• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
gunaydın kızlar, doktorum gecen hafta cagırdı seker yuklemesı ıcın gıtmedım. bu hafta da kendımce kacıyorum. ama ıyımı yapıyorum bılmıyorum. haftaya da bayram heryer kapalı olur. ne yapcam bılmıyorum. yukeleme konusunda kararsızım. tansıyon problemım var benım. tansıyon olanlarda seker de cıkar dıyolar. sızce yaptırsammı yaptırmasammı. en gec olmazsa persembe cuma gıderım. 26 olmadan.
Canım ben de çok tereddüt etmiştim yaptırırken ama bikaç kere şekerim düştü gibi fena oldum ve yapayım riske atmayayım dedim o kadar şeker zaten yiyorum dedim, şekerli suyu içtim bi baktım meyve suyu veya şerbetli tatlılardan çok daha hafif yani, Karatay yaptırmayın diyor ama biz zaten onun istediği gibi bi hayat sürmüyoruz şekeri her şekilde alıyoruz

Arkadaşlar inanılmaz sıkıldım biran önce alışveriş yapıp tatile çıkmak istiyorum ben ya :(
15 gündür eşimi görmüyordum yine...neyse yarın akşama kavuşacağız inş.

Kizlar bebek arabasi icin tavsiyesi olanlar ???
biz casual cadillac air trona aldık. şu an için özelliklerine,renklerine ve kalitesine bayıldım. açması kapaması çok pratik. ana kucağı sağlam ve kullanışlı gözüküyor. tabi kullanmadan yorum yapmak da doğru değil ama şimdilik içime sindi. bakalım bebişle de memnun kalacak mıyız? :)

biz casual cadillac air trona aldık. şu an için özelliklerine,renklerine ve kalitesine bayıldım. açması kapaması çok pratik. ana kucağı sağlam ve kullanışlı gözüküyor. tabi kullanmadan yorum yapmak da doğru değil ama şimdilik içime sindi. bakalım bebişle de memnun kalacak mıyız? :)
Bende arastirdim henuz almadim ama onda karar kildik en guzel gorunen o bencede cok kullanisli duruyor

hepsi hayırlı olsun :) güzel güzel giydirmek nasip olsun inşallah :KK46:
benim listem hazır:kahve:,
standart alcaklarım net bir tek kıyafetler konusunda soru işarteleri var ,kullanışsız kıyafet almak istemiyorum,ilk 3 ay zaten yatakta geçirecek göbek kordonunun düşmesi zaten bir ay onun için iç-dış zıpınlar ,çok kucaklara vermeyi düşünmüyorum,seven yatakda sevsin :)
o dönemde sık sık temiz değişterebileceğim bol body ,üst- altlar ve bir iki tulum ve yelek olur .Sonrasını çıkar alırım inşallah zaten.
sağol canım benim :) hepimiz sağlıkla giydirelim inşallah :) ama ben hala doyamıyorum kıyafet almaya görünce kendimi kaybediyorum da eşim tutuyor :)

Kızlar alakasız olacak belki ama perşembe günü iftar A misafirim var eşim ve benle 10 kişi olacağız, biraz tırsıyorum çok yorulmayayım diye,o yüzden bi gün önceden de yapıp dolaba atabileceğim şeyler seçtim de menüm çok mu saçma
Çarşamba dan
Chesee cake
Patlıcan közleme salatası yapcam
Yoğurtlu kabak için kabak kuzartcam
Perşembe günü de erkenden
Körili tavuklu mantar
Mercimek çorbası nı yapcam sonra ısıtırım
Patates püresi ni yapıp borcam A koyup iftar A yakın kızartırım fıronda
Salatayı da hazırlayıp dolaba atıcam sos koymadan
En son da pilavı yaparım
Bide barbunya pilaki alcam hazır tavuk mantar yemeyen olursa diye
Sorum da şu menüm alakasız mı :110:
canım menün çok iyi de rabbim yardımcın olsun 10 kişilik misafir çok yorulursun ama çok yorma kendini emi..

