• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Herkes iyidir umarım kızlar dün dr a gittim geçen ay bebeğim normal doğum pozisyonunu almıştı bu ay geri ters dönmüş yaa daracık yerde hala bebisi donmeyenler varmi inşallah geri döner oğlum çok hareketli duramıyor yerinde galiba:)
Bnm bebişte seninki gibi tekrar ters döndü cnm bu kontrole gittiğimde bakacam umarm tekrar doğm pozisyonunu almştr. Doktor ağır iş yapınca ve çok hareket edince bebk tekrar ters döner sen ne yaptn dedi. Bnde şaşırdm kaldm doğm pozisyonunu aln bebğin tekrar ters dönmesi küçük bir ihtimalmiş öyle dedi dr

Kizlar ya acemilime verin bisey sorucam gelisimi bi hafta geride denince siz ne anliyosunuz benim sadece kilosu gelio aklima.yani kemik boy kilo hepsinin toplamimi bi hafta geride cikmis oluyo.sadece kilo aldirmaya calismakta yanlismi ozaman.:KK69:
Canım ilk oğlumda iki hafta geri demişlerdi 3400 kilo 50 cm doğdu herseyi tam standartti normaldi yani niye öyle dediler bilmiyorum son haftalar güzel gelişir bebekler çok kafaya takma ins sağlıkla kucağımıza alırız

Bnm bebişte seninki gibi tekrar ters döndü cnm bu kontrole gittiğimde bakacam umarm tekrar doğm pozisyonunu almştr. Doktor ağır iş yapınca ve çok hareket edince bebk tekrar ters döner sen ne yaptn dedi. Bnde şaşırdm kaldm doğm pozisyonunu aln bebğin tekrar ters dönmesi küçük bir ihtimalmiş öyle dedi dr
Yaa oylemiymis ben hiç dinlenemiyorum ki ev taşıdım ve en önemlisi 14 aylık oğlum var ya kucağımda ya peşindeyim gecem gündüzüm yok

Kesinlikle deneycm cnm çünk gitgide kötü bir hal almaya başladı. Akşam çok kustum bayada kan geldi sona doğru boğazdn artk tahriş oldu diye. Bir soda içtim yine ekşidi. Asitli su yukarı çıktıkça boğaz bormn kanayan yerini mahvediyor:KK43: az önce bir soda daha içtim yalvarıyorm artk rabbime biraz midmn yanması geçsn diye. Artk yemek yemeğide bebeğide düşünemiyorm nasıl olck y:KK43:
Canım ya bu kadar midende yanma varda neden gaviscon kullanmiyorsun hemen rahatlatır

Yaa oylemiymis ben hiç dinlenemiyorum ki ev taşıdım ve en önemlisi 14 aylık oğlum var ya kucağımda ya peşindeyim gecem gündüzüm yok
Valla cnm dr um öyle dedi bana. Ama senin işin zormuş oğlun daha küçük daha yoruluyorsndr sen kucağına almamaya çalış çok tehlikeli cnm zatn fazla günün kalmamş doğuma biraz daha dikkat et umarm sağlıcakla hayırlısylandoğar bebişlerde bizde bir oh çekerz

Herkes iyidir umarım kızlar dün dr a gittim geçen ay bebeğim normal doğum pozisyonunu almıştı bu ay geri ters dönmüş yaa daracık yerde hala bebisi donmeyenler varmi inşallah geri döner oğlum çok hareketli duramıyor yerinde galiba:)
benim yaramaz da 3 gün önce döndü ne güzel doğum pozisyonunu almıştı çok seviniyordum ama şimdi kafası yukarıda sen yanlış anlıyorsundur diyorla inşallah öyle olur ama değil hıçkırığı yukarıda oluyor ve hareketleride çok farklı yerde hayrlısı artık inş.tekrardan döner dönmezsede ne yapayım dosun o ellerini ayaklarını ısıracam :) ben sezeryandan çok korkuyorum da

