• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaslar tek tek alinti yapamadim guzel dilekleriniz icin cok tesekkur emelcim rabbim kuzunu sana bagislamis cok dukur bende en son 5 cm aciklikla bekliyorum bakalim umarim dahada bekler kizlar benim hicbiseyim hazir degildi o yuzden bebek bakim urunumuz yok henuz neler onerirsiniz yarin aldirsam esime cok bilgisizim bi yazarsaniz cok sevinirim sampuan vs ne gerekli acaba

Hayırlı olsun
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Oto koltuğu araca bağlanınca cocugu yüzü ters oluyor dimi?
Biz de aldık bi komsu degistirin onu öyle şey mi olur dedi de
Eşim de artık son modellerin böyle olduğunu söyledi.
canim, bebek arkaya donuk oldu mu Allah korusun bir kaza aninda 5 kat daha guvenli oluyor. abd'de iki yasina kadar yasal zorunluluk, bebek arkaya donuk oturmali. bir cok sebebi var ama en onemlilerinden biri cocugun boyun kemigi ve kaslari fazla siddetli olmayan bir carpismayi bile kaldiramayabilirmis, Allah korusun. oglumu kontrollere goturdugumuzde cocuk doktoru her defasinda uzerine basarak tekrarliyor. hala arakaya donuk oturmali diye.

Canımı sıkan şuan değil bundan sonrası içim kilo alımı az olabilir dedi yüksek tansiyon şüphesi olabilir dedi sürekli tansiyon takibi ve tuz yasağı geldi çok şükür plesanta dışında herşey normalll
Anladım canım, geçmiş olsun, ama dkkat edince herşey yolunda da gidebilir :) olumlu düşünelim olumlu olsun kuzucum..

Hayırlı geceler uzun zamandır giremiyorum doğum yapanlara geçmiş olsun yapacak olanlara da rabbim yardım etsin...hatırlayanınız vardir 34 haftalıkken ikiz bebeklerim doğdu erva ve talha iki haftadır kuvezdeler bir kez olsun kucagkucağıma alamadım ne zormuş uzaktan bakıp dokunamamak bugün yine gittim yanlarına uzaktan baktım yavrularıma ağladılar dokunup sakinlestiremedim onlar içerde ben dışarda ağladım rabbim hepimizin evlatlarını korusun dua edin nolur ne zaman taburcu olucaz belli değil.

Merhaba kızlar bende sizleri uzaktan takip ediyordum bende ekim annesi olmam lazımken suyumun gelmesiyle dün kavuştum evladıma suni sancı veremediler bile bebek çıkmak için çok zorladı ve kısa sürdü doğumum Allah inşallah sizlere de kolay bir doğum nasip eder saglicakla evlatlarinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Hayırlı olsun gözünaydın canım anlatsana doğumunu, nasıl başladı, sancıları nasıl hissettin, bebiş kaç kg doğdu kaçıncı haftadaydın bizi de bilgilendir :) umarım ikinizin de sağlığı yerindedir

Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana:KK42::KK42:
Canim inşallah Rabbim yardımcın olsun, o seruma alternatif vardır belki, ekstra keçiboynuzu pekmezi, kuru üzüm daha işte kan yapan ne varsa onlara çok ağırlık ver, hatta ceviz i de okumuştum kan yaptığını, ekstra kan hapı da kullanıyorsun muhakkak

Kızlar bu defa gözlerimle gördüm sivrisineği:)) çok kötüyüm yarm saattir kaşıntıdn şansıma elektirikte gitti kilimayı açıp camıda kapatamm:( yani bu gecede uyksz kalacm gibi görüniyr:(

Gayet iyi bebek. Her gün düzenli süt muz ceviz yiyorum. Enerji harcamamaya çalışıyorum. Şimdilik kilo alıyor ama bir yerde almıcak bunu kabul etmek gerekiyor. Bu durum zaten hamileliklerin hepsinde 38. Haftadan sonra oluyor. Bizde biraz erken olmuş. Şimdiki doktorum rahim kapasiten bu dedi. Ne yaparsan yap senin rahmin bu bebeği daha fazla taşıyamam diyormuş. Olabildiğince içerde tutmaya çalışıcaz. Suyunu takip ediyorlar. O azalıyormuş ve tansiyonumu takip ediyoruz. Her gün hareketlerini sayıyorum. En az 10 kez hareket etmesi gerekiyor. Bilgi sahibi oldukça sakinliyor insan üzme kendini sakın. Sen ne yaparsan yap değiştiremeyeceğin birşey bu.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım

Merhaba kızlar bende sizleri uzaktan takip ediyordum bende ekim annesi olmam lazımken suyumun gelmesiyle dün kavuştum evladıma suni sancı veremediler bile bebek çıkmak için çok zorladı ve kısa sürdü doğumum Allah inşallah sizlere de kolay bir doğum nasip eder saglicakla evlatlarinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Canım allah bağışlasın yavrunu mis kokulu yavrun yanında artık darısı bize olsun
Gayet iyi bebek. Her gün düzenli süt muz ceviz yiyorum. Enerji harcamamaya çalışıyorum. Şimdilik kilo alıyor ama bir yerde almıcak bunu kabul etmek gerekiyor. Bu durum zaten hamileliklerin hepsinde 38. Haftadan sonra oluyor. Bizde biraz erken olmuş. Şimdiki doktorum rahim kapasiten bu dedi. Ne yaparsan yap senin rahmin bu bebeği daha fazla taşıyamam diyormuş. Olabildiğince içerde tutmaya çalışıcaz. Suyunu takip ediyorlar. O azalıyormuş ve tansiyonumu takip ediyoruz. Her gün hareketlerini sayıyorum. En az 10 kez hareket etmesi gerekiyor. Bilgi sahibi oldukça sakinliyor insan üzme kendini sakın. Sen ne yaparsan yap değiştiremeyeceğin birşey bu.
Ne güzel canım olumlu düşündükçe olumluyu çağırıyoruz. Seninde gününü beklicem eminin ben
Hayırlı geceler uzun zamandır giremiyorum doğum yapanlara geçmiş olsun yapacak olanlara da rabbim yardım etsin...hatırlayanınız vardir 34 haftalıkken ikiz bebeklerim doğdu erva ve talha iki haftadır kuvezdeler bir kez olsun kucagkucağıma alamadım ne zormuş uzaktan bakıp dokunamamak bugün yine gittim yanlarına uzaktan baktım yavrularıma ağladılar dokunup sakinlestiremedim onlar içerde ben dışarda ağladım rabbim hepimizin evlatlarını korusun dua edin nolur ne zaman taburcu olucaz belli değil.
Dualarimiz seninle inş. 2 yavrunuda sağ salim kucağına alacaksın.
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin bana...
Allah im yardımcın olsun inş canım, bizleri de haberdar et olurmu

Ben bu duruma staj diyorum resmen staj yapiyoruz eskiden deliksiz uyurdum simdi yok uyuyamiyorum
Kızımda gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsm geceleri hep rahat rahat uyurdm. Gündüzleride uyurdm hatta nerdeyse bütün gebeliğim uykuyla geçmişti. Kızım doğdu hiç bir gün uykumu haram etmedi gece iki üç kere uyanırdı hemn meme verirdm uyurdk öğlene kadar.
Ama sanki bu uyumayacak rabbimde beni alıştırıyor gibi:(

Back
X