• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
:KK200: B brsztrk @NisanFRM T tugbavebebik kızlar büyük geçmiş olsun , az kaldı doğumlara dikkat edelim kendimize :KK200:
@ruza nasıl oldun canım en son hastaneden taburcu olacağını yazmıştın
Inşallah biraz daha bekler minik prensesin :21:
Bizim forumda hiç hareket yok , Eylül annelerini okuyorum arada çok Heyecanlı , doğuma gideceklerini yazıyorlar sonra Doğdu diye haber veriyorlar ,inşallah biz de birbirimize haber verip dua zinciri oluştururuz :nazar:
Ben bu aralar bebişe kilo aldırma kampındayım:KK76: çok kilo almadığım için rahatım ;gün içinde kaşar muz, bal , pekmez kırmızı et üzüm şeftali , yoğurt yiyorum .. Ablamda kilolu bebeklerin ciğerlerinin geç geliştiğini söyledi, sezeryan olacaktı Doktoru bebek kilolu ciğerleri tam gelişsin diye 40+1 de yapmıştı sezeryanı 4500 gr doğmuştu..
Kamptan çıkayım ben en iyisi erken gelir falan kuşum , kilolu olacak diye ciğerlerini etkilemiyim:KK46::KK46:
Bu arada Yarın bebişimiz alışverişini , hediyelik işlerini tamamlayacağım inşallah ...ayrıca kapalı çarşıya gidip doğum hediyemi seçeceğim:halay:
2. Çocukta tecrübeliyim artık açık açık söyledim istediğimi :KK76:
Ağrısız ,sancısız, serin ,mutlu bir haftasonu diliyorum heppinize :KK37:
Çok değil 2 hafta sonra burda da başlayacak o heyecanlar bebisler birer birer gelecek

Selamlar arkadaşlar ben muhtemelen eylül annesi olacağım ama son tarihim 6 ekim
Sizlere de merhaba demek istedim hayırlı doğumlar diliyorum hepimize
Arkadaşlar 37.hafta çalışamaz raporu tarih olarak bayram tatiline denk gelen var mı?
Benim tam Bayram'ın 4. Günü oluyor Nasıl yapacağız bununla alakalı fikirleriniz veya benzeri durumda olan var mı

Kızlar ya bgn çok karın ağrım var :KK43: sürekli bi kasıklarım ağrıyo, bebek büyüyo diye mi, dün böyle deildim mesela ama bugün oturduğum yerden kalkarken duraksıyorum ilk bi kaç adım zor oluyor

Ben de geçen hafta öyleydim, çok ayakta kalmaya bağladım , bu hafta dikkat ettim kendimi işlerimi dinlene dinlene Yaptım daha iyiyim şükür. Sen de düzelirsin inşallah

Çok değil 2 hafta sonra burda da başlayacak o heyecanlar bebisler birer birer gelecek
ayyyyy 2 hafta sonra erken değil mi yaaa, benim tahmini tarihim 4 Ekim , Çanta hazır değil Beşik siparişi vermedim, Halılar ev temizliği ohoo bisürü iş var

:KK200: B brsztrk @NisanFRM T tugbavebebik kızlar büyük geçmiş olsun , az kaldı doğumlara dikkat edelim kendimize :KK200:
@ruza nasıl oldun canım en son hastaneden taburcu olacağını yazmıştın
Inşallah biraz daha bekler minik prensesin :21:
Bizim forumda hiç hareket yok , Eylül annelerini okuyorum arada çok Heyecanlı , doğuma gideceklerini yazıyorlar sonra Doğdu diye haber veriyorlar ,inşallah biz de birbirimize haber verip dua zinciri oluştururuz :nazar:
Ben bu aralar bebişe kilo aldırma kampındayım:KK76: çok kilo almadığım için rahatım ;gün içinde kaşar muz, bal , pekmez kırmızı et üzüm şeftali , yoğurt yiyorum .. Ablamda kilolu bebeklerin ciğerlerinin geç geliştiğini söyledi, sezeryan olacaktı Doktoru bebek kilolu ciğerleri tam gelişsin diye 40+1 de yapmıştı sezeryanı 4500 gr doğmuştu..
Kamptan çıkayım ben en iyisi erken gelir falan kuşum , kilolu olacak diye ciğerlerini etkilemiyim:KK46::KK46:
Bu arada Yarın bebişimiz alışverişini , hediyelik işlerini tamamlayacağım inşallah ...ayrıca kapalı çarşıya gidip doğum hediyemi seçeceğim:halay:
2. Çocukta tecrübeliyim artık açık açık söyledim istediğimi :KK76:
Ağrısız ,sancısız, serin ,mutlu bir haftasonu diliyorum heppinize :KK37:
Bende hep eylül annelerine bakıyorum

