- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım tatlı telaşlar bunlar, ne güzel hallediyorsunuz. Allah ağzınızin tadını gelecek yavrunuzla beraber iyice arttirsin inş. annem komşular la bayram sonrası halledecekmis bakalım. Ben 2 gündür evin dolaplarini duzeltmekten baya yoruldum. bide cuma kadın alicam inş. Buarada ben baby &më nin tanışma paketini aldım. içinde deterjan leke çıkarıcı ve yumuşatıcı var onu kullanıcam.Gunaydin kizlar. Dun kizimin kiyafetlerini yikadim. Annem ekim basinda gelecek o zamana kadar bekleyemeyiz belki diye basladim yavastan. Ne cok seyi olmus fark etmeden kizimin. Utule utule bitiremedik. Esimle seve seve, hayal kurarak utuledik. Bugun de yikamaya ve utuye devam. Hacisakir sabun tozu kullandim yikarken ama alismisiz yumusatici kokusuna bana pek cekici gelmedi. Neyse alerji vs yapmasin da vaarsin iyi kokmasin.
Canım bizimde maşallah boydan 1 hafta önde çıkıyor genelde ama o ben ve eşim uzunuz ondan bence sizde oyleyseniz uzun cikiyordur kuzu :)canım bende 32 haftada gittim salı günü boyu 47 cm kilosu 2260 gr dı
haftasının önünde benim paşamda
he bi de sıvım sınırın üstünde çıktı doktor iki ay önceden dedi ama boyu uzun büyük bişey geliyo diye ama
bakalım olmayada bilir bişey diyemiyorum şu an için nasip eylül sonuna kadar beklesin en azından diye dua ediyorum
maşallah kuzuya canım benim. 29.haftada bizimkinin boyu 40cm kilosu 1600gr dı. 4gün fazla çıkıyodu normal gününden ama dr banada bişi demedi erken olabilir diye. her gittiğimde rahim boyunu ölçüyo zaten, rahim ağzı kapalı korkma erken riski yok diyo. kilo olarak biraz önden gidiyoruz ama sınırı geçmediğimiz için dr hiç bi sıkıntı yok hafif tombik bi bebek olucak diyo. boyu banada fazla geldi biraz ama dr ekstra bişi demediği için içim rahat. şeker çıktığı için dönsede dönmesede sezeryan olma ihtimalim arttı benim maalesef bakalım inşallah kontrol altına alabilirizde normali deneyebilirim
Maşalah kuzucum sana da,inşallah bekler içerde büyür güzel güzel :) sağlıkla gelsin inşallahcanım bende 32 haftada gittim salı günü boyu 47 cm kilosu 2260 gr dı
haftasının önünde benim paşamda
he bi de sıvım sınırın üstünde çıktı doktor iki ay önceden dedi ama boyu uzun büyük bişey geliyo diye ama
bakalım olmayada bilir bişey diyemiyorum şu an için nasip eylül sonuna kadar beklesin en azından diye dua ediyorum
Maşalah size de canım. Bana dr yorum yapmadı, benim doktorum hep rahat bi insandı zaten dün de öyleydi ters mi duruyo döner, büyük mü çıktı önemli değil modunda. Ben de bişe sormadım, üstelemedim tamam tşk dedim çıktım :) ya bi de ne var biliyo musun canım, benim doktor ben 28 ken cihazını değiştirdi, ve o cihaza kadar hep günüyle uyumlu giden bebe o cihazda hep 1 hafta önde çıkıyo:) diyorum cihazda mı bişiy varamaaaan kısmet artık napalım sağlıkla gelsinler de biz herşeye razıyız :):)
Maşalah kuzucum sana da,inşallah bekler içerde büyür güzel güzel :) sağlıkla gelsin inşallah
maşallah kuzuya canım benim. 29.haftada bizimkinin boyu 40cm kilosu 1600gr dı. 4gün fazla çıkıyodu normal gününden ama dr banada bişi demedi erken olabilir diye. her gittiğimde rahim boyunu ölçüyo zaten, rahim ağzı kapalı korkma erken riski yok diyo. kilo olarak biraz önden gidiyoruz ama sınırı geçmediğimiz için dr hiç bi sıkıntı yok hafif tombik bi bebek olucak diyo. boyu banada fazla geldi biraz ama dr ekstra bişi demediği için içim rahat. şeker çıktığı için dönsede dönmesede sezeryan olma ihtimalim arttı benim maalesef bakalım inşallah kontrol altına alabilirizde normali deneyebilirim
Kilosu suyu mu çok olunca şeker çıkma ihtimali oluyor canm? Ben dr a sordm banada test yapacakmsnz diye hayır gerek yok herşey normal gidiyor dedi. Sizde üzülmeyin inşallh sorunsuz bir şekilde atlatırsnzbende aynı durumdayım. 4 gun onde ama 1 hafta geri veya ileri normalmış.29 da 1325gr 40.5 boy cıktı
50gr teste şeker 236 cıktı malesef.Ki ben butun gun aç kalsam bana hiçbir etkisi baş donmesi vs olmaz.Kendi kilomda yok,şekerli gıda sevmem,bir tek meyve yerim.Doktor sende şeker cıkma ihtimali çok düşük demişti,şaşırdım bu kadar yuksek cıkmasına. 2hafta sonra doktora gösterecem sonucu doktora buyuk ihtimalle 100gr yaptıracak.
diyet verse bakıyorum zaten verdikleri diyet benim normal beslenmem.Sezeryan istemiyorum ama olacaksa da yapabilecek birşey yok.Gebelikle ilgili sukur başka hiçbir sıkıntımda yok.Bebeğin kilosu çok fazla olursa sezaryana yonlendiriyorlar sanırım.Her canı istediğini yemeyelim yavruların.
