• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimki de son bir haftadır babasının sesini duyunca coşuyor , tesadüf mü değil mi anlamadım ama dün hiç hareketli değildi tedirgin olmaya başladım gece 3-4 arası uyanıktım sonra eşimde uyandı birşeyler dedi hemen tekme atmaya başladı eşimin elini karnıma koydum o konuştukça vurmalar arttı bir tane sert vurdu eşim bile yuhh o nasıl vuruş dedim birde uyu diyorsun bu tekmelerle nasıl uyuyayım bakalım bugün de babasının sesini duyunca yaparsa babacı olacak benim kuzum sanırım:sinirli::sinirli::sinirli:
Yok anammm bunlar babaci , dün hareket etmiyordu eşim bana bişey okumaya başladı sesini duyunca babasının nasıl hareketlendi ağzımdan cikicak dedim resmen eşim susunca da durdu :KK70:

herkese merhaba. nasipse ben de ekim annesi olmaya adayım.
2. çocugumuzu bekliyoruz biz de.
doğum yapanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarına da alacaklar güzel yavrularını.
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kavustursun inşallah :)

Canin inan bana kesintisiz 10 dakika ayakta duramam ben. Doktorum zaten bebegin aşagida dedi o yuzden daha cok baski ve agri hissediyorum. Karnima bakildiginda bile gobegim aşagida duruyor ne yazikki :KK43:
Ayy rahatladım cidden peki erken doğum falan demedi dimi beni o korkutuyor böyle olunca, ben de bi ev süpüren e kadar kaç kere helaya gidiyorum belli değil :oha: erken doğum şüphesi dışında razıyım gerçi bana da öyle bişey demedi doktorum ama annelik işte vesvese ettiriyor :anne:

Hepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Aman ha canım dikkat et en dikkatli olmamız gereken zaman... Belinin ağrısı artarsa bi doktora git aksatma. ..

Sağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Canim benim yaa inşallah iyileşecek ve büyüyecek hızla... ben durmadan dua ediyorum ona... Allahın izni ile eve geçeceğiniz gün yazacaksın ... güçlü olmaya bak tamam mı gülüm... Rabbim bu sıkıntılarının mükafatıni çok güzel verecek inşallah...

Kizlar nasilsiniz bugun cok yogundu hastane baya hic dinlenmedim otur kalk canm cikti karnimda buyuyo geriliyo iyice sinir oldum ben evde ayak tirnagimi kesemiyorum adamlar benden neler bekliyo

Canim aman dikkat et kéndine. Bu insanlar yada esleri hic mi hamile olmamis ya.

Yok anammm bunlar babaci , dün hareket etmiyordu eşim bana bişey okumaya başladı sesini duyunca babasının nasıl hareketlendi ağzımdan cikicak dedim resmen eşim susunca da durdu :KK70:
Ekim bebişleri hep babaci galiba benim kızda öyle akşama kadar hiç sesi çıkmıyor hissediyor mu artık nedir baba gelince vuruyorda vuruyor :) babaya sevimlilik yaparken anneyi hiç düşünmüyor minik kızım :KK49:ama olsun onlar iyi olsun da.:anne:

kızLAR bebişimin cantası hazır benimde pijamalarımda kestirme işlmelerim var onlardan sonrabende kendi cantamı hazırlıcam bu hafta ...yarında kadın alıyorum eve ,evin temizliğide bi hallolsun eksikler hiç bimiyor gibi sanki ya :(

bu arada kızlar sorum hepinize bebeginiz donmüş mü ?? doktorlar daha cok döner mi dedi yoksa sizlerede ??* benim bebiş dönmemiş

Ayy rahatladım cidden peki erken doğum falan demedi dimi beni o korkutuyor böyle olunca, ben de bi ev süpüren e kadar kaç kere helaya gidiyorum belli değil :oha: erken doğum şüphesi dışında razıyım gerçi bana da öyle bişey demedi doktorum ama annelik işte vesvese ettiriyor :anne:
Canim demedi ama c.tesi gunu kontrolum var 32. Hafta raporu verecek mi soracagim. Insallah bi sikıntimiz yoktur da verir

Ekim bebişleri hep babaci galiba benim kızda öyle akşama kadar hiç sesi çıkmıyor hissediyor mu artık nedir baba gelince vuruyorda vuruyor :) babaya sevimlilik yaparken anneyi hiç düşünmüyor minik kızım :KK49:ama olsun onlar iyi olsun da.:anne:
Amin canım inşallah hep iyi olsunlar bal böcukler :)

image.webp
Kızlar oğluşuma yazma işliyorm nasıl olmuş acaba rengi boncukları felan kızlaro_O

Back
X