• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim en son 10 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu. Az önce yine olmuş birkaç damla kadar. Progestan iğneye iki günde bir devam ediyorum. Dün olmuştum en son. Şu anda kum döküyorum ve böbrek sancılarım var bu lekelenme onunla da alakalı olabilir mi? Alt karnımda sancılarım var ama daha çok idrar yolları iltihabında olan sancı gibi böbreğe vuruyor. Sabah zaten üroloji randevum var, ardından da kadın doğuma uğrayacaktım. Lekelenmeden dolayı acil gitmeli miyim sizce?
Kum dökmede idrarda kan oluyo diye biliyorum annemden dolayı canım ama gebelik girince işin içine riske atmay gerek var mı bilemedim bi gitsen iyi olur sanki bide riskli aylardayız ya

Kızlar benim en son 10 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu. Az önce yine olmuş birkaç damla kadar. Progestan iğneye iki günde bir devam ediyorum. Dün olmuştum en son. Şu anda kum döküyorum ve böbrek sancılarım var bu lekelenme onunla da alakalı olabilir mi? Alt karnımda sancılarım var ama daha çok idrar yolları iltihabında olan sancı gibi böbreğe vuruyor. Sabah zaten üroloji randevum var, ardından da kadın doğuma uğrayacaktım. Lekelenmeden dolayı acil gitmeli miyim sizce?
Çok geçmiş olsun canım, kahverengi lekelenme için sorun yok diyor doktorlar.

Evet size katiliyorum.Benim ikinci gebeligimdi 10 yıl ara vermistim boş gebelik oldu.Kurtaj sürecinden sonra kaç ay ara öneriyorlar doktoruma sormayı unuttum
Kürtaj sonrasındaki kanama sonraki ilk adet bitmeden kontrole gel dedi benim doktorum. İlk normal adet sonrası korunmasız ilişki serbest.

Geçmiş olsun. Bundan sonraki süreçte Allah gönlünüze göre versin. Bir belirtiniz var mıydı peki?
Meme hassasiyeti, bulantı, gece idrara sıkışma gibi hamilelik belirtilerim kesildi. Perşembe günü kötü kokulu akıntı başladı, normalde öyle bir akıntı sorunum yoktu. Cumartesi kahverengimsi lekelenmelerin ardından pazar düşük başladı. Benim normal adet zamanlarımda da hiç ağrı vb olmaz, muhtemelen o nedenle ağrısız bir süreç oldu bende.

İçten içten bulantı var bende de daha istifra seviyesine ulaşmadım ama bu bile kötüymüş🥺 yemek yerken sonrasında bulantı olacak diye korkumdan yiyemiyorum aşkla😅
Bende de oyle surekli ağzıma birseyler atasım geliyor bastırmak icin ama etki etmiyor. Ilk gebeligimde de bu haftalarda boyleydi ikinci ayin ortalarında kusmalar başlamıştı😞

Benim dünden beri bulantı bugün had sahaya çıktı zar zor bir şeyler yiyorum canım da istemiyor ve ilk kez istifra ettim. Allah yardımcımız olsun 😢

Aynıymışız bende 7+2 yim :) benim randevuma daha 1 ay var nasıl sabretcem diyorum mesela suan hiçbir belirtim yok😂
Bence sen şanslı kısımdasın 😅 bende 7+2 deyim ve hayattan soğudum. Mide bulantısı ilacına rağmen midem bulantılı 🥹 ve aşırı aşırı duygusalım. Olumsuz durumları soğukkanlı bir şekilde karşılayamıyorum artık direk dökülüyor yaşlar

Back
X