- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
Malesef kuzumAy dogmadimi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef kuzumAy dogmadimi canim
Teşekkürler canim .Rabbim Her darlığın ardından bi genişlik veriyo..yeter ki kalbini ondan ayırma.çok zor günler atlattık. Ölümlerden döndük. Sabrettik. .Allahım yardım etti.
Biz bugün taburcu oldukkkk. Çok şükür ..çok mutluyum..bebegim de ben de iyiyim..Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin .
Aynen canım benim o iyi olsun beklerim ben zaten 40 a 2 buçuk hafta kaldıı mis kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum sadece :)cnm oglumda benimde oyleydi bugun yarin derken 40 haftayi doldurdu stres yapma daha var günümüze ne kadar durursa bebis o kadar iyi gelisimini tamamliyo
Allah kolaylık versin inşallah canımgünaydın kızlar 15 gün sonra işe geldim benim için zor olacak , geceleri uyuyamyorum evdeyken geç saate kadar yatakdaydım şimdi ayaktayım ve uykum geliyor. Kasıklarım ve belimde ağrıyor bakalım bu hafta nasıl geçecek
Maşallah canımKızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktorHaftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım
Bide Bnm karnımın şekli bazen çok değişiyordu , tümsek falan oluyordu bi tarafı , doktora o kısımda neyi var ki o kadar belirgin oluyor diye sordum , o da onlar kasılmalar Dedi , bi yaşıma daha girdim
Bebek pozisyonunu almış başı aşağıdaymış , artık hazırlığınızı tamamlayın Dedi doktor , o öyle deyince doğum hakkaten yaklaşıyor diye ayrı heyecan yaptım
![]()
Sanırım bende o tarz şeyler yaşıyorumsuyum değilmiş o altına kaçırmışım sanırımsuyun gayet iyi dedi doktorum rahatladım
Çok sevindim canım şükürler olsun. Yavrun yanında artıkTeşekkürler canim .Rabbim Her darlığın ardından bi genişlik veriyo..yeter ki kalbini ondan ayırma.çok zor günler atlattık. Ölümlerden döndük. Sabrettik. .Allahım yardım etti.
Biz bugün taburcu oldukkkk. Çok şükür ..çok mutluyum..bebegim de ben de iyiyim..Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin .
Maşallah canım
Canım aynen vallabugün kontrolüm vardı önceki iki kontrolde sancı çıkmıştı bu hafta tık yok. Bebiş 3250 gr olmuş
doktorda bişey demedi. İkinci doğum olduğu için belli olmaz Biranda gelişir herşey diyor. Kafam çok karışık
![]()
Maşallah bebegine canım bundan sonra daha hızlı alırlar benceKizlar selam.
Bebek donmus haftaya da donmezse sezaryen gunu verecek.
Aslinda biraz kafam karisti kilosu dusuk geldi bana:/
2545gr :/
Bilemedim
Cnm çok sevindm iyi olmanıza eve çıkmanıza. Küçükse büyür annesi, Rabbim sağlık versin de sağlıklı büyümeler nasip olsun :) sen de bir an önce iyileşrsin inşallahAllah Razı olsun cnm. .aynen öyle oldu.çok şükür. .gözümüz aydın oldu.oğlum yuvasına kardeşlerine kavuşuyor. .cennet kokulularimiz için herseye değer ..yeter ki sağlıklı sıhhatli olsunlar..minigim 2kg oldu
.olsunn ınslhh buyur Allah ın izniyle ..Rabbim meleklerimizi korusun
Canım yazdığını sonradan okudum da, senin dediğine göre haftasıyla uyumlu ama kilosu falan. Demek ki bebeği etkileyen bişey yok yani. Belki bi şüpheydi tam bilmiyorum diyalogunuz nasıldı ölçümler nasıldı ama yazdığın kilo gün uyumlu göründü bana. Allah sağlık versin cnmŞimdi nasıl bebeğinin durumu iyisiniz değil mi canımmmm insanlar neden hep moral bozar ki bilmiyorum bi burda moral vetici cevaplar var