Gunaydin kızlar. .yüksek tansiyon nedeniyle hasta neye yatmistim geçen hafta.5 gün boyunca kadın doğum uzmanı benim preeklampsi olduğumu teşhis edemedi.bu hastalik normal idrar tahlillerinde belirlenemiyor. 24 saatlik idrarda ki protein kaçağı gozlemleniyormus. Allahtan doktor bizi erken doğan doktoru muz yok diye tokat gop univ hast sevk etmiş. Bebeğim tansiyon yüzünden kilo alamamış 3 hafta
Doktorum riskli gebelik uzmaniymis. Tansiyon ilacını 6 ya çıkardılar. Tansiyonum düzene girdi.takip edecekler sürekli.
Benim gibi eli ayağı çok şişmiş .tansiyonu yüksek olan varsa ihmal etmesin diye yazıyorum bu kadar.
Biz ucuz atlattik. Herkes bizim kadar şanslı olmayabiliyor.
Sizlere hep tatlı telaşlar diliyorum.bebeginiz e ve size sağlıklı günler inslh
Geçmiş olsun canım, dediğin gibi bu dönemde pimpirikli olmakda fayda var.
Kizlar kilo aliminiz ne durumda 10,5 kilo almis bulunmaktayim:110:son haftalarda biraz abur cuburu da abartmanin etkisiyle hizli kilo aliyorum.siz ne alemdesiniz???
ben 8 kilo almışım son iki haftadır sabitim bu iyi mi kötü mü anlamadım acaba bebiş kilo gelişmiyor mu endişesi var ama hareketlerinden de büyüdüğünü hissediyorum artık bayramdan sonra kontrol de belli olur durumumuz.

Gunaydin kızlar. .yüksek tansiyon nedeniyle hasta neye yatmistim geçen hafta.5 gün boyunca kadın doğum uzmanı benim preeklampsi olduğumu teşhis edemedi.bu hastalik normal idrar tahlillerinde belirlenemiyor. 24 saatlik idrarda ki protein kaçağı gozlemleniyormus. Allahtan doktor bizi erken doğan doktoru muz yok diye tokat gop univ hast sevk etmiş. Bebeğim tansiyon yüzünden kilo alamamış 3 hafta
Doktorum riskli gebelik uzmaniymis. Tansiyon ilacını 6 ya çıkardılar. Tansiyonum düzene girdi.takip edecekler sürekli.
Benim gibi eli ayağı çok şişmiş .tansiyonu yüksek olan varsa ihmal etmesin diye yazıyorum bu kadar.
Biz ucuz atlattik. Herkes bizim kadar şanslı olmayabiliyor.
Sizlere hep tatlı telaşlar diliyorum.bebeginiz e ve size sağlıklı günler inslh
Kac kg bebegin canım.
Cok geçmiş olsun oncelikle

Daha zaman var minnoş kilo alır merak etme

Valla cnm dr um öyle dedi bana. Ama senin işin zormuş oğlun daha küçük daha yoruluyorsndr sen kucağına almamaya çalış çok tehlikeli cnm zatn fazla günün kalmamş doğuma biraz daha dikkat et umarm sağlıcakla hayırlısylandoğar bebişlerde bizde bir oh çekerz
Evde çok kucağıma almıyorum ama dışarı çıkarsak merdivende falan kucağımda bazen bebek arabasını da istemiyor yürüyor ama dışarıda düşer diye güvenemiyorum artık Allaha emanet

Kullandm cnm bir şişeyi bitirdm ama hiç fayda etmedi bana diyebilirm. Anlamdm bnde daha etkili bir ilaç lazm sanrm bana
Mide yanması çok zor inşaallah geçer canım ya benim midem de fıtık var hamile kalınca çok korkmustum ilaclarimi kullanamicam diye ama şükür ki gaviscon bana fayda etti.inşaallah geçer senin ki de geçmiş olsun

benim yaramaz da 3 gün önce döndü ne güzel doğum pozisyonunu almıştı çok seviniyordum ama şimdi kafası yukarıda sen yanlış anlıyorsundur diyorla inşallah öyle olur ama değil hıçkırığı yukarıda oluyor ve hareketleride çok farklı yerde hayrlısı artık inş.tekrardan döner dönmezsede ne yapayım dosun o ellerini ayaklarını ısıracam :) ben sezeryandan çok korkuyorum da

Geçmiş olsun canım, dediğin gibi bu dönemde pimpirikli olmakda fayda var.

