• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm:KK15::KK200:
Rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla :KK200:

Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm:KK15::KK200:
Canim benim yaa çok sevindim :KK200: rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :dua: ben dün ilk haftaları okurken gözüme ilişti takvimin görür görmez çok sevindim inan :KK200: ama yine öğrenci modlarindayim finallerim var girer girmez hayırlı olsun mesajı aticaktim sana :KK200: yeni görünce dayanamıyip girdim :KK200:

Canim benim yaa çok sevindim :KK200: rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :dua: ben dün ilk haftaları okurken gözüme ilişti takvimin görür görmez çok sevindim inan :KK200: ama yine öğrenci modlarindayim finallerim var girer girmez hayırlı olsun mesajı aticaktim sana :KK200: yeni görünce dayanamıyip girdim :KK200:
Canımm benimm yaaa :KK200::KK200: çook saol inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatlice kavuşurum:dua: başarılar sınavlarında canımmm :KK200::KK15:

Her halükarda zor hamilelik.. Özellikle bu sene sıcak çok fazla oldu. Eskiden 40 derece olduğunda kamuda idari izin sayılırdı, bu sene kaç kez 40 dereceleri 43 dereceleri gördük ama izin hakkımız olmadı maalesef. Hayırlısı.. Bu sene bize vurdu sıcaklar, inş Allah diğer tarafta serinletir.. Anne olmak için verdiğimiz bu emeğin karşılığını verir, sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza..
Emel'cim sen bebek arabasını Beneto mu almıştın? Öyle hatırlıyorum sanki.. Bir çeşitini gördüm ben de şimdi bakınırken..

http://urun.n11.com/3-tekerlekli-be...stem-bebek-arabasi-P117656845?rf=one-cikanlar

3 tekerlekli değişik bir şeye benziyor ama kumaş yapısı vs nasıldır bilemedim, gidip görmeden.. Sen ne düşünüyorsun senin araba da Benetoysa..?
Canim ben hala arabayi almadım :dondurma:bi rahatlik çöktü üstüme sanki sınavlar nedeni ile herhalde kafa iyicene gitti benim :deli:beğendiğim model farkliydi :) yakındanda bakıp kumaşini begenmistim dur linki bulup atiyim sana :anneadayı:

Kızlarrrr merhaba,
Canımm hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :KK200::nazar: çok sevindim

Kizlar bebegin tekmelerini hem aci hem de gidiklanma seklinde hissedeniz var mi cok eglenceli :)

BEENN BEEEENNN :) bi anda acıtıyo ahh diyorum sonra gıdıklamaya dönüyo falan. bide izlemesi çok güzel sürekli gözüm karnımda :)

inşallah
aynen o tekme attıkça çok mutlu oluyorum video ya çekiyorum ama sıpam anlıyo cidden daha yavaş vuruyo ama telefonu kaldırınca ortadan anam bir vuruyor elim karnımdaysa zıplıyor resmen :KK49:
ama üst üste çok kuvvetli vurunca karnım ağrıyo hareket ederken
ben nst ye ilk defa giricem çok merak ediyorum

ben artık sessizce dokunuyorum eşime yada elini alıp koyuyorum karnıma. dediğin gibi hissediyo sanki telefon ortaya çıkınca bi duruyo falan komik oluyo

Kızlarrrr merhaba,

aaa hayırlı olsun canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sende bizim dualarımızdasın

Kızlarrrr merhaba,
Anaaaaaa canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun inşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın özledik seni

Kızlar bu hastane odasındaki bebek küvezi ölçülerini bilen var mı tütü yapmak için. Nette baktım yazmıyor

Kızlarrrr merhaba,
Canım çook ama çoook sevindim hep merak ediyordum ama mesaj atmaya da çekindim açıkçası okuyunca gözlerimden yaşlar geldi ve odada basıldım ne oldu niye ağlıyorsun kesin duygusal bişeyler okumuştur diye güldü iş arkadaşları Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizin için bol bol dua edeceğiz teyzesi :nazar::nazar::KK71::KK71::KK71:

Canım çook ama çoook sevindim hep merak ediyordum ama mesaj atmaya da çekindim açıkçası okuyunca gözlerimden yaşlar geldi ve odada basıldım ne oldu niye ağlıyorsun kesin duygusal bişeyler okumuştur diye güldü iş arkadaşları Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizin için bol bol dua edeceğiz teyzesi :nazar::nazar::KK71::KK71::KK71:
Canımmmm benimm :KK200: Allah razı olsun, inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum yavruma :dua: çook öpüyorumm :KK15::KK200:

kızlar merhaba!
ben ne zaman hastaneye kontrole gitsem, hastaneyi grdüğüm an gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. kadın doğum servisine indiğimde o doğum yapan ya da yapmak üzere olan anneleri, kapıda bekleyenleri gördüğümde kendimi tutamıyorum. şuan bunları yazarken bile ağlamak geliyor içimden.

kızıma güzel bir hayat sağlayabilecek miyim, onu bu dunyanın kotuluklerınden koruyabılecek mıyım, karsısına kımler cıkacak, ya ona bısey olursa ya da eşime, bana... Aklımda yerlı yersız hezeyanlar.. kendıme gelemıyorum bır muddet ve unutmaya calısıyorum o anlarda. toplamaya calısıyorum kendımı.

ama aklıma gelınce yıne baslıyor aglamaklar..

var mı benım gıbı olan, bu durumun bır cozumunu bulan? ben rahat olmak ıstıyorum. mutlu ve umutlu olmak ıstıyorum. cunku bır sıkıntı yok cok sukur ama sıkıntısı olan annelerı babaları gorunce kendıme hakım olamıyorum.. cok uzuluyorum o ınsanlara. bana ne oldu bılmıyorum:KK61:

Allah herkese yardım etsın..

Back
X