• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar karnimin yavas yavas asagi dogru sarktigini hissediyorum. Sizler sarkmalar icin herhangi bir sey kullaniyor musunuz? Bel destegi, korse vb. Gibi. Ben kizim rahatsiz olmasin diye bol elbise giyiyorum ama sarkma da olsun istemiyorum. Bunun icin simdiden mi yoksa dogum sonrasi mi tedbir alinmali?

Canm çok haklısn en başta en önemli olan tabikide sağlık. Sağlıklı olsunda zahıf olması önemli değil. Ama imkanımız varsa neden onlar için daha iyi beslenmeyelim ki. Hem benm dediğin kilodan çok sağlıklıda sünnet birde. Ha birde şu var bir bebk gerçekten kilolu doğunca iştahlıda oluyor sürekli meme istiyor yiyor. Ee öyle olunca gelişimi dahada güzel oluyo sonuçta. Yoksa ben illada püf kilo olsun istemiyorm ki kemik gelişimi beyin gelişimi sağlıklı olması herşeyden önce elbette

Canım eger organlarında bi sorun olmazsa 2 kg olunca küvözden cikariyormus hastaneler.benim derdim küvöz olayından daha kisa surede kurtulmak istedigim için bunu düşünüyorum.yoksa şişman bebek derdim yok.ha allah ne nasip eder bilemeyiz,belki organ gelisimi yüzünden tutarlar kilolu olsa bile

Doğru diyorsunuz tabi sağlıklı beslenmeyle katkıda bulunmakta hiçbir sıkıntı yok ☺️ İnşallah rabbim hepimizin bebişlerini vakti Zamanında, sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin

muhip muhip ben özelden aldım. 19 eylülde de çalışamaz raporu alacam. yalnız şunu merak ediyorum ben de bu beş hafta içinde olursa doğum yani mesela 19 unda ayrıldım 29 unda atıyorum doğum oldu. Sat a göre 10 ekim. Aradaki 11 günü falan da doğum sonrasına ekleyebilecek miyim? ?? Zor işler :))

Cnm mesela Bnm ne Zamans kadar çalışabilir olduğum yazmıyor raporda , sadece hangi tarihten itibaren çalışabilir olduğum yazıyor. Arkadaşımın da öyle yazıyormuş , doğumunda rapor son halini almış , o zmn tarih yazmışlar . Erken doğum riskine göre bazı hastaneler yazmıyo galiba ... Senin de çalışabilir göründüğün o 5 hafta içinde doğum yaparsan tarih güncellenir doğum yaptığın gün yazar çalışabilecek olduğun sın tarih olarak diye düşünüyorum ..,

Arkadaslar son durumlariniz nasil benim 32.haftada 15 kilo yirtilma henuz yok

Cnm bizde 32+2 yiz , 7 kilo aldım , çok şükür bende bi çatlak görmedim henüz , tabi karnımın altında göremediğim kısımda varsa bilmiyorum:ıslık:

Kızlar doktorlar nst ye kaçıncı haftada alıyor? Doğum şeklini ne zaman konuşuyorlar? 2. Kez anne olanlar bilirsiniz siz :)

Kızlar doktorlar nst ye kaçıncı haftada alıyor? Doğum şeklini ne zaman konuşuyorlar? 2. Kez anne olanlar bilirsiniz siz :)
Ben doktorumla kndm konuştum ona kalsa konıyşmayı düşünmezmiş doğum kapalı kutu falan dedi sen sor ben açıklayayım dedi merak ettiğim istediğim herşeyi sordum bende ilk nst ye 35. Haftada alacakmış kendin konuş doktorunla onu bekleme bence canım

cnm oglumda nst 32 haftada başlamıştık 36 haftadan itibaren her hafta girdim nst ye dogum seklim 27. Haftadan itibaren oglum dogum kanalinina döndüğü icin bir sıkıntı yaşamadım ama cati muayemesinde karar vermisti doktorum musait demisti çatıların normal doguma asıl o zaman karar verildi

cnm oglumda nst 32 haftada başlamıştık 36 haftadan itibaren her hafta girdim nst ye dogum seklim 27. Haftadan itibaren oglum dogum kanalinina döndüğü icin bir sıkıntı yaşamadım ama cati muayemesinde karar vermisti doktorum musait demisti çatıların normal doguma asıl o zaman karar verildi
çatı muayenesini ne zaman yapmıştı ki :)

