• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selamlar arkadaşlar ben muhtemelen eylül annesi olacağım ama son tarihim 6 ekim
Sizlere de merhaba demek istedim hayırlı doğumlar diliyorum hepimize
Arkadaşlar 37.hafta çalışamaz raporu tarih olarak bayram tatiline denk gelen var mı?
Benim tam Bayram'ın 4. Günü oluyor Nasıl yapacağız bununla alakalı fikirleriniz veya benzeri durumda olan var mı
Benim de tam bayramın 1. gününe denk geliyor canım boşu boşuna iznimiz yanmış olacak:(

Günaydın canım, çok şükür iyi heralde bebişim ki akşamdan beri daha bi güçlü hareketleri, hatta sabah erkenden uyandırdı beni, uykusuzluklar başladı yani :KK14: senin nasıl bebiş
Canım benim oğlum günden güne değişiyor bir gün çok hareketli bir gün öylesine yavaştan hareket ediyor canı ne isterse galiba keyfine düşkün bi bebek olacak:KK76:

Sanırım birden büyüyorlar, ben karnımın büyüklüğüne bişey diyemiyorum de bebişin hareketleri dün ile bugün arasında çok farketti, komple karnım sağ sol yapıyor, dalgalanıyor falan
Aynen cnm. Wc ihtiyacı da ağrı yapıyo, yorgunluk da. Bide cidden kiloları arttı sanırım. Allah yardımcımız olsun.

Ben hiç bi sıkıntım yok diyodum ama bi kaç gündür ağırlaştığı hisseettim. Aşırı hamileyim şu an :D

Tunaydin kızlar
Bu gece wc ye gitmekten, birde biraz karın ağrısından pek uyuyamadim. Artık uykusuzluklar başladı sanırım ama cin gibiyim oda enteresan :)
Canim bende bi anormallik var galiba :KK70:burdaki herkes gece uykusundan şikayetçi bense gece deliksiz uyuyor 1 defa anca uyaniyorum ama gündüz hiç oturamiyorum yatımiyorum sürekli bi iş çıkarıyorum

Bende dayanamayıp geçen pizza siparisi verdim yapcak bisey yok canım
S sltncp
Kızlar ya niye kendinizi kısıtlıyosunuz kii :) çok fazla yemedikten sonra bişey olmaz ki, plesanta zaten zararlı şeyleri geçirmiyor, ayıklıyor ( kafein ve nikotin hariç)
Ben de faydalı şeyler yemeye özen gösteriyorum, myve kuruyemiş sebze et süt falan ama arada pizza hamburger falan da yiyebiliriz, büyükler n e diyor, canının çektiğini yemezsen daha kötü hamilelikte diyorlar :) çok olmamak şartıyla yiyin gitsin :KK49:

Canim bende bi anormallik var galiba :KK70:burdaki herkes gece uykusundan şikayetçi bense gece deliksiz uyuyor 1 defa anca uyaniyorum ama gündüz hiç oturamiyorum yatımiyorum sürekli bi iş çıkarıyorum
Cnm bende oleyim gece cok guzel uyuyorum ama esim sen uyumuyorsun resmen bayiliyon surekli ayaktasin diyo adama hak veriyorum ole oluyo sabah 6 gece 9 a kadar oturmuyorum nerdeyse 10 11 gibi de sizip kaliyorum

S sltncp
Kızlar ya niye kendinizi kısıtlıyosunuz kii :) çok fazla yemedikten sonra bişey olmaz ki, plesanta zaten zararlı şeyleri geçirmiyor, ayıklıyor ( kafein ve nikotin hariç)
Ben de faydalı şeyler yemeye özen gösteriyorum, myve kuruyemiş sebze et süt falan ama arada pizza hamburger falan da yiyebiliriz, büyükler n e diyor, canının çektiğini yemezsen daha kötü hamilelikte diyorlar :) çok olmamak şartıyla yiyin gitsin :KK49:
Yok yok kuzu ben yiyorum çiğ köftesinden etsiz vs cokkkyedimm hatta abartmsita olailrin )))

Back
X