tankini olursa devamlı altı değiştirebilirim diye düşündüm.

Canım hamile mayolari her mayo markasinda varmıdır biliyormusun? Ben bu hafta alacağım çünkü, bayramda gideceğiz. Buarada ben alt kısmın çık ıslak kalmaması için tankini de düşünüyorum. bikini altlarim oluyor. üstüne düz renk bir tankini olursa devamlı altı değiştirebilirim diye düşündüm.

Bonprix de var cok guzel pembeli falan ama bedeni kalmamis..

En kotu agdayla alirim zaten gobek deligi ne kadar lazer epi.ye gidiyodum.dogumdan sonrada gitmeye devan ederim..

Cnm ben de bayramda gideceğim ama mayo baktım bulamadım koray ve pentide. Şu an yok dediler normalde vardır korayda..
Benim de bikinim oluyor hala ama herkes göbeğime bakcak diye üstüne elbise giyerim diyorum, denizden çıkınca herşeyi çıkarıp başka elbise giyerim falan.. Bakalım hayırlısı ya :)

kızlar deniz havuz sakıncalı değil mi ki[/QUOTE

Aslinda denizi oneriyormus doktorlar ama ben bu idrar yolu enfeksiyonundan dolayi biraz supheliyim bu yil. Aslinda dikkat edip kuru tutabilssek birsey olmaz sanirim ama daha tam karar veremedim. Dayanabilirsem girmeyecegim ben.

Ayni durumdayiz demekki .. Icimi karattilar artik
canım bende cektırdım fetal eko. bebegımın kalbınde ekojen fokus da dıyolar parlaklık var. 3 doktora gııtım 3 u de aynı seyı soyledı. eko cektırdım. doktor kalbı normal calısıyo. parlaklıktan baska bırsey yok dedi. doguma kadar bırsey de yapılamaz. dogduktan sonra tekrar gormelıyım dedi. yaptır bence sende ıcın rahatlasın allahın ıznıyle bırsey cıkmıcak

Cnm ben de bayramda gideceğim ama mayo baktım bulamadım koray ve pentide. Şu an yok dediler normalde vardır korayda..
Benim de bikinim oluyor hala ama herkes göbeğime bakcak diye üstüne elbise giyerim diyorum, denizden çıkınca herşeyi çıkarıp başka elbise giyerim falan.. Bakalım hayırlısı ya :)
Hadi ya bende ankarada gezinecegim bakalım. bizi neden dusunmezlerr :( bende gobegime bakilacagini bilmesem benimde bikiniler oluyor. olmadı devamlı elbiseyle otururum artık yapcak bişey yok.
Bonprix de var cok guzel pembeli falan ama bedeni kalmamis..

En kotu agdayla alirim zaten gobek deligi ne kadar lazer epi.ye gidiyodum.dogumdan sonrada gitmeye devan ederim..
Bonprix dekileri gördüm bende ama denemeden almak istemedim.

Merhaba ekim anneleri inşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben maalesef diyetle devam ediyorum yoluma gebelik şekeri çıktı çünkü ama bu halimize de bin şükür. Bu arada 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda bu usg için belli bir tarih var mı merak ediyorum yoksa herhangi bir tarihte de girilebilir mi

Merhaba ekim anneleri inşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben maalesef diyetle devam ediyorum yoluma gebelik şekeri çıktı çünkü ama bu halimize de bin şükür. Bu arada 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda bu usg için belli bir tarih var mı merak ediyorum yoksa herhangi bir tarihte de girilebilir mi
Cnm geçmiş olsun.. Diyetle hallolcak bişiy heralde allah başka dert vermesin :)
Ben de yarın yükleme yaptıracağımve korkuyorum şeker çıkacak diye. Ailede falan yok ama bi kaç arkadaşım yaşadı, büyük bi sıkıntı da değil biliyorum,ama ben biraz ayaklarımda şişlik ve sürekli susuzluk hissettim 1 haftadır, tam şeker varsa kendini belli ettiği haftaymış ve belirtiler de bunlar da varmış.
Nasıl bişey diyet cnm nelere dikkat ediyosn?

Cnm 4boyutlu için belirli bi haftası yok, ben ilk 15. Haftada gördüm bebeğimi renkli tüm vücudunu ama yüzü belli değildi, 18 de de biraz belliydi.
Tam olarak yüzünü gördüğüm 20+3 de detaylıdaydı canım.

Kendi doktorum dediki hep görüntü almaya çalışırız ama 28.hafta idealdir çünkü bebeğin kemik gelişimi bitmeye yakın olur yanakları da etlenir yağlanır dedi. İstersen 28 de bi git renkli ultrason için :)

Kızlar ya dün konuşuldu ya tavuk yemek iyi değil gdo hormon diye.. Ben normalde eve çok almıyorum ama işyerinde falan mecbur çıkarsa yiyordum.. 3 gündür msafirliklere gittik iftar için 3 gündür üst üste yemekte tavuk yedim. Çok huzursuzum şu an ya :( sanki bebeğime zarar vermiş gibi hissediyorum bile bile :(. Bi müddet hiç yemiycem

Kızlar ya dün konuşuldu ya tavuk yemek iyi değil gdo hormon diye.. Ben normalde eve çok almıyorum ama işyerinde falan mecbur çıkarsa yiyordum.. 3 gündür msafirliklere gittik iftar için 3 gündür üst üste yemekte tavuk yedim. Çok huzursuzum şu an ya :KK43: sanki bebeğime zarar vermiş gibi hissediyorum bile bile :KK43:. Bi müddet hiç yemiycem

sürekli yemek iyi değil yoksa arada herkesin önüne evde olmasa bir yerlerde geliyordur.
bişi olmaz 3 günden.Sürekli tüketmiyorsun zaten.Doktora gitsen tavuk ye bişi olmaz der eminim.İçin rahat olsun zararlı bir kimyasal ilaça maruz kalmadın ;) bol su,sebze meyvelere atarsın o kadarcığını.

Kızlar şeker yüklemesine gitmeden önce nelere dikkat ediyoruz? Doktorum aç gelmen yeterli dedi. İnternette de gece 12den sonra bişiy yemeyin yazıyor.
Bilen var mı

Back
X