Ama vicdansızlık bu yaa. Sizde izin alana kadar ağır ağır yapın işinizi yavaş yavaş hareket edin bişeyde diyemez desede takmazsn. Bebğin sana emanet onun için dikkat etmeye çalış gerekirse yarım saatlik işi bir saatte yap. Allah yardmcn olsn valla çok üzüldm cnmYok cnm ya sanki kole var bu hafta beni aldi daha agir yere verdi hic oturmadim dun oglene kadar egil kalk karnim nasil agridi eve gelince dinlendim allahtan esim hic biseyi problem etmiyo baya yattim dinlendim butun aksam
cnm belki donucektir artık o yuzden oyle duruyodur sıkma canını belli olur ilerleyen zamanlardavallabilmiyorumbakalım nolur ama ayaklar asada kafada yanda benimkinin yukardada deigl kafası
valla cnm benim doktor alttan olcum yapiyor ultrasonla daha guvenilir oldugunu söylüyorCanim masallah size. rahim agzini nasil olcuyorlar? Vajinal mi yoksa karindan mi? Merak ettim.
Ayy canım tatlı telaşlar bunlar, ne güzel hallediyorsunuz. Allah ağzınızin tadını gelecek yavrunuzla beraber iyice arttirsin inş. annem komşular la bayram sonrası halledecekmis bakalım. Ben 2 gündür evin dolaplarini duzeltmekten baya yoruldum. bide cuma kadın alicam inş. Buarada ben baby &më nin tanışma paketini aldım. içinde deterjan leke çıkarıcı ve yumuşatıcı var onu kullanıcam.
Canım bizimde maşallah boydan 1 hafta önde çıkıyor genelde ama o ben ve eşim uzunuz ondan bence sizde oyleyseniz uzun cikiyordur kuzu :)
Kilosu suyu mu çok olunca şeker çıkma ihtimali oluyor canm? Ben dr a sordm banada test yapacakmsnz diye hayır gerek yok herşey normal gidiyor dedi. Sizde üzülmeyin inşallh sorunsuz bir şekilde atlatırsnz![]()
bende aynı durumdayım. 4 gun onde ama 1 hafta geri veya ileri normalmış.29 da 1325gr 40.5 boy cıktı
50gr teste şeker 236 cıktı malesef.Ki ben butun gun aç kalsam bana hiçbir etkisi baş donmesi vs olmaz.Kendi kilomda yok,şekerli gıda sevmem,bir tek meyve yerim.Doktor sende şeker cıkma ihtimali çok düşük demişti,şaşırdım bu kadar yuksek cıkmasına. 2hafta sonra doktora gösterecem sonucu doktora buyuk ihtimalle 100gr yaptıracak.
diyet verse bakıyorum zaten verdikleri diyet benim normal beslenmem.Sezeryan istemiyorum ama olacaksa da yapabilecek birşey yok.Gebelikle ilgili sukur başka hiçbir sıkıntımda yok.Bebeğin kilosu çok fazla olursa sezaryana yonlendiriyorlar sanırım.Her canı istediğini yemeyelim yavruların.
Canim masallah size. rahim agzini nasil olcuyorlar? Vajinal mi yoksa karindan mi? Merak ettim.
şeker yuksek olunca bebek kilolu oluyormuş.
şekeri bebek kilosu icin olcturmedim şuan kilosu normal zaten.Bende öyle kilo almadım.
bende yaptırmayacaktım,doktorum sen fit sporcusun çıkmaz ama sen yinede yaptır,normalde olmayan şeker hamilelikte hamilelik şekeri olarak cıkıyor dedi.Bende peki diyip yaptırdım.Ve çıktı.Allaha şükür bu kafaya takılacak birşey değil.Bebek sağlıklı olsunda,şeker neredeyse coğu hamilelerde çıkıyor.
canım gittiğim endokronolog niye 100lük yaptırmadı falan demişti kendi doktoruma sordum yaptırıyımmı diye zaten 50likte yüksek çıktı niye boşuna şeker yükletiyimki sana bi daha 100lükte dahada yüksek çıkıcak dedi. istersen bi araştır boşuna yaptırma. diyet listesi benim normalde yediklerimden daha fazla ama yapıyorum mecburen. belki endokronloğa yönlendirir ve insülin başlatabilir, senin bendende yüksekmiş sonuçların. benim 50nin 1 saat sonucu 156ydı çünkü
Kadın doğum doktoruma randevum iki hafta sonra ben tedbirli gideyim dahiliye randevu aldım,
endokronoloji, dahiliye sevki olmadan olmuyor.
Bakalım bana ne diyecekler,hayırlısı.
Beni vajinal muayene ettiler öyle ölçtüler. Ama erken doğum tehlikesi vardı o yüzden komple bir kontrol yapmış da olabilirler hazır alttan bakmışken :))Canim masallah size. rahim agzini nasil olcuyorlar? Vajinal mi yoksa karindan mi? Merak ettim.
amiin hayırlısı olsun canım. aynen dahiliye sevki olması gerekiyomuş. istanbuldamıydın sen?