Karnim hep tas gibi gunde en az 7-8 kere bazende vajinada igne batmasiyla beraber oluyor. Bu durumu yasayan varmi kizlar

Karnim hep tas gibi gunde en az 7-8 kere bazende vajinada igne batmasiyla beraber oluyor. Bu durumu yasayan varmi kizlar
Evet cnm ya arada bir bendede vajinaya iğne batmadı gibi şeyler oluyor. Bugün akşam üstü biraz yürüyüş yapayım dedim şimdiye kadar karnım taş kesilmişti bir kasılıyordu ki allah bilir ve hiç hareket etmiyordu. Eşim elini koydu biraz dua okudu bende biraz konuştum yeni yeni hareket etmeye başladı birazda gevşedi kasılma durdu. Tam 6 dan 1 e kadar kasılması hareket etmemesi korkuttu beni çok şükür iyiyz şimdi

Kızlar ya bgn çok karın ağrım var :KK43: sürekli bi kasıklarım ağrıyo, bebek büyüyo diye mi, dün böyle deildim mesela ama bugün oturduğum yerden kalkarken duraksıyorum ilk bi kaç adım zor oluyor
Bana da oluyor canım sanırım artık iyice büyüdüler, bide ben sanırım biraz üşütünce gaz da vuruyor havalar bi sıcak bi serin derken farkında olmadan üşütebiliyoruz

Canım bebek sürekli hareketli zaten, dönmeye çalışıyo ittiriyo gerliyo falan. Ama ağrım çok olmazdı sadece yorulunca olurdu. Artık hep ağrım varmış gibi hissediyorum. Yarına geçer umarım ya. Bi anda mı büyüyo ki, aynaya bakınca da dünle bgn arasında fark görüyorum mesela durup durup birden mi büyüdü :KK70: şaka bi yana ağrı korkutuyo. Umarım geçer
Sanırım birden büyüyorlar, ben karnımın büyüklüğüne bişey diyemiyorum de bebişin hareketleri dün ile bugün arasında çok farketti, komple karnım sağ sol yapıyor, dalgalanıyor falan

Ben de geçen hafta öyleydim, çok ayakta kalmaya bağladım , bu hafta dikkat ettim kendimi işlerimi dinlene dinlene Yaptım daha iyiyim şükür. Sen de düzelirsin inşallah

ayyyyy 2 hafta sonra erken değil mi yaaa, benim tahmini tarihim 4 Ekim , Çanta hazır değil Beşik siparişi vermedim, Halılar ev temizliği ohoo bisürü iş var
Canım 2 hafta sonra demek 37. Hafta aceleci bebisler varsa cok da erken değil

Arkadaşlar gece gece benimde çok karın ağrım oldu. Adet sancısının çok hafifi gibi ama korktum açıkçası
Daha ankaradaki dr um izinde pazartesi tanisacagim kendisiyle, 35 gündür bebeğimi görmüyorum. Şu 2 gün sağ salim bi gecseydi, korkuyorum inş. Ağrım geçer. Daha küçük haftam :(

Gunaydin hanimlar,eylul annelerine goz attim da dogumlar iyiden iyiye baslamis.benim minigimin gelmesine 2 aydan az kaldi:rolleyes:

Canım bebek sürekli hareketli zaten, dönmeye çalışıyo ittiriyo gerliyo falan. Ama ağrım çok olmazdı sadece yorulunca olurdu. Artık hep ağrım varmış gibi hissediyorum. Yarına geçer umarım ya. Bi anda mı büyüyo ki, aynaya bakınca da dünle bgn arasında fark görüyorum mesela durup durup birden mi büyüdü :KK70: şaka bi yana ağrı korkutuyo. Umarım geçer
Bende de adet olacakmış gibi kasık ağrıları var. Dün doktora sordum bebek aşağı baskı yapıyor kasılmalar oluyor rahim iyice büyüdü normal bunlar dedi.

Selamlar arkadaşlar ben muhtemelen eylül annesi olacağım ama son tarihim 6 ekim
Sizlere de merhaba demek istedim hayırlı doğumlar diliyorum hepimize
Arkadaşlar 37.hafta çalışamaz raporu tarih olarak bayram tatiline denk gelen var mı?
Benim tam Bayram'ın 4. Günü oluyor Nasıl yapacağız bununla alakalı fikirleriniz veya benzeri durumda olan var mı

Back
X