• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim
yeri daraldığı için tekme atması çok zor artık. gerinme , ittirme falan yapıyor benim ki en fazla.

canım sadece ıhlamur içebilirsin içine istersen bal at biraz. bide eğer ateşin falan çıkarsa minoset yada parol alabilirsin. her gebe mutlaka bi grip atlatıyo maalesef, pastil hiç hatırlamıyorum ama güvendiğin bi eczaneye sorabilirsin. kırmızı biberde çok fazla c vitamini var, bide suda eriyenleri kullanabiliyoruz diye hatırlıyorum ben kullanmıştım daha erken zamanda. bu aralar yeşil mandalinalarda çıktı onlardanda alabilirsin.çok geçmiş olsun.

bütün internet sayfalarında yeri daraldıkça hareketleri durulmaya başlar yazıyo ama benimkide sert sert vuruyo. bazen beni bile sallıyo yerimde :)
Evet o mandalinadan aldim, yiyim bakim bol bol :) bi cay yaptim elmali limonlu tarcinli fln, su anda vucudumdan ter fiskiriyor, yattim, iyi gelir İnsaallah. Tesekkurler canim :KK200:

Evet o mandalinadan aldim, yiyim bakim bol bol :) bi cay yaptim elmali limonlu tarcinli fln, su anda vucudumdan ter fiskiriyor, yattim, iyi gelir İnsaallah. Tesekkurler canim :KK200:

terlemen iyi ama sen yinede doktoruna bi sor yediğini içtiğini anlat son dönemde Allah korusun bişi olmasın

kizlar normalde miyopluk var bende de yaklask son 1 aydir ara ara gorusumde hafif dalgalanmalar oluyor. Hafif bas agrisi ile geliyor 10 dk sonra falan geciyor. doktora sordm tansiyonun normalse olabilir dedi onemli deil dedi. Tansiyonmda 11 7 13 7 en fazla hep. Sizlerde hic oldu mu benzer ?
tansiyondan kaynaklı olabilir dediği gibi doktorun, 13/9 art arda ölçersen haber ver demişti doktor bana, tansiyonunu takip et. birde benimde gözlerimde miyopluk var hamilelikte numaraların değişebildiğini okumuştum istersen bir göz doktoruna muayene ol.

Güzel anneler merhaba.bugun doktora gittim 35haftalik hamileyim.bebegim 2310 gr 47 cm herseyi normal ama minik bi bebek doguma kadar kilo alir dedi..ama benim icime kurt düstu..sizce bebegimin kilosu normal mi ? Kilo alir dime...
Canim ben de geçen hafta 33+4 diye hesap ederek gittim ama 32+2 çıktı, 1.979 gram geldi doktor normal dedi ben de takmadım kafaya olabiliyor çünkü arkadaşlar A da sordum

tansiyondan kaynaklı olabilir dediği gibi doktorun, 13/9 art arda ölçersen haber ver demişti doktor bana, tansiyonunu takip et. birde benimde gözlerimde miyopluk var hamilelikte numaraların değişebildiğini okumuştum istersen bir göz doktoruna muayene ol.
Bende de miyop var 1,50 ve 1,25 ti gözlerim şuan ikisi de 1,75 oldu gözlük değiştirdim gebelik etkiler sesi göz doktorum.

Canim ben de geçen hafta 33+4 diye hesap ederek gittim ama 32+2 çıktı, 1.979 gram geldi doktor normal dedi ben de takmadım kafaya olabiliyor çünkü arkadaşlar A da sordum
Son haftalar da bir hafta önde ve ya geride olması sorun değil hatta gayet olası bebekler büyüdükleri için artık usg de net olarak görmek zorlaşıyor tahmini değerler söylenir.

Kızlar ben çanta falan yapmadım daha çamasır bile yıkamadım daha..
Korkuyorum erken olursa diye
Canım başla bence bir an önce. Ne olur ne olmaz.. benim çamaşırlar epeydir hazır yıkandı utulendi yerleşti dolaba. Çantanı da hazırla. 36 dan sonra gelebilir. Hem agirlasmadan yapmak daha iyi..

Bebisler gelecegi zamani kendi belirlicek korkarim o yuzden bende bebeginkini hazirladim kendiminde ufak tefek eksikleri kaldi.camasirlarinda buyuk bi kismini yikayip utuleyip yerlestirdim.beenide temizlik dusunduruyor.yatak istiharatindeyim ailem uzakta nezaman nasil yapilir aniden doguma gidersem neolcak vs. Vs.

Bebisler gelecegi zamani kendi belirlicek korkarim o yuzden bende bebeginkini hazirladim kendiminde ufak tefek eksikleri kaldi.camasirlarinda buyuk bi kismini yikayip utuleyip yerlestirdim.beenide temizlik dusunduruyor.yatak istiharatindeyim ailem uzakta nezaman nasil yapilir aniden doguma gidersem neolcak vs. Vs.
Ailen gelemicek durumda ise birini alırsın canım yardıma. O halde bişey yapılmaz. Ani olunca her şey öyle çabuk halloluyor ki... hiç endişe etme. Sen hastaneden çıkana kadar evin de temizlenir her şey olur.

Canim merak etme ben de aynı durumdayım çok şükür en önemli şeyleri aldım kendime de bebişe de ama yıkanıp hazırlanacak, hayırlısıyla bayramdan sonra artık bi hızlanacam, eve de temizlikçi tutcam bi gün

Canim merak etme ben de aynı durumdayım çok şükür en önemli şeyleri aldım kendime de bebişe de ama yıkanıp hazırlanacak, hayırlısıyla bayramdan sonra artık bi hızlanacam, eve de temizlikçi tutcam bi gün

Canım ben de bayramdan sonra halledicem insallah. Minnoşlar acele ederse yandık :)

Back
X