• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Teşekkürler canim .Rabbim Her darlığın ardından bi genişlik veriyo..yeter ki kalbini ondan ayırma.çok zor günler atlattık. Ölümlerden döndük. Sabrettik. .Allahım yardım etti.
Biz bugün taburcu oldukkkk. Çok şükür ..çok mutluyum..bebegim de ben de iyiyim..Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin .

Canim gecmis olsun. Allah anali babali buyitmeyi nasip etsin. Beklenen dogum tarihlerimiz ayni ben de heyecanlandim. Ne kadar dogdu bebis, kuveze koydular mi?

cnm oglumda benimde oyleydi bugun yarin derken 40 haftayi doldurdu stres yapma daha var günümüze ne kadar durursa bebis o kadar iyi gelisimini tamamliyo
Aynen canım benim o iyi olsun beklerim ben zaten 40 a 2 buçuk hafta kaldıı mis kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum sadece :)

Bende bugun 37 calisamaz raporu icin gittim hemde muayne oldum.her hafta cagirdi dr artik.sancim filan yok.oglus 2900 olmus.kafasi dogum kanalina tam girmemis.ama benim feci sekilde vajinanin oldugu yerdeki kemik sizliyo ve inanilmaz kalca kemigim agriyo.kizimda hic boyle seyler hissetmemistim.gerci onda dogum basladiginda kizim hala asagi inmemisti.8 cm acilmam oldugunda asagi inmesi icin ikinmam gerektigini soylediler.ikina ikina indirdim.bu 2. Dogum oldugu icin sanirim daha farkli hissediyorum.ama hazir ol yakinda gelir vs. Bisey demedi dr. Ha bide zaten kizim 41 haftada 3020 g dogmustu.bundan da fazla bi kilo beklentim yok acikcasi.

günaydın kızlar 15 gün sonra işe geldim benim için zor olacak , geceleri uyuyamyorum evdeyken geç saate kadar yatakdaydım şimdi ayaktayım ve uykum geliyor. Kasıklarım ve belimde ağrıyor bakalım bu hafta nasıl geçecek
Allah kolaylık versin inşallah canım
Kızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktor ☺️ Haftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım :anne: Bide Bnm karnımın şekli bazen çok değişiyordu , tümsek falan oluyordu bi tarafı , doktora o kısımda neyi var ki o kadar belirgin oluyor diye sordum , o da onlar kasılmalar Dedi , bi yaşıma daha girdim :rapci: Bebek pozisyonunu almış başı aşağıdaymış , artık hazırlığınızı tamamlayın Dedi doktor , o öyle deyince doğum hakkaten yaklaşıyor diye ayrı heyecan yaptım ☺️
Maşallah canım
suyum değilmiş o altına kaçırmışım sanırım :KK45::KK45::KK45: suyun gayet iyi dedi doktorum rahatladım
Sanırım bende o tarz şeyler yaşıyorum

Teşekkürler canim .Rabbim Her darlığın ardından bi genişlik veriyo..yeter ki kalbini ondan ayırma.çok zor günler atlattık. Ölümlerden döndük. Sabrettik. .Allahım yardım etti.
Biz bugün taburcu oldukkkk. Çok şükür ..çok mutluyum..bebegim de ben de iyiyim..Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin .
Çok sevindim canım şükürler olsun. Yavrun yanında artık
o_Oo_O
Canım aynen valla :110: bugün kontrolüm vardı önceki iki kontrolde sancı çıkmıştı bu hafta tık yok. Bebiş 3250 gr olmuş :KK200: doktorda bişey demedi. İkinci doğum olduğu için belli olmaz Biranda gelişir herşey diyor. Kafam çok karışık :KK17::KK64::KK64:
Maşallah canım
Kizlar selam.

Bebek donmus haftaya da donmezse sezaryen gunu verecek.

Aslinda biraz kafam karisti kilosu dusuk geldi bana:/
2545gr :/

Bilemedim
Maşallah bebegine canım bundan sonra daha hızlı alırlar bence

Allah Razı olsun cnm. .aynen öyle oldu.çok şükür. .gözümüz aydın oldu.oğlum yuvasına kardeşlerine kavuşuyor. .cennet kokulularimiz için herseye değer ..yeter ki sağlıklı sıhhatli olsunlar..minigim 2kg oldu
.olsunn ınslhh buyur Allah ın izniyle ..Rabbim meleklerimizi korusun
Cnm çok sevindm iyi olmanıza eve çıkmanıza. Küçükse büyür annesi, Rabbim sağlık versin de sağlıklı büyümeler nasip olsun :) sen de bir an önce iyileşrsin inşallah