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bişey olmaz yaIyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana![]()
okul öncesi benimde. Sınıfımda kreş hatta. Bu hafta gidiyorm zorlanıyorm ztn. Bende pazartesi günü çalışamazı alacağım galina hiç halim yok![]()
Ogretmn arkadaşlara sorum var.. Benim çalışabilir raporu bugün sondu ve doktora gitmedim bugün icjn rpaormu alman gerekildu calisama z raporunu .almak gerwkokrmu onu direk doğum iznninemi çıkmış oluoz
İnşallahhh canım inşaallah Rabbim hepimize sağlık sihhat versinCanim doktor muhakkak seni sık takip eder artık duruma göre alır ve artık evelallah küveze bile gerek kalmaz üzülme
Maşallah canım sizeeeee bende muz yemeye başlayım hemenKızlar doğuramadımm kaldım öyle
Hala 3 cm açılmam var sancılar yok denecek kadar az. Bugün doktora gittik kızım 48 cm 3254 gram olmuş maşllah 1 haftada neredeyse 1 kilo almış çok şükür ki geçen hafta olmadı olsaydı doğum 2500 gram doğacaktı herşeyde varmış bir hayır.. Doktor yine heran gelebilir diyor ama eğer sancı gelemezse 2 hafta sonra yani ekimin ilk haftası suni sancıyla doğum planımız var hayırlısı bakalım. Sizler ne durumdasınız kontrole gidenler var mı doğum hakkında belli birşey var mı
Alman gerekiyor diye biliyorum izni başlatmak için bende bugün çalışamaz alıp teslim ettim okula 35+6 daOgretmn arkadaşlara sorum var.. Benim çalışabilir raporu bugün sondu ve doktora gitmedim bugün icjn rpaormu alman gerekildu calisama z raporunu .almak gerwkokrmu onu direk doğum iznninemi çıkmış oluoz
Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana![]()
Canımı sıkan şuan değil bundan sonrası içim kilo alımı az olabilir dedi yüksek tansiyon şüphesi olabilir dedi sürekli tansiyon takibi ve tuz yasağı geldi çok şükür plesanta dışında herşey normalllCanım yazdığını sonradan okudum da, senin dediğine göre haftasıyla uyumlu ama kilosu falan. Demek ki bebeği etkileyen bişey yok yani. Belki bi şüpheydi tam bilmiyorum diyalogunuz nasıldı ölçümler nasıldı ama yazdığın kilo gün uyumlu göründü bana. Allah sağlık versin cnm
Aynen canım günde 2 defa yedim 1 hafta boyunca bende kabızlık yapmadı ama dikkat et canım belki kabızlık yapabilirMaşallah canım sizeeeee bende muz yemeye başlayım hemen
Basından beri biliyordu canım. Ama çok önemsemiyordu en sonunda serum taktirdik onuda hızlı açmışlar çabuk bitsin diye oda ağır bi ilaç olduğundan kalbim sıkıştı nefesim kesildi. Şimdiki doktor kendisi dedi 3 saate ancak bitmesi lazım diye. Inşallah bişey olmazCnm seni kötü yaptı ise belki dokunuyor şana o serum, alerji yapıyor belki .. Doktoruna demişindir bu durumu mutlaka ... Ne Dedi şana?.. Bide kanının düşük olduğunu doktorun ne zmn farketti , doktor benden hiç kanla ilgili tahlil istemedi , istese mi acaba , ister mi ki daha![]()
bakalim hangimiz kızı once gelicek günümüz aynı bakarsin ayni gun gelirler:)Aynen canım benim o iyi olsun beklerim ben zaten 40 a 2 buçuk hafta kaldıı mis kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum sadece :)
Bana dr iki örnek verdi. Birini okula verdim. Biri bende kaldı.Kızlar çalışabilir çalışamaz raporlarının fotokopisini mi verdiniz okullara? Aslını vermedinz dimi