• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm:KK15::KK200:
Canım kuzucummm çooook sevindim iyi ki paylaştın, inan çok mutlu oldum :KK200::KK200:
Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de sağlıkla kavuşmanız nasip olsun inşallah :nazar::anne: kendine ve bebeğe çok dikkat el bebek gül bebek yaşa hamileliğini inşallaaaah :dua::KK200::KK200:

Canım kuzucummm çooook sevindim iyi ki paylaştın, inan çok mutlu oldum :KK200::KK200:
Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de sağlıkla kavuşmanız nasip olsun inşallah :nazar::anne: kendine ve bebeğe çok dikkat el bebek gül bebek yaşa hamileliğini inşallaaaah :dua::KK200::KK200:
Aminnn kuzummmm aminnn inşallahh canım benimmm:KK200: çok özlemişim yaa, öpüyorum çooookk:KK15::KK15::KK200:

Günaydın kızlar.. Yazdıklarınızı okudum biraz, @besyo_86 geçmii olsun canım Allah şifa versin size.:KK200:
uykusuzluk bend de oluyo artık ilk yattığında uyuyamıyorum baya.. Bide sabah karşı uyanıyorum Tuvalet ihtiyacı için, onun dışında wc ihtiyacı çok olmuyo benim ama gece muhakkak 1 kere gidiyorum, sonra da bebişko kımış kımıl olduğu için tekrar uyuyamıyorum :KK70: bugun sabaha karşı 5 falandı videoya çektim göbeğim böyle iniyo çıkıo bi sağ bi sol meksika dalgası gibi :):) :KK46:

Asıl ne sorcam ,
Benim ağrılarım başladı kızlar, yürürken kasıklarımda hep baskı ağrı oluyo, uzanırken otururken iyiyim ama.
Yatarken de sağdan sola soldan sağa dönerken yine kasıklarım çok ağrıyo, İnşallah normaldir, inşallah kasılma diildir bunlar ama ağrı gibi yani ağırlıktanmı acaba.. :KK43: Size de oluyor mu
Allah sağlık versin hepimize inşallah

Gece ben de çok zor uyuyorum çok tepikliyo. Ne tarafa dönersem döneyim rahatsız oluyo heralde ki dönme diyo resmen :) 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, bol su içmeye çalışıyorum yatana kadar. Açıkçası tuvalete çıktıkça mutlu oluyorum çünkü bu vücudumun ödem tutmadığını suları attığını gösteriyor. Ödem olmması için bol su için diye öneriliyor zaten.

Kasılmalarım ara ara yine oluyor ama hastaneye kaldırıldığımdaki kadar değil. Yürürken baskı hissi bende de var, korkuyorum yürürken kese patlar mı su gelir mi diye o derece. Yine de akşamları yürüyüşten vazgeçmiyorum iyi mi kötü mü bilmem, yemekten sonra çok iyi geliyor yürüyüş.

Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm:KK15::KK200:
Merhaba, önceki durumunu bilmiyordum ama eski mesajlarına baktım. Önce üzüldüm, sonra sevindim Allah tamamına erdirsin :) İnşallah sağlıklı sıhhatli kavuşursun yavruna:anne:

Gece ben de çok zor uyuyorum çok tepikliyo. Ne tarafa dönersem döneyim rahatsız oluyo heralde ki dönme diyo resmen :) 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, bol su içmeye çalışıyorum yatana kadar. Açıkçası tuvalete çıktıkça mutlu oluyorum çünkü bu vücudumun ödem tutmadığını suları attığını gösteriyor. Ödem olmması için bol su için diye öneriliyor zaten.

Kasılmalarım ara ara yine oluyor ama hastaneye kaldırıldığımdaki kadar değil. Yürürken baskı hissi bende de var, korkuyorum yürürken kese patlar mı su gelir mi diye o derece. Yine de akşamları yürüyüşten vazgeçmiyorum iyi mi kötü mü bilmem, yemekten sonra çok iyi geliyor yürüyüş.
Yürüyüş iyi gelir canım ya gelmez mi.. Yürüyüş yaptığım günler şişim olmuyo benim ödemler gidiyo hareket ettikçe sanki :)
Benimki kasılma gibi değil hep orda olan bi ağrı gibi çarşamba doktora gittiğimde sorucam.. Ama adım gibi eminim ki normal bunlar bebek büyüdü sonucta diycek bana :)

biz de bugun doktor randevumuza gittik. bebeğim hareket ettikçe karnım ağrıyor bazen belim ağrıyor bazen kasık ağrılarım oluyor. Doktorum bebeğin suyu normal ayaklar yukarda başı aşağıda rahim ağzı kapalı her şey çok normal ve mükemmel gidiyor dedi. ağırlık merkezi değiştikçe ağrın olur ama erken doğum riskin yok rahat ol dedi..

29+6 da bebeğim 1500 gr, 42 cm, bense toplamda 3 kiloyla yola devam ediyoruz :KK36:

Yürüyüş iyi gelir canım ya gelmez mi.. Yürüyüş yaptığım günler şişim olmuyo benim ödemler gidiyo hareket ettikçe sanki :)
Benimki kasılma gibi değil hep orda olan bi ağrı gibi çarşamba doktora gittiğimde sorucam.. Ama adım gibi eminim ki normal bunlar bebek büyüdü sonucta diycek bana :)
Çıkıvermesin yürürken aşağıdan :KK53: Büyüdü iyice sonuçta başka organlarımıza da ağrı veriyor artık. İnşallah herşey yolundadır doktorun rahatlatır içini.