Kizlar bebek arabasi icin tavsiyesi olanlar ???
canım bizim arabayla sürekli biyerlere gittiğimiz için bi de maraş çok yokuş olduğu için idare eder vasfında bi araba begendik... hem türkiyede üretiliyor benettonun 2050 pasific modelini begendik travel sistem... hem de alüminyum aksam kullanıldığı için taşıması rahat... zaten bebek arabasını babamız yanımızda değilken kullanacağımız için taşınabilirliği ön planda tuttuk... yakından da inceledim gayet hoşuma gitti...

kızlar ben bunu çok beğendim fiyatı da uygun özelliğine göre
hemde puseti de takılabiliyor 880,00 tl
vista-purple.webp

Kizlar gunaydin dun misafirim vardi terden 3 kez dus aldim gece ayaklarim davul gibiydi ama tum gece sicaktan uyuyamadim sabah bi kalktim eller ayaklar gozler sis uykusuzluktan mi sicaktan mi bilemedim
hepsi etkiliyor canım ayakta kalmışsın o etkiler sıcaklar etkiliyor yani bu yaz şiş şiş gezcez gibi geliyor bana :S

kızlar göbek,basen,göğüs bölgesinde çatlaklarınız oluşmaya başladı mı?? benim daha çatlağım olmadı hiç çok şükür de ne zaman olur bu çatlaklar :S

hepsi etkiliyor canım ayakta kalmışsın o etkiler sıcaklar etkiliyor yani bu yaz şiş şiş gezcez gibi geliyor bana :S
en çok sıcak etkiliyor ama :( ben tuz hiç kullanmam ve ayakta da durmuyorum çok günlük yürüyüşüm dışında onu da yatsı vakti eşimle çıkıp yapıyorum yine de el ve ayak parmaklarım şişiyor :(

kızlar göbek,basen,göğüs bölgesinde çatlaklarınız oluşmaya başladı mı?? benim daha çatlağım olmadı hiç çok şükür de ne zaman olur bu çatlaklar :S
canım ben kilo sorunu olan bi insanım kullandığım bi ilaç yüzünden 2 haftada 10 kilo almıştım o zaman çatlagım yok sanmıştım taa ki kilo verene kadar bi kaç kilo verince kolumda çatlaklar belirmeye başladı... yanı çogunlukla bebiş doğunca anlayacağız galiba :(

bunyeye bağlıymış çatlağa müsait ise karın ilk çıktığında başlıyormuş.
Cildin çok kuru değilse dikkatte edersen olmayabilirmiş.
yani cildin esnekliği önemli.
anne kardeşte olduysa kaçınılmazmış.

doktorun gerekli gördüyse bence yaptır derim tatlım ben. sonuçta tansiyonda var Allah korusun yaptırmazsan önlemsiz olmayasın. eğer miden falan kötü olursa açlık-tokluk bakıyolarmış sadece
persembe yada cuma gıdeyım barı bayram tatılı gırmeden. aklım rahat olsun, cıkarsa da yapacak bırsey yok napalım

3 hafta raporun ardından dun ıse basladım. 2. gunum bugun, hem sıcak hem de cok yoruldugumu farkettım. 33. haftalık arkadaslar var onlar da gıtmıs calısabılır raporu almıs. cok sasırdım. bende şu dogum izni gelse diye bekliyorum. sizler ne dusunuyorsunuz. kacıncı haftada ızne cıkmayı planlıyorsunuz. bu sene cok sıcak olacakmıs gıbı gelıyo bana agustos eylulde nasıl calısırım ben.

3 hafta raporun ardından dun ıse basladım. 2. gunum bugun, hem sıcak hem de cok yoruldugumu farkettım. 33. haftalık arkadaslar var onlar da gıtmıs calısabılır raporu almıs. cok sasırdım. bende şu dogum izni gelse diye bekliyorum. sizler ne dusunuyorsunuz. kacıncı haftada ızne cıkmayı planlıyorsunuz. bu sene cok sıcak olacakmıs gıbı gelıyo bana agustos eylulde nasıl calısırım ben.
Ben çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum yani 37. haftaya kadar çünkü bebişe kalsın istiyorum 5 haftalık zamanın hatta alabilirsem 1 hafta daha almaya çalışacağım

gittiği yere kadar çalışmak istiyorum bende. ama eğer dr riskli bi durum görürde 32den sonra çalışma derse hiçte riske atamam otururum evde napalım

Back
X