• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet aynen, lavabo ya kalk, sağa dönme, sırt üstü yatarken ayağın altına minder koy, yastık alçak gelirse başın altına bi yastık daha koy derken baya cebelleşiyorum, sabah eşim işe gidince 9 gibi bi daha yatayım diyorum ama uykucu ben resmen mücadele ediyorum dalmak için, :KK53: doğumdan sonra da bebek uyuyunca siz de uyuyun diyorlar ama nasıl olur bilmiyorum, illa ki evde işler olacak haliyle gelen giden de olacak iş biriktirmemek lazım, deneyimli anneler ne yaptı bu konuda acaba
kuzucum valla ilk zamanlar anne yardımı.. ilk 20 gün.. annem olmadan misafir ağırlayabileceğimi, iş ya da yemek yapabileceğimi sanmıyorum açıkçası.. arkadaşlarımdan da gördüğüm kadarıyla bu işleri anneler üstlenirken, yeni doğum yapmış anne anca bebeği uyutmaca emzirmece, ağlayınca ilgilenme, bebikko uyuyunca uyumaca.. zaten bu yazdıklarım sürekli olan bi döngü olduğu için :) Bakalım neler yaşayacağız bizler..

Son düzenleme:
Pazartesi kontrolüm var 35+0 olucaz nst ye bağlar mi acaba bağlamazsa ben öyle bi talepte bulunayim mi bilemedim ...
kuzucum yeni okudum.. bence muhakkak nst iste.. zaten 35 i bitirip 36 oluyormuşsun pazartesi:nazar:, nst ye başlama zamanın. demek ki bebek büyüdükçe böyle sancılar kasılmalar yaşamak da normal.. bence herşey yolunda :) :anneadayı:sen sakin ol dinlen bol bol,stres yapma bebek de strese girmesin... pazartesiyi bekle cnm, pazartesi de güzel haberlerle gel inşallah :KK200:

Günaydın kızlar, doğumdan sonra süt arttırıcı çay içecek misiniz bu konuda araştırma yapan var mı içinizde...

Sen eşine bakma canım onlar bizim depolarimizdan alıyorlar. Bende bazen canım gazlı içecek istiyor. Çok nadir bir bardak içiyorum. Bende onda vicdan azabı duyuyorum. Ama sıkıntı yapmayalım bence
MarV-el MarV-el canım senin günün yaklaştı artık bence bunları hissetmeniz doğuma hazırlıyor seni dra sorunca bizede haber et. Birde telaş yapma maşallah iyi büyüdü seninki :) Buarada bence sen eylül annesi olacaksın büyük ihtimalle
Canım bir kaç yerde okudum arada sırada zararlı yiyecekler tüketmek bebeğe zarar vermiyormuş bunu sürekli yapmak bebeğe zararlı yazıyordu o yüzden vicdan azabı çekecek bir durum yok

Canım bir kaç yerde okudum arada sırada zararlı yiyecekler tüketmek bebeğe zarar vermiyormuş bunu sürekli yapmak bebeğe zararlı yazıyordu o yüzden vicdan azabı çekecek bir durum yok
Demi canım çok nadir içtim. Birde ben burgerking delisiydim. Hamilelikte toplasak 4 kere yemisimdir. Elimden geldiğince dikkatli oldum.

Günaydın kızlar şaka maka bitiyor hamilelik ya tepiklerini çok özliycem ben. Aman hamile kalayım Ayy ilk 3 ay çok dikkat edeyim şuydu buydu derken hazırlıklar bile bitti. Ne çabuk geçti zaman ya dogumumuzda böyle çabucak olur biter inşallah :)
Evet yaa sayılı günler kaldı benim max 45 gün bugün itibarı ile keseydi kalp atışıydı, ikili detaylı derken şimdi kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz bende çok özlicem minnoşumun hareketlerini tekmelerini :cry::cry:

Günaydın kızlar, doğumdan sonra süt arttırıcı çay içecek misiniz bu konuda araştırma yapan var mı içinizde...
Tatlım çok iyi bir Dr şu ve protein alırsak sütün yeterince geleceğini söylemişti. Ben oyüzden bol bol su icmeyi ve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.