Kızlar kırgınlık vardı üzerimde soğuk algınlığı grip oldum falan diye hastaneye geldim. Önce bebeğe bakalım dediler ultrasonda her şey normal cikti. Nst de sancı çıktı. Hastaneye yatırdılar durduracaklar inşallah. Serumlar ilaçlar bekliyorum bakalım. Açılma yok Allahtan. İnşallah olmaz. 33+4 um. Çok erken daha. Dua edin ne olur. Daha beşiği bile yok kızımın.. :KK43:
Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun...hersey yoluna girecek inslh

Canim ben 31+4 um. 2 hafta geri dedi ve 1 kilo 400 gram. Boyle giderse 2 bucuk kilo dogmasi bile zor sanki.
Canim son haftalarda bebek çok hızlı kilo aliyom us. İnslh dinlenip güzel beslenince herşey yoluna girer...kendi bebeğim ve sizinkiler için bol bol dua ediyorum.
Allah yardımcımız olsun ..moralini yüksek tut.

Arkadaslar son durumlariniz nasil benim 32.haftada 15 kilo yirtilma henuz yok
Canım ben 33.hafta da 16 kilo aldim.
Haftada 1 kilo alıyorum nerdeyse ..
Bunun bi kaç kilosu ödem eminim çünkü ayaklarım davul gibi ellerim de sürekli sis parmaklarim bukulmuyor ..Gece boyu uyuşuyor ..sinir sıkışması olmuş. Protein kaçağı yok çok sukur.
Doktor idare edeceksin dedi.Bol su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Faydası yok gün boyu sisim.
Buna bi çare bulan varmi:((

Canım ben 33.hafta da 16 kilo aldim.
Haftada 1 kilo alıyorum nerdeyse ..
Bunun bi kaç kilosu ödem eminim çünkü ayaklarım davul gibi ellerim de sürekli sis parmaklarim bukulmuyor ..Gece boyu uyuşuyor ..sinir sıkışması olmuş. Protein kaçağı yok çok sukur.
Doktor idare edeceksin dedi.Bol su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Faydası yok gün boyu sisim.
Buna bi çare bulan varmi:KK43:(
Ben maydanoz yemeye başladım canım şekeri kafeini tamamen kestim meyve ve sebzeye ağırlık verdim ve duşta soğuk suyla yıkıyorum bacaklarımı ayaklarımı mümkün olduğunca havaya kaldırıyorum faydası olacak mı göreceğim bu hafta içi

Ben maydanoz yemeye başladım canım şekeri kafeini tamamen kestim meyve ve sebzeye ağırlık verdim ve duşta soğuk suyla yıkıyorum bacaklarımı ayaklarımı mümkün olduğunca havaya kaldırıyorum faydası olacak mı göreceğim bu hafta içi
Valla canim ben de sabahları yiyorum çokça maydanoz ..tuzlu zaten yemiyorum. .tansiyon sorunum var..çay kahve desen binde bir..tatlı hamurisi dikkatli yiyorum şeker sınırda benim.
Yaptıklarının ınslh faydası olur sana ..soğuk suyla yıkamayı bende deneyim ..saol cnm ..bebisler saglikli olsun da idare edecez artık. ..

Az sk
Valla canim ben de sabahları yiyorum çokça maydanoz ..tuzlu zaten yemiyorum. .tansiyon sorunum var..çay kahve desen binde bir..tatlı hamurisi dikkatli yiyorum şeker sınırda benim.
Yaptıklarının ınslh faydası olur sana ..soğuk suyla yıkamayı bende deneyim ..saol cnm ..bebisler saglikli olsun da idare edecez artık. ..
Az kaldı allah ın izniyle ya doğumla beraber 10 kg gitti deriz inşallah biz de

Ben 9 kilo aldim iyiyim o zaman odem sislik hic yok allaha şükür insallah boylede biter hamileligim kilo alamamamda oglumun etkisi cok sagolsun:D

Cnm beni 31. haftada aldı ilk nst ye... Sonra 1 ay sonraya randevu verdi , 2. nst de yani 35. hafta olmuş olacak inş

Back
X