Kızlar doğum izni meselesinde kurban bayramı için yapılacak birşey var mı? Daha önce konuşuldu mu burada kaçırmış olabilirim. 32+0 olduğumda alırsam çalışabilir raporunu, arada 1 hafta kurban bayramı var. Bu durumda bayramı ayrı tutamıyoruz değil mi?

biz de bugun doktor randevumuza gittik. bebeğim hareket ettikçe karnım ağrıyor bazen belim ağrıyor bazen kasık ağrılarım oluyor. Doktorum bebeğin suyu normal ayaklar yukarda başı aşağıda rahim ağzı kapalı her şey çok normal ve mükemmel gidiyor dedi. ağırlık merkezi değiştikçe ağrın olur ama erken doğum riskin yok rahat ol dedi..

29+6 da bebeğim 1500 gr, 42 cm, bense toplamda 3 kiloyla yola devam ediyoruz :KK36:

Canim maşallah :nazar:dogum tarihlerimiz ayni,ben de kuzumu gormeyeli neredeyse 1 ay olacak haftaya gorecegim. Yalniz 3 kilo mu aldin masallah sana:nazar:ben 8,5kilo aldim.dertleniyorum ara ara ama sağlıklı olsun diyorum sonra

Kızlar doğum izni meselesinde kurban bayramı için yapılacak birşey var mı? Daha önce konuşuldu mu burada kaçırmış olabilirim. 32+0 olduğumda alırsam çalışabilir raporunu, arada 1 hafta kurban bayramı var. Bu durumda bayramı ayrı tutamıyoruz değil mi?
hangi arada canım? 32 yi aldıktan sonra mı bayram? O zaman iyi işte işe gitmeden çalışmış sayılcan:) benim de son haftam (37) kurbana geliyo gibi bişiy :) 5 gün kardayız eğer öyleyse

Kızlarrrr merhaba,
Cnm insallah kucagina hayirlisiyla alirsin bu sefer tamamina erdirsin mevlam kendine ve bebise cok dikkat et

bademli hurmalar bendeydi :KK70: onlar hazir seker paketi gibi geldi bana cnm onlari kulahlar buldum süslü 2ser tane hastaneye eve gelenlere dagiticam hurma satilan Yerler de vardir diye düşünüyorum banq esim umreden getirdi cunku onlari
Hm anladm cnm güle güle dağıt inşallh. Foto yokmu ya bi baksak;)

kızlar merhaba!
ben ne zaman hastaneye kontrole gitsem, hastaneyi grdüğüm an gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. kadın doğum servisine indiğimde o doğum yapan ya da yapmak üzere olan anneleri, kapıda bekleyenleri gördüğümde kendimi tutamıyorum. şuan bunları yazarken bile ağlamak geliyor içimden.

kızıma güzel bir hayat sağlayabilecek miyim, onu bu dunyanın kotuluklerınden koruyabılecek mıyım, karsısına kımler cıkacak, ya ona bısey olursa ya da eşime, bana... Aklımda yerlı yersız hezeyanlar.. kendıme gelemıyorum bır muddet ve unutmaya calısıyorum o anlarda. toplamaya calısıyorum kendımı.

ama aklıma gelınce yıne baslıyor aglamaklar..

var mı benım gıbı olan, bu durumun bır cozumunu bulan? ben rahat olmak ıstıyorum. mutlu ve umutlu olmak ıstıyorum. cunku bır sıkıntı yok cok sukur ama sıkıntısı olan annelerı babaları gorunce kendıme hakım olamıyorum.. cok uzuluyorum o ınsanlara. bana ne oldu bılmıyorum:KK61:

Allah herkese yardım etsın..

Sanki yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm.ben de aynı hisler.ben de sürekli aglıyorum.senin yazdıklarını okurken bile gözlerim den yas geldi.bi çözüm de bulamadım malesef :(

hangi arada canım? 32 yi aldıktan sonra mı bayram? O zaman iyi işte işe gitmeden çalışmış sayılcan:) benim de son haftam (37) kurbana geliyo gibi bişiy :) 5 gün kardayız eğer öyleyse
Benimde son haftam kurban bayramı haftası, bugün aldım 32 haftalık raporu ve doktorada sordum eylülün 19 unda gel çalışamaz raporu vercem dedi yani son hafta kurban bayramından sayılıyo ve bu güzel bişey :)

kizlar midem cok kotu bu aralar hep kusasim geliyo ilk aylarda bile boyle deildim yaaaa

Canim maşallah :nazar:dogum tarihlerimiz ayni,ben de kuzumu gormeyeli neredeyse 1 ay olacak haftaya gorecegim. Yalniz 3 kilo mu aldin masallah sana:nazar:ben 8,5kilo aldim.dertleniyorum ara ara ama sağlıklı olsun diyorum sonra
canim 8-9 kilo dedigin ne ki ilk hafta gider hic merak etme ben ilk bebegimde 24 kilo almistim hizla hepsini verdim hic korkma 11-16 arasi normal zaten . bu gebeligimde ise 6 kilo aldim nedense ikisode erkek ama yasadigim hersey cok farkli

Back
X