ben 8 kilo almışım son iki haftadır sabitim bu iyi mi kötü mü anlamadım acaba bebiş kilo gelişmiyor mu endişesi var ama hareketlerinden de büyüdüğünü hissediyorum artık bayramdan sonra kontrol de belli olur durumumuz.
Döner ler canım tekrar inşallah ya tabiki sorun olmadıkça en güzeli normal doğum

canım ben sırtıma 2 yastık koydum çok rahatsız olup uyuyamadığım durumlarda oturur pozisyona geçiyorum öyle dalabiliyorum bazen. bide soluna yatınca bacaklarının arasına yastık koymayı deneyebilirsin. az kaldı artık sıkıcaz biraz daha dişimizi evlatlarımız için. sağ tarafıma yatınca nefesim kesilicek gibi oluyo benimde hiç yatamıyorum zaten kızımda istemiyo öyle yatmamı hemen başlıyo tepiklere.
bu dediklerini yapıyorum canım bacak arasına yastık almadan uyumak mümkün değil koca bi yastık alıyorum yastığın da ağırlığıyla artık sol bacağım altta kaldığından uyuşuyor yastık altından ceksemde uyuşuk dokununca hissetmiyorum artık belimede destekleyici yastık koyuyorum ki sırt üstü dönmeyeyim.sağ tarafa yatınca ben çok rahat nefes alabiliyorm ama kızım rahatsız oluyor hareketleri zorlaşıyor o hareket ettikce ben gidiklaniyorum hemde bazen içerden deri acıyor resmen.napalım son aya girdik artık rabbim güç kuvvet versin hepimize ama uykusuzluk için daha erken değil mi bize doğumdan sonra enerji lazım bu gidişle uykusuzluktan enerjimiz kalmicak

Mide yanması çok zor inşaallah geçer canım ya benim midem de fıtık var hamile kalınca çok korkmustum ilaclarimi kullanamicam diye ama şükür ki gaviscon bana fayda etti.inşaallah geçer senin ki de geçmiş olsun
Çok saol cnm inşllh geçer inşallh

Evet cnm ikinci bir kzıım var ellerindn öper ablası dört yaşında bugün gidip olula yazdrcm formu dolduruyrm şu an:) zamanlamamız süper oluyor sabah 12 akşam 5 bebişimle başbaşayız şu an tek duam kızımın okula gittiğinde ağlayıp beni istememesi aşırı düşkün olmuş bana hiç ayrılamıyor:KK43: çiğ köfte lahmacunu tek erkekler değil ya bütün urfa halkı seviyor emin ol:) gebeliğimdn beri öyle canm çiğ köfte istiyor ki anlatamm ama bir lokma bile yemdm ya etsz yada yumurtalı yedim ama içimde bi herde kaldk işte:) ama doğum eder etmez diyecm bana iyi bir çiğköfte yapın:)
Direk konuşmanıza girdim ama malum cigkofte lahmacun diyince tutamadım kendimi. Urfa'da cigkoftetiz sofraya oturuyolar ya bi misafire en başta yapılan şey valla nasıl canım istedi yaaa:)

bu dediklerini yapıyorum canım bacak arasına yastık almadan uyumak mümkün değil koca bi yastık alıyorum yastığın da ağırlığıyla artık sol bacağım altta kaldığından uyuşuyor yastık altından ceksemde uyuşuk dokununca hissetmiyorum artık belimede destekleyici yastık koyuyorum ki sırt üstü dönmeyeyim.sağ tarafa yatınca ben çok rahat nefes alabiliyorm ama kızım rahatsız oluyor hareketleri zorlaşıyor o hareket ettikce ben gidiklaniyorum hemde bazen içerden deri acıyor resmen.napalım son aya girdik artık rabbim güç kuvvet versin hepimize ama uykusuzluk için daha erken değil mi bize doğumdan sonra enerji lazım bu gidişle uykusuzluktan enerjimiz kalmicak

son zamanlarda yaşadığımız uykusuzluk bebişler geldikten sonraki uykusuzluk için vücudun hazırlığı oluyomuş genelde. acaba soluna yatarken sol bacağına alttan destek olucak şekilde ince bi yastık falan koysan baskıyı azaltmak için işe yarar belki

kapı süsümüzü de tamamladım :anneadayı:
annem çılgınlar gibi makinaya çamaşır atıp asıyor kuruyanları ütülüyor, günler çok çabuk geçiyor sanki:KK49:

Eklentiler

• IMG_2896m.webp
    IMG_2896m.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_2895n.webp
    IMG_2895n.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 107
Back
X