Evet yaa sayılı günler kaldı benim max 45 gün bugün itibarı ile keseydi kalp atışıydı, ikili detaylı derken şimdi kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz bende çok özlicem minnoşumun hareketlerini tekmelerini :cry::cry:
Yaaa ilk kalp atışlarında eşim dahil hepimiz ağlamışıtık.:KK42:ne güzel günlerdi.sağlıkla gelsinler kucagimiza :)

ben bayagi arastirmistim en iyisi humana kanisina varip ilk bebegimde icmistim onun disinda rezene kimyon anason nane demleyip iciyordum bebis rahatsiz oldugunda payesan i kuru kuru tuketiyordum bunlar guzel sut yapiyo gaz aliyo

Demi canım çok nadir içtim. Birde ben burgerking delisiydim. Hamilelikte toplasak 4 kere yemisimdir. Elimden geldiğince dikkatli oldum.
aynen canım bende sucuklu tost delisiyim ama hamileliğimde sadece 1 kaç kere bir iki ısırık aldım alışkanlık olmadığı sürece dert etmeye gerek yok :)

Tatlım çok iyi bir Dr şu ve protein alırsak sütün yeterince geleceğini söylemişti. Ben oyüzden bol bol su icmeyi ve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.
Evet canım ben de okudum onu hatta eğer çocuğun alerjisi yoksa her gün bir yumurta yiyin yazıyordu ama ek olarak çayında belki faydası olur
@melegim66 geçen gün e bebekten tanışma paketi almıştım canım içinden çay çıktı da içeriğine hiç bakmadım katkı maddesi var mıdır diye. Bir de gaz için gerçekten faydası oluyor mu acaba içtiğimiz çayların.

Evet aynen, lavabo ya kalk, sağa dönme, sırt üstü yatarken ayağın altına minder koy, yastık alçak gelirse başın altına bi yastık daha koy derken baya cebelleşiyorum, sabah eşim işe gidince 9 gibi bi daha yatayım diyorum ama uykucu ben resmen mücadele ediyorum dalmak için, :KK53: doğumdan sonra da bebek uyuyunca siz de uyuyun diyorlar ama nasıl olur bilmiyorum, illa ki evde işler olacak haliyle gelen giden de olacak iş biriktirmemek lazım, deneyimli anneler ne yaptı bu konuda acaba
Aynen dediğin doğru yalnız bebek uyuyunca insan aksilik ya uykun gelmiyor yada o uyumuşken işini yapmaya çalisiyorsun benim oğlum gazliydi 6-7 ay hiç durmadan ağladı hayat zindan oldu bana zaten uykuyuda sevmez şuan 5 yaşında o uyandırır beni bebek doğunca yandım bir yandan bebek uyutmayacak bebek uyuyunca abisi uyutmaz ben yine zombi olurum

kuzucum valla ilk zamanlar anne yardımı.. ilk 20 gün.. annem olmadan misafir ağırlayabileceğimi, iş ya da yemek yapabileceğimi sanmıyorum açıkçası.. arkadaşlarımdan da gördüğüm kadarıyla bu işleri anneler üstlenirken, yeni doğum yapmış anne anca bebeği uyutmaca emzirmece, ağlayınca ilgilenme, bebikko uyuyunca uyumaca.. zaten bu yazdıklarım sürekli olan bi döngü olduğu için :) Bakalım neler yaşayacağız bizler..
Evet Çok şükür inşallah benim de annem yanımda olacak o kadar darlanmam inşallah
Aynen dediğin doğru yalnız bebek uyuyunca insan aksilik ya uykun gelmiyor yada o uyumuşken işini yapmaya çalisiyorsun benim oğlum gazliydi 6-7 ay hiç durmadan ağladı hayat zindan oldu bana zaten uykuyuda sevmez şuan 5 yaşında o uyandırır beni bebek doğunca yandım bir yandan bebek uyutmayacak bebek uyuyunca abisi uyutmaz ben yine zombi olurum
Allah yardımcın olsun canım düşünemiyorum ama insana Rabbim güç veriyor normalde yapamayacağın şeyleri yapıyorsun yeri geldiğinde

Bende oglumda lactamil kullanmıştım onunda cok faydasini gordum ilk etapta sonra bıraktım gerek kalmamisti

Gunaydin kizlar bugun calisabilir raporu aldim allahin izniyle birden cok garip geldi gecmiyo diyip duruyodum cok cabuk gecmis meger
çok ilginçtir bana çalişabilir alana kadar zaman çabuk geçti ama çalışabilirden sonra geçmiyo önümde daha 2 hafta var kurbanı görsem rahat edicem

Back
X