Şimdi nasıl bebeğinin durumu iyisiniz değil mi canımmmm insanlar neden hep moral bozar ki bilmiyorum bi burda moral vetici cevaplar var
Canım yazdığını sonradan okudum da, senin dediğine göre haftasıyla uyumlu ama kilosu falan. Demek ki bebeği etkileyen bişey yok yani. Belki bi şüpheydi tam bilmiyorum diyalogunuz nasıldı ölçümler nasıldı ama yazdığın kilo gün uyumlu göründü bana. Allah sağlık versin cnm

Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana:KK42::KK42:

Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana:KK42::KK42:
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bişey olmaz ya

okul öncesi benimde. Sınıfımda kreş hatta. Bu hafta gidiyorm zorlanıyorm ztn. Bende pazartesi günü çalışamazı alacağım galina hiç halim yok :KK43:

Al cnm ya , son Zaman'larında zorlama kendini boşver ....

Ogretmn arkadaşlara sorum var.. Benim çalışabilir raporu bugün sondu ve doktora gitmedim bugün icjn rpaormu alman gerekildu calisama z raporunu .almak gerwkokrmu onu direk doğum iznninemi çıkmış oluoz

Cnm bgn bittiyse Yrn ya doğum öncesi iznini başlat yada rapor Al yada işe git , başka alternatif yok gibi :KK66:

Kızlar doğuramadımm kaldım öyle :KK48:
Hala 3 cm açılmam var sancılar yok denecek kadar az. Bugün doktora gittik kızım 48 cm 3254 gram olmuş maşllah 1 haftada neredeyse 1 kilo almış çok şükür ki geçen hafta olmadı olsaydı doğum 2500 gram doğacaktı herşeyde varmış bir hayır.. Doktor yine heran gelebilir diyor ama eğer sancı gelemezse 2 hafta sonra yani ekimin ilk haftası suni sancıyla doğum planımız var hayırlısı bakalım. Sizler ne durumdasınız kontrole gidenler var mı doğum hakkında belli birşey var mı
Maşallah canım sizeeeee bende muz yemeye başlayım hemen

Ogretmn arkadaşlara sorum var.. Benim çalışabilir raporu bugün sondu ve doktora gitmedim bugün icjn rpaormu alman gerekildu calisama z raporunu .almak gerwkokrmu onu direk doğum iznninemi çıkmış oluoz
Alman gerekiyor diye biliyorum izni başlatmak için bende bugün çalışamaz alıp teslim ettim okula 35+6 da

Cnm seni kötü yaptı ise belki dokunuyor şana o serum, alerji yapıyor belki .. Doktoruna demişindir bu durumu mutlaka ... Ne Dedi şana?.. Bide kanının düşük olduğunu doktorun ne zmn farketti , doktor benden hiç kanla ilgili tahlil istemedi , istese mi acaba , ister mi ki daha :KK64:

Canım yazdığını sonradan okudum da, senin dediğine göre haftasıyla uyumlu ama kilosu falan. Demek ki bebeği etkileyen bişey yok yani. Belki bi şüpheydi tam bilmiyorum diyalogunuz nasıldı ölçümler nasıldı ama yazdığın kilo gün uyumlu göründü bana. Allah sağlık versin cnm
Canımı sıkan şuan değil bundan sonrası içim kilo alımı az olabilir dedi yüksek tansiyon şüphesi olabilir dedi sürekli tansiyon takibi ve tuz yasağı geldi çok şükür plesanta dışında herşey normalll

Cnm seni kötü yaptı ise belki dokunuyor şana o serum, alerji yapıyor belki .. Doktoruna demişindir bu durumu mutlaka ... Ne Dedi şana?.. Bide kanının düşük olduğunu doktorun ne zmn farketti , doktor benden hiç kanla ilgili tahlil istemedi , istese mi acaba , ister mi ki daha :KK64:
Basından beri biliyordu canım. Ama çok önemsemiyordu en sonunda serum taktirdik onuda hızlı açmışlar çabuk bitsin diye oda ağır bi ilaç olduğundan kalbim sıkıştı nefesim kesildi. Şimdiki doktor kendisi dedi 3 saate ancak bitmesi lazım diye. Inşallah bişey olmaz

Kızlar çalışabilir çalışamaz raporlarının fotokopisini mi verdiniz okullara? Aslını vermedinz dimi

Back
X